cecil Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Na kroko řemenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Taky máte hodinky, který jste uvažovali že už několikrát prodáte, ale prostě prostě ne a ne to udělat? 25 kamenů a kur. přesnej power horse H-10 (Powermatic 80 bez plastových součástek).Mám tenhle 25 strojek ještě v Certina DS Action Diver, a to jsou taky skvělý hodinky.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 9 hodinami, chief napsal: už několikrát prodáte já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát.... jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných nejde se jich prostě jen tak zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června @chief ta světlá kombinace má něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Furt stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 17 hours ago, kaktusář said: já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát.... jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných nejde se jich prostě jen tak zbavit. taky uz se mi to stalo, s tim znovu koupenim... 2x 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 16 hours ago, childe said: @chief ta světlá kombinace má něco do sebe je to takovy magicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Včera chcíply. Jely 84 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Přeji krásný zbytek víkendu potápěči ️Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Přes 50 let staré a jak jim to hezky šlape 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Kulatá je nuda 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Nějak nám ty Háčka skomírají, to je přes léto nikdo nenosí? musím se pochlubit novým řemínkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července No nenosím, mě moc k létu neladí (Murph). Na léto mám prostě Seika. Ale na podzim, až půjdu s pejskem lesem a bude padat listí, přijde jejich čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Mě to ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Murph jsou super, dostaneš chuť na pilotky, dáš kůži, máš pilotky. Dáš tah, máš trochu větší univerzály, dáš původního krokouše a můžeš do obleku, pokud nemáš úplně malou ruku. A pokud máš malou ruku, furt máš pilotky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července V 11. 7. 2024 v 10:56, Radek124 napsal: Ty Ventury jsou kus hodinek, ale fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 42 Intra Maticy čekají na nového aligátora..Tady těch 42mm jsou fakt jako 44+. Hodně to dělá velikost ciferniku a asi 48/49 lug to lug. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se