Přejít na obsah

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Doporučené příspěvky

Taky máte hodinky, který jste uvažovali že už několikrát prodáte, ale prostě prostě ne a ne to udělat?
25 kamenů a kur. přesnej power horse H-10 (Powermatic 80 bez plastových součástek).
Mám tenhle 25 strojek ještě v Certina DS Action Diver, a to jsou taky skvělý hodinky.

7ecd5f221216f84e3a43d33cf6698b3d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, chief napsal:

už několikrát prodáte

já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát....

jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných :) nejde se jich prostě jen tak zbavit.

Odkaz ke komentáři

17 hours ago, kaktusář said:

já to udělal a zas vrátil a zas udělal a zas vrátil... x krát....

jakmile jsou totiž hodinky v prodeji, tak toho začnu litovat a čím dýl tam jsou, tím víc roste napětí a pak je prostě musím stáhnout... když jsem prodal murphy, tak jsem si nakonec musel koupit jiné hamiltony - jako náhradu.... jakmile něco koupím, už to nedokážu dát pryč... s přibývajícími hodinkami mi roste schizofrenie a tak se motám v kruhu... prostě chronomagořina... většina hodinek je velmi krásných :) nejde se jich prostě jen tak zbavit.

taky uz se mi to stalo, s tim znovu koupenim... 2x 😅🙈

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...