Jiří Sedlák Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Prostě Hamilton, Murph jsou 42 a jsou velký, Seiko SKX taky 42 a jsou to malý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Velké, malé, kulaté - to všecko je jenom v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Po delší době se vrátily na ruky moje první automaty a stále mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Když už jsem je včera seřídil, tak proč je dávat z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Tady je nějak mrtví, tak to oživíme něčím 50let starým: Vojenské GG-W-113 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Oživte to tady trochu... No kdyžtak mám ještě jedny ale mám je raději v krabici, než na ruce @Radek124 třeba Ventury? PS: když tu nikdo není, tak aspoň nevadí, že nejsou seřízené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám. Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím. Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Pilotky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna @kork74 jsou boží A já dnes opět moje první a nejstarší ve sbírce. Stále jsou strašně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna (upraveno) Asi je budu muset taky hodit zase na tah. A je to. S Laciferem máme několikero stejných hodinek. Máme podobnej vkus. Všechno co máme stejný je většinou hodně muziky za rozumnej peníz. Poznáte rozdíl? Minimální. Moje mají dodělaný AR. Upraveno 31. srpna uživatelem Jiří Sedlák 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Ještě dodám, že ten origo tah je posunul úplně jinam, rozhodně to nebyly vyhozený peníze. Akorát vzhledem k tomu, že koncovka je fakt na přesno jak u rolád fakt se opravdu blbě sundavá. Jak se to nechce vůbec hnout, tak tam ty stěžejky furt zaskakujou zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Nedělní startování nepokojů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Dnes opět takto. Akorát už můžu pivo Sedli jsme si perfektně, celý týden jsem je prakticky nesundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Pulsary v zeleném 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září V 27. 8. 2024 v 1:21, kork74 napsal: Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám. Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím. Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka. Jsou to skutečně výborné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Nové quartzky, hned jak vyšli jsem věděl že je chci, vždycky se mi líbily Longines Spirit, bohužel jsou mimo moje finanční možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se