Přejít na obsah

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. 

Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. 

Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám.

Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. 

Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím.  Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka.

IMG_20240827_010732.jpg

IMG_20240827_010740.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi je budu muset taky hodit zase na tah. 

A je to.

S Laciferem máme několikero stejných hodinek. Máme podobnej vkus. Všechno co máme stejný je většinou hodně muziky za rozumnej peníz. 

Poznáte rozdíl? Minimální. Moje mají dodělaný AR.

IMG_20240831_100523.jpg

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Ještě dodám, že ten origo tah je posunul úplně jinam, rozhodně to nebyly vyhozený peníze. Akorát vzhledem k tomu, že koncovka je fakt na přesno jak u rolád fakt se opravdu blbě sundavá. Jak se to nechce vůbec hnout, tak tam ty stěžejky furt zaskakujou zpátky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 27. 8. 2024 v 1:21, kork74 napsal:

Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. 

Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. 

Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám.

Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. 

Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím.  Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka.

IMG_20240827_010732.jpg

IMG_20240827_010740.jpg

Jsou to skutečně výborné hodinky :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...