Monolith Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Karussell Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Tomu rikam Rolex game dohrana az do konce Parada
Spongebob Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 před 2 hodinami, Monolith napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásnej setík Ty čokoládový gmt jsou boží..
jenik77 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 před 7 hodinami, Monolith napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krasa nesmirna!
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 15 hours ago, Karussell said: Tomu rikam Rolex game dohrana az do konce Parada 13 hours ago, Spongebob said: Krásnej setík Ty čokoládový gmt jsou boží.. 8 hours ago, jenik77 said: krasa nesmirna! Panove vsem velke diky!
junior300 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 @Monolith musim suhlasit s kolegami, krasa. Takmer by sa pytalo povedat, ze by som nic nemenil. Ak sa mozem opytat, kolko to tak trvalo “nasyslit” taky nadherny set.
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 1 hour ago, junior300 said: @Monolith musim suhlasit s kolegami, krasa. Takmer by sa pytalo povedat, ze by som nic nemenil. Ak sa mozem opytat, kolko to tak trvalo “nasyslit” taky nadherny set. Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal.
Campino Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 před 2 hodinami, Monolith napsal: Diky! Trvalo to zhruba 3,5 roku a vsechno oficialne pres AD, coz vnimam jako plus. Co se tyce zmen nebo dalsich kousku, tak premyslim, kam dal. Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec horeto musí byť AD tvoj dobrý kamarátmne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy
junior300 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 @Monolith dik za odpoved. Ako pise kolega predo mnou, sakra dobre skore 3,5r. Gratulujem a uzivaj k spokojnosti.
Monolith Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 9 minutes ago, Campino said: Zohnať túto parádnu zbierku od AD za 3,5 roka je skoro z ríše snov, takže palec horeto musí byť AD tvoj dobrý kamarátmne keď sa podarí 1 ks ročne tak som happy 4 minutes ago, junior300 said: @Monolith dik za odpoved. Ako pise kolega predo mnou, sakra dobre skore 3,5r. Gratulujem a uzivaj k spokojnosti. Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. 1
Campino Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 před 37 minutami, Monolith napsal: Neni to vsechno z jednoho AD a ani z jednoho statu, byla to honicka. A take to bylo v dobe, kdy nebyl moc problem se zapsat, ted by to bylo skoro nemozne. Vtipne je, ze nektere AD se neozvali ani po vsech tech letech.. aj tak je to parádička a krásna zbierkapripájam sa ku gratulácii
peter48 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Moje TH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pozorovatel Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 Takže nyní takto. Jsem velice spokojen a nadšen ze své skromné sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
actionman1 Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 před 12 hodinami, Pozorovatel napsal: Takže nyní takto. Jsem velice spokojen a nadšen ze své skromné sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podľa mna veľmi pekná rodinka. Máš tam všetko a k tomu pomerne nadčasové hodinky gratulujem
Pozorovatel Odesláno 24. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2025 @actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži. A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec. Jsem prostě potápkový
actionman1 Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 před 17 hodinami, Pozorovatel napsal: @actionman1 díky, ale všechno tam nemám, protože někdo by mohl namítat, že tam chybí flígry, fieldy, chrona nebo echt oblekovky na krokodýlí kůži. A ačkoli se mi některé kousky z výše jmenovaných kategorií líbí, tak k mému stylu to prostě nesedí a já bych je nosil jenom zřídka, pokud vůbec. Jsem prostě potápkový Vsetko nie je o tom, ze mat z kazdeho typu a druhu hodiniek nejaky kus. Ide skor o to, ze mat kusy ktore vies unosit a vykryju Ti kazdu prilezitost. A to co na foto vidim si myslim, ze do tejto kategorie spada. Aspon za mna by to tak kludne bolo. Ja som musel mat stale v zbierke len hodinky, ktore realne aj nosim, inak museli ist prec. A vobec neslo o to, ci mi tam ostanu 4 chrona a nic viac, alebo 5 potapiek 1
LovecK Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 (upraveno) Trochu jsem redukoval a tohle zbylo… ale nevím jestli je to finále… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2025 uživatelem LovecK 10 1
Petr72 Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 Vyberám si z výkladu od LovecK Zenith, Momaca , Daytony a ušaté hodziny do každej rodiny
financ Odesláno 26. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2025 PRIMa rodinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se