prazskej Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Díky moc ale znáte to, ještě něco na tahu teď chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 StefanM: Vyborny a docela netradicni kombo, ktery pokryje vetsinu chronomagorovych potreb. Tomu snad nic nechybi.Ďakujem, expy slúžia cez pracovný týžden a pamy su na víkend keď mám viac času sa zamýšľať nad remeňmi a hodinkami ako takými. Presne to som si myslel keď som ich oboje bral, ze už konečne nebude nič chýbať. Potom prišlo rande s ďalšími chronomagormi a ku spokojnosti mi chybaju moony, staré bondovky a snowflaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 A pak uz budes fakt spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Potom už naozaj áno. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Stefan pekna rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Na dovce s cistou hlavou promyslim, zda je rodinka komplet ci bude prirustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Na dovce s cistou hlavou promyslim, zda je rodinka komplet ci bude prirustek.Nechybí ti tam něco vod Fortisů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Nechybí ti tam něco vod Fortisů? Ty se mnou nejedou. To je ted nahradni rodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Na dovce s cistou hlavou promyslim, zda je rodinka komplet ci bude prirustek.Tak, je to slušná familie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Na dovce s cistou hlavou promyslim, zda je rodinka komplet ci bude prirustek.To podle fotky vypadá, že máš ještě ten mobil, co jsem ti kdysi prodal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 dik cegy-jsem se pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 To podle fotky vypadá, že máš ještě ten mobil, co jsem ti kdysi prodal..Zmizik se do me netrefuje, Scifi sem uz moc nechodi a tak me tez nechava na pokoji, no a holt se najde novej glosator :-). Marto, ne..r :-), tvuj mobil uz davno skoncil pri testu prejetej felicii, nevydrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Zmizik se do me netrefuje, Scifi sem uz moc nechodi a tak me tez nechava na pokoji, no a holt se najde novej glosator :-). Marto, ne..r :-), tvuj mobil uz davno skoncil pri testu prejetej felicii, nevydrzel.Dyť to byl odolnej telefon.. Kolik vás v tom autě sedělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Dyť to byl odolnej telefon.. Kolik vás v tom autě sedělo?Jen ja, to stacilo :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 To podle fotky vypadá, že máš ještě ten mobil, co jsem ti kdysi prodal..Sorry, ale myslím si, že telefon co dělá takové fotky se už jedině daruje :-) Ale buď v klidu, před 14ti dny řekla manželka tchýni vyfoť me v bazénu a podávala ji iphone a tchýně, v klidu :-) vyfotím tě mým a pošlu ti to. Na fotce jsem ji skoro nepoznal :-) huawei nebo jak se to píše. P.S. abychom kuncakovi nekrivdili, asi fotil vecer u 40ky žárovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Jinak si myslím,že tohle už je set snů.Dál už jen AP a PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Sorry, ale myslím si, že telefon co dělá takové fotky se už jedině daruje :-)Pche... Daruje... Myslím, že ho stál litr, musel bych se podívát do svýho účetnictví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Tak tohle je momentální stav, chybí jen dvoje Seika co jsou u lazebníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 novy winder, tak jse to tam narval :-)jsem zjistil, mam malo automatu :-( z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Ty Omegy jsou paradni. Vis z jakeho jsou roku ? A ty RLX vedle maj prosim 34 nebo 36 bez korunky ? Jen abych si umel udelat predstavu o tech Omegach. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se