Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fine Watches Berlin je malý rodinný podnik se sídlem v Berlíně. Inspirace stylem Bauhaus je zjevná. Hodinky jsou velice nositelé. Design strohý, avšak účelný a zpracování kvalitní. Proste tak, jak byste od německého výrobce očekávali.
Uvnitř bije Myiota na kterou je celkem hezky pohled skrze zadní prosklené víko. Skla jsou safírová. Barevných kombinací nabízí výrobce několik. Já jsem vybral bílou a černou. Obě jsou však oživeny červenou mimostrednou vterinovou ručkou. Takže rozhodně žádná nuda. Přesto elegantní a čistý look. ;)
Pokud někdo hledá, tak jako já Bauhausem inspirované hodinky, z nějakého důvodu nechce třeba Junghans, nebo Nomos, tak FWB je rozhodně zajímavou a dle mého velice povedenou alternativou.c80eebb39aae914d7dce9009d36d2ab3.jpg6a74cc8dd04144ec8f72eddfea73e157.jpg

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fine Watches Berlin je malý rodinný podnik se sídlem v Berlíně. Inspirace stylem Bauhaus je zjevná. Hodinky jsou velice nositelé. Design strohý, avšak účelný a zpracování kvalitní. Proste tak, jak byste od německého výrobce očekávali.
Uvnitř bije Myiota na kterou je celkem hezky pohled skrze zadní prosklené víko. Skla jsou safírová. Barevných kombinací nabízí výrobce několik. Já jsem vybral bílou a černou. Obě jsou však oživeny červenou mimostrednou vterinovou ručkou. Takže rozhodně žádná nuda. Přesto elegantní a čistý look. ;)
Pokud někdo hledá, tak jako já Bauhausem inspirované hodinky, z nějakého důvodu nechce třeba Junghans, nebo Nomos, tak FWB je rozhodně zajímavou a dle mého velice povedenou alternativou.c80eebb39aae914d7dce9009d36d2ab3.jpg6a74cc8dd04144ec8f72eddfea73e157.jpg

Odesláno
před 17 hodinami, Eaglein napsal:

Rano to musi byt tazke si vybrat. Krasne kusky. Moj favorit Daytona. 

Vacsinou nosim Tudory GMT, kedze zvladaju rany lepsie ako zlate hodninky. Daytony su moja srdcovka, vlastne synove buduce hodinky (momentalne mu je 1 rok) 😄

před 16 hodinami, M3maniac napsal:

Nádherné TRIO 😉👍 , je to zelená? nebo jsem slepej ?😉

Ano, ano zelena. Cierna farba je nudna 😄

před 16 hodinami, Kid_A napsal:

To je povedena rodinka!!!

Dakujem pane, Daytony a EX II na beton ostavaju navzdy. S GMT je to take kadejake, nesedi mi moc maxi puzdro. Uvidime ci ostanu v zbierke do buducna

Odesláno
před 52 minutami, Tommy_PP napsal:

Dakujem pane, Daytony a EX II na beton ostavaju navzdy. S GMT je to take kadejake, nesedi mi moc maxi puzdro. Uvidime ci ostanu v zbierke do buducna

Vubec se ti nedivim. Bavime se tu  o spickove trojce, ktera muze existovat sama o sobe jako holy trinity, ALE kdybych si mel nechat jen dvoje z nich, vybral bych stejne jako ty. 

Odesláno
Právě teď, Frantik napsal:

Taky sem po nějaké době nafotil famíliji 🙂 

706704A0-D93D-4FD6-819B-EA21FC34ACB9.jpeg

DDED9344-0AE9-43AA-9ECA-8708BACCB27E.jpeg

Dobrý 🙂 ale pořád tam něco chybí 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...