HondzaX Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Fine Watches Berlin je malý rodinný podnik se sídlem v Berlíně. Inspirace stylem Bauhaus je zjevná. Hodinky jsou velice nositelé. Design strohý, avšak účelný a zpracování kvalitní. Proste tak, jak byste od německého výrobce očekávali. Uvnitř bije Myiota na kterou je celkem hezky pohled skrze zadní prosklené víko. Skla jsou safírová. Barevných kombinací nabízí výrobce několik. Já jsem vybral bílou a černou. Obě jsou však oživeny červenou mimostrednou vterinovou ručkou. Takže rozhodně žádná nuda. Přesto elegantní a čistý look. Pokud někdo hledá, tak jako já Bauhausem inspirované hodinky, z nějakého důvodu nechce třeba Junghans, nebo Nomos, tak FWB je rozhodně zajímavou a dle mého velice povedenou alternativou.
HondzaX Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Fine Watches Berlin je malý rodinný podnik se sídlem v Berlíně. Inspirace stylem Bauhaus je zjevná. Hodinky jsou velice nositelé. Design strohý, avšak účelný a zpracování kvalitní. Proste tak, jak byste od německého výrobce očekávali. Uvnitř bije Myiota na kterou je celkem hezky pohled skrze zadní prosklené víko. Skla jsou safírová. Barevných kombinací nabízí výrobce několik. Já jsem vybral bílou a černou. Obě jsou však oživeny červenou mimostrednou vterinovou ručkou. Takže rozhodně žádná nuda. Přesto elegantní a čistý look. Pokud někdo hledá, tak jako já Bauhausem inspirované hodinky, z nějakého důvodu nechce třeba Junghans, nebo Nomos, tak FWB je rozhodně zajímavou a dle mého velice povedenou alternativou.
Eaglein Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Rano to musi byt tazke si vybrat. Krasne kusky. Moj favorit Daytona.
M3maniac Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Nádherné TRIO , je to zelená? nebo jsem slepej ?
Kid_A Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 před 16 hodinami, Tommy_PP napsal: Rolex rodinka pred spanim To je povedena rodinka!!!
sashator Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 V 5. 3. 2022 v 20:47, HondzaX napsal: Undone. Jako jo, nebudu lhát, mám je rád:) Já taky, jen je nějak nenosim
Tommy_PP Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 před 17 hodinami, Eaglein napsal: Rano to musi byt tazke si vybrat. Krasne kusky. Moj favorit Daytona. Vacsinou nosim Tudory GMT, kedze zvladaju rany lepsie ako zlate hodninky. Daytony su moja srdcovka, vlastne synove buduce hodinky (momentalne mu je 1 rok) před 16 hodinami, M3maniac napsal: Nádherné TRIO , je to zelená? nebo jsem slepej ? Ano, ano zelena. Cierna farba je nudna před 16 hodinami, Kid_A napsal: To je povedena rodinka!!! Dakujem pane, Daytony a EX II na beton ostavaju navzdy. S GMT je to take kadejake, nesedi mi moc maxi puzdro. Uvidime ci ostanu v zbierke do buducna
Kid_A Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 před 52 minutami, Tommy_PP napsal: Dakujem pane, Daytony a EX II na beton ostavaju navzdy. S GMT je to take kadejake, nesedi mi moc maxi puzdro. Uvidime ci ostanu v zbierke do buducna Vubec se ti nedivim. Bavime se tu o spickove trojce, ktera muze existovat sama o sobe jako holy trinity, ALE kdybych si mel nechat jen dvoje z nich, vybral bych stejne jako ty.
M3maniac Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 Tak to klobůk Tommy a to green deal neznášam ale green dial to je v poriadku
Frantik Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Taky sem po nějaké době nafotil famíliji
pciza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Právě teď, Frantik napsal: Taky sem po nějaké době nafotil famíliji Dobrý ale pořád tam něco chybí
pciza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 před 1 minutou, pciza napsal: Dobrý ale pořád tam něco chybí Jo a Festiny jsem tím nemyslel!
pciza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 před 2 minutami, Frantik napsal: Dělám co muzu A něco na cestě? Místo Moonů?
Frantik Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Hele vlastně je porad neco na cestě a neco z domu. Kolotoč
feltharg Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Taky sem po nějaké době nafotil famíliji To je prča ják v téhle rodinné ty obří idf kladiva vypadaj jako nejmenší bráško
MVX Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 před 3 hodinami, Frantik napsal: U me jsou to spis kladivka Moc pěkný mesh na těch Eternach. Odkud je prosím?
LovecK Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 před 5 minutami, mvxmilivnx napsal: Moc pěkný mesh na těch Eternach. Odkud je prosím? vod Eterny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se