Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

V 4. 3. 2024 v 20:04, Vortex-Tempus napsal:

Po dlhsej dobe som ich zase raz mal na jednom mieste (chybaju len oblubene weekendove Zelvy a Igeny po otcovi). Ked sa na to takto pohromade pozeram, mozem len konstatovat ze som spokojny a happy… vsetko ide spravnym smerom a podla planu :punk:

Lovec dává palec hore! 👍 Very mač cajk! 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 4. 3. 2024 v 20:04, Vortex-Tempus napsal:

Po dlhsej dobe som ich zase raz mal na jednom mieste (chybaju len oblubene weekendove Zelvy a Igeny po otcovi). Ked sa na to takto pohromade pozeram, mozem len konstatovat ze som spokojny a happy… vsetko ide spravnym smerom a podla planu :punk:

50B0BD98-3564-45A3-AB07-5ABA05793C23.thumb.jpeg.b5df7e3594e3e68034c27fd9c004b807.jpeg

👌🏼

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsem se taky dostal konečně do trezoru... na fotce chybi Sinn UX, MM300 (aktuálně v Onyxu) a ještě jedny hodinky, co jsou na cestě... na to, že jsem měl ještě v září jen Expy 39ky, je to trošku posun :D.

wfam.jpg

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, KFL napsal:

Jsem se taky dostal konečně do trezoru... na fotce chybi Sinn UX, MM300 (aktuálně v Onyxu) a ještě jedny hodinky, co jsou na cestě... na to, že jsem měl ještě v září jen Expy 39ky, je to trošku posun :D.

Ty Pam sou ty původní 312?

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, KFL napsal:

parádne poskladané 👌

Odkaz ke komentáři

@LovecK Samozřejmě, taky si jich považuji😁, už mají i novou gumu, která je teda jen potištěná... Ale za ty prachy😅

Odkaz ke komentáři

Moje skutečně skromná rodina. Švýcary sice žádné, ale to to mě až tak netrápí raději časem doplním GS a Credor ⌚

Jsem to ale trubka, zapomněl jsem ještě dvoje soláry. Můžete hádat co to je...po chvilce napětí odhalím, že to jsou kupodivu také Seika 😀

IMG_20240405_184922.jpg

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...