LovecK Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března V 4. 3. 2024 v 20:04, Vortex-Tempus napsal: Po dlhsej dobe som ich zase raz mal na jednom mieste (chybaju len oblubene weekendove Zelvy a Igeny po otcovi). Ked sa na to takto pohromade pozeram, mozem len konstatovat ze som spokojny a happy… vsetko ide spravnym smerom a podla planu Lovec dává palec hore! Very mač cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března V 4. 3. 2024 v 20:04, Vortex-Tempus napsal: Po dlhsej dobe som ich zase raz mal na jednom mieste (chybaju len oblubene weekendove Zelvy a Igeny po otcovi). Ked sa na to takto pohromade pozeram, mozem len konstatovat ze som spokojny a happy… vsetko ide spravnym smerom a podla planu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března @Murphy97. @Karussell @LovecK @JAJA vdaka pani… kompliment potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) Vintage seamaster Rodinna Upraveno 21. března uživatelem TML55 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Už cca půl roků v této sestavě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Není to bůh ví co, ale je to takový splněný sen. Jen to přeřizování na letní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Camo Rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Jsem se taky dostal konečně do trezoru... na fotce chybi Sinn UX, MM300 (aktuálně v Onyxu) a ještě jedny hodinky, co jsou na cestě... na to, že jsem měl ještě v září jen Expy 39ky, je to trošku posun . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 42 minutami, KFL napsal: Jsem se taky dostal konečně do trezoru... na fotce chybi Sinn UX, MM300 (aktuálně v Onyxu) a ještě jedny hodinky, co jsou na cestě... na to, že jsem měl ještě v září jen Expy 39ky, je to trošku posun . Ty Pam sou ty původní 312? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 1 minute ago, Moty said: Ty Pam sou ty původní 312? 1392 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 52 minutami, KFL napsal: Jsem se taky dostal konečně do trezoru... na fotce chybi Sinn UX, MM300 (aktuálně v Onyxu) a ještě jedny hodinky, co jsou na cestě... na to, že jsem měl ještě v září jen Expy 39ky, je to trošku posun . parádne poskladané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LayDee Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Přátelé, na půdě jsem našel tyhle starší kousky. Co myslíte mají nějakou hodnotu, nejen tu citovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Jarní úklid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @nizkotucnytvaroh hmmm, mají separé krabičku… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @LovecK Samozřejmě, taky si jich považuji, už mají i novou gumu, která je teda jen potištěná... Ale za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Snad neurazím malou skromnou GMT rodinkou. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 5 minutami, Chosef76 napsal: Snad neurazím malou skromnou GMT rodinkou. Sent from my iPhone using Tapatalk Ty kjaso, pane Kjob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna (upraveno) Moje skutečně skromná rodina. Švýcary sice žádné, ale to to mě až tak netrápí raději časem doplním GS a Credor Jsem to ale trubka, zapomněl jsem ještě dvoje soláry. Můžete hádat co to je...po chvilce napětí odhalím, že to jsou kupodivu také Seika Upraveno 5. dubna uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Usata rodinka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Japonci a japononemec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se