Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 21:26, Anela napsal:

tak to je velká paráda. a já měl pocit, že sis dával od hodinek pauzu, nebo něco takového :D

Můny jsou u mě zatím jen na krátkém hostování a Coty mám v adopci, pro ně si brzy přijede páníček. Ovšem nad pauzou jsem dnes uvažoval. :)

V 23. 4. 2016 v 21:29, financ napsal:

klid před bouří

Zatím to vypadá jen na jarní deštík. :) 

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

2 jaja: ti tam nejak skocili tudory? Plan byl jinej, ne?

2 huhu: co si pamatuju, tak i na ruce vypadaji ty tudory vice nez "plnohodnotne"...

Odesláno

Jsem tu mezi vámi s quartzkami tak trochu...mimoň :).
post-27786-0-86016900-1462005086_thumb.jpg

Vždycky jsem chtěl SMP v černé, ale modrá starší verze je prostě lepší. Vlnky nejsou tolik vidět, mají super patinu, lépe viditelnou lumi, barevně jsou lépe sladěné (ten červenej nápis Seamaster mě vyloženě s..e),kratší ručky jsou hezčí,... Certiny, ač se zpracováním ocelového náramku nechytají, mají lepší korunku - mám z ní jistější pocit, a to hlavně při šroubování, ale i při manipulaci s ručkami. U černých 2012 je ten rozdíl menší, ale je tam.

?Nicméně, asi před půl rokem jsem vyhasl a cestu k pravidelnému nošení hodinek jsem, zatím, nenašel. Vždycky mě to chytne tak na týden a to znamená, že si hodinky vezmu na ruku na celý den. Někdy i dvakrát v týdnu. Možná je to tím, že vlastně nemám nic na nošení, protože ceny SMP letí vzhůru, kousky v dobré stavu mizí (nejlevnější černé quartz SMP fullsize jsou na chrono24 přes 50) a DS-4 jsou sice super, pouzdro pěkný, ale jsou moc oblekový. Nejčastěji nakonec nosím géčka (začal jsem se po delší pauze věnovat sportu - ob den pouhých 25 minut. Teoreticky by to měl být nesmysl, ale od 6.4. jsem snížil hmotnost o 1,5 kg, vizuálně taky vidím pokroky; ještě to chce zásah do stravy, abych se dostal na BMI 23,05). Určitě plánuji na koukání něco přikoupit, pravděpodobně Suby, s nošením to ale nadějně moc nevidím, až jsem z toho trochu smutnej. Pokud by mě hodinky zase chytly a chtěl jsem nosit, tak DS-8 Moonphase.

Odesláno

Pěkný to máš...já to s SMPčkama mám zase přesně naopak- ty plastický indexy, delší ručky, červenej detail se mi líbí prostě víc. U starších mám problém i s tím žloutnutím indexů- jako vintážky je ještě nějakej pátek brát nebudu a tak nějak mě to prostě vadí. Ale jak se říká Sto lidí....jinak stejně obdivuju vás všechny, co máte rádi hodinky, máte pěknou sbírku a nenosíte je. Už několikrát jsem si říkal, že třeba koupím něco sběratelského, hodim to do sejfu a za pár let vytáhnu, ale já bych na to zkrátka neměl. Všechny hodinky, co jsem měl a mám, jsem poctivě nosil a nedokážu si představit, že bych se jima jen kochal a jednou za čas je doma v neděli ponosil. Zkrátka bez nošení by to pro mě nemělo smysl...ale tím samozřejmě nikoho neodsuzuju nebo tak něco, jen mě to vždycky fascinovalo

Odesláno (upraveno)

Ten "syndrom nevratného opotřebování" mám jen u černých SMP, modrý jsou z roku 1998, tam už není co zkazit a podle napojení tahu na pouzdro bych snad i řekl, že za ně někdo visel z mostu nebo se o ně pral minimálně se žralokem  :lol2:. Plus samozřejmě DS First Divery, ty jsou sice zdaleka nejlevnější, ale do hospody bych si je nevzal a ztráta/poškození by mě hodně bolela. Jejich hodnota spočívá v zážitcích s nimi spojených a také v tom, že prostě už nejsou a nebudou. Lunetu z Yachtmasterů jsem jim tak nějak odpustil...

Nenosím spíš proto, že mi na ruce u PC hodinky prostě vadí. Na perlonu/nato strapu nebo tenkém koženém pásku s nimi nemám problém.?

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Vitku, mne se ta plasticka luneta na DS first prave strasne libi. Videl jsem to na nich driv nez na yachtmasterech, proto me to nijak nepoburuje. Mas super rodinku

Návštěvník dabelM
Odesláno
  V 2. 5. 2016 v 17:31, financ napsal:

spokojenost

(včerejší nákup dalších Zenitek a Eterny se nepočítají)

attachicon.gifDSCN0358.JPG

Moc krásná sestava  :notworthy:  :clap:  :king: , máš každý ráno před sebou těžký rozhodnutí, který si vzít a který nechat na další den  :frusty:

Odesláno
  V 2. 5. 2016 v 19:06, dabelM napsal:

Moc krásná sestava  :notworthy:  :clap:  :king: , máš každý ráno před sebou těžký rozhodnutí, který si vzít a který nechat na další den  :frusty:

Díky, dilema nemám. Hodinky jsou v bance. Doma mivam jedny, druhý pro jistotu v práci kdyby prisel abstak a jednou za čas to protocim.

Mé je to jen lito prodat, znovu bych to těžko sháněl

Odesláno

Moc pekny financ :clap:

Pridam moji aktualni sestavu... Takhle to bude asi hodne dlouho, protoze 3 z nich jsou nafurt a bondovky asi jentak neprodam :)

post-19795-0-70915500-1462262770_thumb.jpg

Odesláno
  V 3. 5. 2016 v 8:06, brownwld napsal:

Moc pekny financ :clap:

Pridam moji aktualni sestavu... Takhle to bude asi hodne dlouho, protoze 3 z nich jsou nafurt a bondovky asi jentak neprodam :)

zeleny aqua terry jsou obvzlaste vypeceny! Gratuluju

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...