dwg Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 7 minutami, kopl2005 napsal: Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní hodinky. chápu, ale i veselého a pozitivního raději pomálu Já je vlastně ani tak nehejtím, ale příjde mi škoda, že nahrazují ty jednobarevné OP, což byly jedny z nejhezčích rolexek v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 2 minutami, dwg napsal: chápu, ale i veselého a pozitivního raději pomálu Já je vlastně ani tak nehejtím, ale příjde mi škoda, že nahrazují ty jednobarevné OP, což byly jedny z nejhezčích rolexek v nabídce. Ano rozumím Je pravda, že jednobarevné varianty byly opravdu povedené. Tohle je zase úplný úlet kor na Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Existuje nějaké propojení databáze waiting listů mezi jednotlivými AD? Jestli je tedy možné se bez obav zapsat u HB i Calollinu a souběžně čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Neexistují ani waiting listy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 2 hodinami, kopl2005 napsal: Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní hodinky. ktore GMT myslis? Pepsi, alebo tieto nove full gold na jubilee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 9 minutami, tedwine napsal: ktore GMT myslis? Pepsi, alebo tieto nove full gold na jubilee? Omlouvám se, myslel jsem modely v oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 9 hodinami, Beer napsal: Existuje nějaké propojení databáze waiting listů mezi jednotlivými AD? Jestli je tedy možné se bez obav zapsat u HB i Calollinu a souběžně čekat Jestli nemas nikde nakupni historii a kontakty, tak se zapis na obou mistech a uvidis kdo se ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 nebo si kup bez cekani OP z prodejni sekce s prirazkou 2k euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 nechci sirit paniku, ale podle AD se ty cekacky na OP dost neprijemne prodluzujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 (upraveno) Na OP velmi dlho . Upraveno 18. dubna 2023 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 zdravím, přidám aktuální zkušenost: na modré 41 jsem se "zapsal" koncem prosince 2021, dnes telefon od Bechyněho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Zapis 12/2021 na cerne OP41,tak asi budu na rade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 (upraveno) před 5 hodinami, smerdas napsal: zdravím, přidám aktuální zkušenost: na modré 41 jsem se "zapsal" koncem prosince 2021, dnes telefon od Bechyněho Ja som sa v 3/2022 "zapisoval" na modre OP36 a dnes volali, ze ich maju ... mozno prisiel nejaky modry batch Upraveno 18. dubna 2023 uživatelem extreeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Jdu si vybrat z bankomatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Koukám, že u Rolexů se zaváželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Fotky jako důkaz, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 2 hodinami, Radik napsal: Koukám, že u Rolexů se zaváželo Asi tomu tak opravdu je, kámošovi volali, že mu došly Daytony po 3 letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Pri včerajšej návšteve u predajcu mi bolo povedané, že dostupnosť niektorých modelov sa mierne zlepšila a na niektoré sa čaká ešte dlhšie , čiže nič moc sa nemení teda okrem cien ktoré majú ešte podskočiť .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) mozna to souvisi s presunem vyroby Tudoru do nove tovarny, uvolneni nejakych kapacit? I kdyz myslim, ze jim tenhle stav spis vyhovuje. Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 V 18. 4. 2023 v 21:21, exell napsal: Fotky jako důkaz, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se