Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, kopl2005 napsal:

Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš 🙂 v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní  hodinky. 

chápu, ale i veselého a pozitivního raději pomálu :) 

Já je vlastně ani tak nehejtím, ale příjde mi škoda, že nahrazují ty jednobarevné OP, což byly jedny z nejhezčích rolexek v nabídce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, dwg napsal:

chápu, ale i veselého a pozitivního raději pomálu :) 

Já je vlastně ani tak nehejtím, ale příjde mi škoda, že nahrazují ty jednobarevné OP, což byly jedny z nejhezčích rolexek v nabídce. 

Ano rozumím 🙂 Je pravda, že jednobarevné varianty byly opravdu povedené. Tohle je zase úplný úlet 🙂 kor na Rolex. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kopl2005 napsal:

Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš 🙂 v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní  hodinky. 

ktore GMT myslis? Pepsi, alebo tieto nove full gold na jubilee?

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Beer napsal:

Existuje nějaké propojení databáze waiting listů mezi jednotlivými AD? Jestli je tedy možné se bez obav zapsat u HB i Calollinu a souběžně čekat

Jestli nemas nikde nakupni historii a kontakty, tak se zapis na obou mistech a uvidis kdo se ozve. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 5 hodinami, smerdas napsal:

zdravím, přidám aktuální zkušenost: na modré 41 jsem se "zapsal" koncem prosince 2021, dnes telefon od Bechyněho

Ja som sa v 3/2022 "zapisoval" na modre OP36 a dnes volali, ze ich maju ... mozno prisiel nejaky modry batch :)

Upraveno uživatelem extreeme
Odkaz ke komentáři

Pri včerajšej návšteve u predajcu mi bolo povedané, že dostupnosť niektorých modelov sa mierne zlepšila a na niektoré sa čaká ešte dlhšie , čiže nič moc sa nemení teda okrem cien 😄ktoré majú ešte podskočiť ....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...