Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, dwg napsal:

Jde to, ale jak řiká vonmisses, ten puvodní si nechají, aby se s tim nešmelilo. Problem asi bude, pokud bys chtěl nějaký cifr, který se v současné době už nenabízí (třeba žlutou, nebo červenou). Tam už bys je musel asi hodně přemlouvat.O těch 5ti letech ale slyším poprvé..

Tak mi to řekli v HB, když jsem se na to ptal. Jiná věc je samozřejmě, když chceš identickou část  třeba z důvodu poškození. Tu vymění po dodání dílů hned. Ale stará jim stejně zůstane. I taková blbost jako dýnko. Co jsem měnil já. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 37 minutami, Davis napsal:

@vonmisses Určite ale majú obmedzenia ohľadne toho, načo to presne chceš vymeniť. Napríklad na vyhypovanú tiffany farbu alebo celebration dial to asi nepôjde, že jo?

hele vážně si myslíš, že ti bude servis AD dělat skládačku na přání ? tohle téma mi přijde dost absurdní a zbytečný dál rozvíjet

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Lukyn77 napsal:

hele vážně si myslíš, že ti bude servis AD dělat skládačku na přání ? tohle téma mi přijde dost absurdní a zbytečný dál rozvíjet

Hele, podobné komentáre mi prijdú taktiež absurdné a zbytečné. 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, steel napsal:

No on ten dotaz je trochu absurni, myslis, ze zeleny maj stejny pocet vyrobenych kusu jako  zakladni cerna a pearl? Tim padem stejnou dostupnost ? Proste z principu ti ten dil neprodaj a kdyz ho koupis na ebay za raketu tak ti ho z principu ani AD nevymeni. 

blbost to je :) o tom zadna.

Ale zrovna zeleny za cerny cifr by myslim sel, protoze jsou oba stale v prodeji. 

Odkaz ke komentáři

Jojo, klasika v listopadu, čeká se na kvóty, nevedej kolik čeho bude a tak nezapisujou, protože je to k ničemu, to u Bachyně tě rádi a s úsměvem zapíšou na co chceš, ale to je tak všechno🤣. Ono je to těžký, každej chodí pro ocel modely k oboum dealerum a pak je vše zdablovaný, nereálný.. to chování je věc jiná, ale taky to pro ně neni jednoduchý pro ty prodavače myslím.. ale nehájím, jen konstatuju…

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, tikzot napsal:

Jojo, klasika v listopadu, čeká se na kvóty, nevedej kolik čeho bude a tak nezapisujou, protože je to k ničemu, to u Bachyně tě rádi a s úsměvem zapíšou na co chceš, ale to je tak všechno🤣. Ono je to těžký, každej chodí pro ocel modely k oboum dealerum a pak je vše zdablovaný, nereálný.. to chování je věc jiná, ale taky to pro ně neni jednoduchý pro ty prodavače myslím.. ale nehájím, jen konstatuju…

To je jako za socíku, když jsem jako kluk chtěl kolo favorit a rodiče neměli známého v kola šicí stroje.  

• Like 2
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...