Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  frista napsal:
Neodbocil, jen pro info: milosh a ja jsme byli znechuceni chovanim u Dusaka, ne v Koscomu, nebot ten je jaksi "lidovejsi". Bonbony, sampanske ani obycejne kafe, jsem u nas jeste nezazil.

tak v Halade te posadi ke stolecku a nosi sperky a vysvetluji a nabidnou vodu ci kavu. (shanel jsem prsten na zasnuby). takze byli sice ochotni, ale nabizeli nic moc kameny za nehorazne ceny. takze pokud by nekdo chtel koupit diamanty tak urcite ne v CR. jsou tu napalene ceny a kolikrat by jejich 4C neprosli filtrem u Cartier. proto je kupuji v Parizi ci Antverpach. pro zajemce dam adresu a primo kontakt na urcitou osobu.

u nas se bohuzel neumi chovat k zakaznikovi. je to taky tim, ze zastoupeni techto znacek si poridi nejaky zelinar, ktery se neumi chovat a tezko to pak muze pozadovat po svych zamestnancich viz shopy Boss u nas na jungmanaku nebo v parizsky. takovy neschopny nany nejsou ani naproti v zelenine. je to skoda. v tomto smyslu je nedosazitelny i u nas LV. to je parada. stejne jako Cartier. v Carolinu sem nebyl, ale slysel sem zatim pochvalu proti Dusakovi.

Odesláno
  frista napsal:
Neodbocil, jen pro info: milosh a ja jsme byli znechuceni chovanim u Dusaka, ne v Koscomu, nebot ten je jaksi "lidovejsi". Bonbony, sampanske ani obycejne kafe, jsem u nas jeste nezazil.

Bonbony dneska davaj i v Alzasoftu :)

Pravda, žádný Lindt, ale docela osvěžující :D

Odesláno

A) Kolik zasnubnich prstenu rocne kupujes ? :P

B) Ja to hodnotim podle nakupu hodinek a v Carolinu ani v Le Boutique Suisse ani jinde mi zatim kafe nedali, ani kdyz jsem tam pred lety kupoval royal oaky

No a prodavacky od pana Ranka Pecice (udajne kamarada pana V.K.) ani nezkousim. Mam na obleky overene zdroje v Londyne a kupodivu jednou jsem v krizi kupoval u Pietra Filipiho a dostal jsem moc dobre a kvalitne usity kousek, takze mozna prehodnotim averzi protu temhle masovejsim firmam - ale to je uz off topic...

Odesláno
  Patrik napsal:
Bonbony dneska davaj i v Alzasoftu :)

Pravda, žádný Lindt, ale docela osvěžující :D

Ale ty ti nenabidnou predklonu a na podnose - mam asi pocit, ze ti usel ten vtip, se kterym te "premlouvaj". Bonbony v doze - to ma kazda hloupa benzinka.

Návštěvník YPO
Odesláno

svým způsobem to je tragédie všude - prodavače dnes může dělat kdejaký lempl a podle toho to taky vypadá

kdybych měl udělat soukromý žebříček (ochota X obsluha x "tolerance a přehlížení vzhledu")

1.Carollinum

2.Koscom

3.Details (václavské nám - nahoře)

4.LBS

5.Planeo Quick Time

6.Dušák

7.Watch de Luxe

EDIT: zapomněl jsem na hodinářství Bechyně, kde jsem sice nikdy nic nekoupil, ale obsluha tam byla na jedničku takže ještě před Carollinem ;)

Odesláno

Já byl u Dušáka opakovaně v kraťasech, sandálech, triku apod. a nikdy se na mě blbě nedívali (a to jsem jednou čekal až otevřou na zahrádce u Mekáče, kde jsem seděl (samozřejmě neúmyslně) na mokrém polštáři na židli a šel jsem k Dušákovi s mokrou prdelí) a vždy jsem bez problémů vyřešil vše, co jsem potřeboval. V Carollinu taktéž, tam mi i opakovaně udělali kafe. Nejhorší zkušenosti mám z Watch de Luxe na Flóře a z Details (nahoře i dole na Václaváku, naopak v Kotvě zatím vždy bez problémů).

Odesláno

Taky jsem byl u Dušáka relativně nedavno dvakrát po sobě (jednou kratasy a sandále, jednou klasická podzimní, mírně jetá bunda a bágl), ale pokaždé jsem byl ochotou personálu (jednou paní dušáková) překvapen. navíc, pomalu se zdá, že ani ceny nejsou tak přestřelené jak jsem si donedávna myslel - cenový rozdíl hodinek od IWC je nějakých 8 tisíc kč oproti shaffhausenu, ale když člověk připočte slevu 10% (kterou v Ch neočekávám, sety dostal taky "jen" 3%), tak to dopadá docela dobře...

Odesláno

... je pravda, že nákup u LV je opravdu na úrovni. Já tam chodím s dětma (1 a 4 roky), které zas tak moc nehlídám, protože si všímám kravat, děti dělají bordel, manželka prohlíží kabely a všichni jsou spokojení, příjemní.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

musim ale rict, ze treba v US me v obchode z hodinkama taky zklamali - kdyz sem prisel v jeanech:-(

911 napsal:
jj taky to nechapu. tohle mi velmi vadi, ze si hraji na neco vic. kdyz tam prijdes v obleku nebo casual oblecene a je na prvni pohled videt, ze to neni Kenvelo tak jsou ritoleci, ale prijd tam v dzinach a budes rad ze na tebe vubec promluvi a to jeste neco ve stylu, "prodejna storm je vedle, nashle".

meli by jit na skoleni do LV. ja teda znam luxusni kramky predevsim ze zahranici, ale to je jina liga. usmev, ochota, posezeni, vysvetleni uplne vseho, kava, v Cartier sem dostal i doutnicek u De Beeru vynikajici pralinky ale predevsim vyborne zachazeni, servis. to mi tady proste chybi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...