xlaque Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Snad to tu ešte nebolo Od teraz môžete mať Monstra s bielym, alebo červenym cifernikom. White night monster Purple night monster K dispozicii u vašho obľubeneho japonca
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 purple jsou opravdu šílené (teprve teď jsem je zaregistroval) co mě děsí víc je tohle: Movement: Malaysia, Cased in Chinavypadá to,že se v japonsku budou dělat jenom grand seika a tím to zhasne
kubson Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 jen dodám ref těchto modelů SZEN006 a SZEN007 pokud dobře počítám, tak včetně limitovaných edic je už na světě celkem 10 variant monster
mip Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Tedy zas tak moc hezké to není a hlavně si nejsem jistý tou cenou. Price premium 100% za netradiční barvu číselníku.... Co mě ještě zarazilo, že je tam Scuba 200m oproti tradičnímu Divers, že by malý product development
cali Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Jedna vec sa teda japoncom upriet nemoze ze nech uz sa hraju s farbami akokolvek tak nezabudaju na to ze hodinky su v prvom rade na odcitanie casu a robia tie ciferniky a rucky aspon pekne kontrastne co bohuzial neplati pre mnohe aj luxusnejsie swiss znacky u ktorych pre samu paradu nie je casto krat vidiet kolko je hodin.
Iron Maiden Man Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Tak ty s tim červenym ciferníkem jsou fakt bomba!! já vlastnim klasický Black Monstery, jsem s nima spokojen, ale tyhle jsou víc sexy jen by mě zajímalo jak moc je odolná ta černá povrchová úprava
farářskej Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 na tý fotce to vypadá skoro jako leštěná keramika od Rada osobně bych se toho materiálu bál. A když o tom tak přemejšlím, tak bych se bál i těch barev. Jsem srabík
Pietro103 Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Ozivim trosku toto vlakno. Uvazujem o purpurovych monstrach, ale neviem ako je to s PVD upravou. Precital som zopar for, ale nikde prispevok od uzivatela, ktory ma hodinky s PVD upravou :-( Nema nahodou niekto nejake osobne skusenosti s PVD povrchom? Mam jedny seika 5 sports v gun metall farbe a zatial su ako nove. PVD material som zatial na zivo nevidel :-(, ale tie purpurove monstra ma dostali. Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem Pietro103
Gilius Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 PVD vydrží...... Jen tak se neoloupe(čehož se asi bojíš?).......z toho strach mít nemusíš.
Pietro103 Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 PVD vydrží...... Jen tak se neoloupe(čehož se asi bojíš?).......z toho strach mít nemusíš. Waw. To bola rychla odpoved. Vdaka. Presne toho lupania sa trosku bojim, aj ked ich budem asi nosit najviac ku kravate :-) Niekto tu pisal, ze monstra ku obleku nie, ale tieto sa mi zdaju ku obleku celkom fajn. Tak ich idem asi objednat :-)
cody Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 PVD vydrží...... Jen tak se neoloupe(čehož se asi bojíš?).......z toho strach mít nemusíš. Neoloupe se ale muze se osoupat. Zalezi jaka vrstva byla nanesena, jak kvalitne, jaky je tvar hodinek (pouzdra), jak se k nim uzivatel chova. Takze pokud se me typek co o vikendu dava dvacet piv a nevi kde se rano vzbudil zepta zda koupit hranate hodinky s PVD v cene cca 10000kc (zamerne nejsem konkretni, nechci urazit zadnou znacku) tak mu asi koupi rozmluvim. Pokud bych ja nebo ty uvazovali o PVD Monstrech, sel bych do nich. Mel bych z toho strach, ale sel bych do nich. Neverim ze by Seiko u modelu Monster pustilo nejakej shit. Ale tomu osoupani (byt jen nekde a nemusi to ani bejt videt) se podle me vyhnout neda... Tot muj laicky nazor podporeny (a stale diskutovany) panem ktery povrchove upravy obcas dela a neco o nich vi. Ale hadat se za to nebudu, osobni zkusenost s PVD na hodinkach nemam. Ale jak pisu, Monstra v PVD bych risknul.
Pietro103 Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Tak som ich objednal u seiyajapan.com. Este som zvedavy, ake clo mi ti nezbednici na colnici vyrataju :-( Pokial mi dojdu, dam blizsie info a fotky.
Jožan Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Tak som ich objednal u seiyajapan.com. Este som zvedavy, ake clo mi ti nezbednici na colnici vyrataju :-( Pokial mi dojdu, dam blizsie info a fotky. No to jsem zvědavej jak dopadneš,mě už hodinky drží od 2.1. na proclívacím úřadě v Práglu.
cody Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Vlastne kvuli obektivite dodavam, ze jsem jedny MM v PVD mel, byli mirne nosene a zadny problem na nich s PVD nebyl. Ale byli noseny hooodne malo.
smashing Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Codyho slova muzu potvrdit, MM mam v PVD uprave a zadny problem snima neni (mozna jsou to prave ty jeho byvale) nosim je takrka porad a PVD drzi
Pietro103 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 No to jsem zvědavej jak dopadneš,mě už hodinky drží od 2.1. na proclívacím úřadě v Práglu. Tak dnes mi konecne dosli purple monster a to bez cla co ma mierne zobralo, nakolko som este rano telefonoval na colny urad, kde mi povedali, ze zasielku na moje meno neeviduju Popoludni vsak uz zasielka bola u mna doma a to aj s nalepkou "bez colneho dlhu" Takze vlastne ma tieto hodinky stali presne tolko, ako to je uvedene na seiyajapan.com. Objednane boli 5.1., vyexpedovane 8.1. a 14.1.2009 boli na SVK
Well Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Tak dnes mi konecne dosli purple monster a to bez cla co ma mierne zobralo, nakolko som este rano telefonoval na colny urad, kde mi povedali, ze zasielku na moje meno neeviduju Popoludni vsak uz zasielka bola u mna doma a to aj s nalepkou "bez colneho dlhu" Takze vlastne ma tieto hodinky stali presne tolko, ako to je uvedene na seiyajapan.com. Objednane boli 5.1., vyexpedovane 8.1. a 14.1.2009 boli na SVK No super. Gratuluji. Kde jsou fotky?
Pietro103 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 No super. Gratuluji. Kde jsou fotky? Takze zopar veelmi na rychlo spravenych fotiek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se