Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem pře časem slíbil fotky hodinek Jawa Rider.

Tak tady jsou!

Pro potenciální kritiky hlásím, že náš fotograf je stále na dovolené, a tak jsem si musel pomoci sám. Buďte prosím schovívaví. Hodinky se blejskaly jak psí koule (jak by řekl můj tatínek), a tak je kloudně vyfotit byl docela kumšt. Na profíky prostě nemám.:)

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten "prazdny" design je nahodou moc povedeny! Rucky diskutabilni, ale celkove moc pekne - jen tak dal. V jednoduchosti je sila ;)

Prim> Jooo a ve foceni jste se zlepsil :D

Odesláno

Jsou moc pěkné, Ridery se mi líbí čím dál víc i když nejsem ten správný prototyp zákazníka na ně. Možná by bylo dobré, pokud tu ještě nejsou, vyfotit ty žluté co máte.

Odesláno
Je to povedené. Musím se zde zastat těch ruček, které jsou společně s indexy nadmíru vydařené. :)

Také se ruček zastanu. Jsou to ručky z Riderů II, které jsem už měl možnost vidět naživo a k těmto hodinkám pasovaly snad i lépe než ty původní.

Odesláno

Dobrá práce - české hodinky s logem českého motocyklu. Upřímně, nelíbí se mi ručky ani tak prázdný ciferník, ale to je úplně jedno a to z jediného důvodu. Budou stát víc, než všechny moje Jawy dohromady, mám čtyři :)

Odesláno

350/640. Vypiplaná (teda, žádný tuzing! Koupena jako nová 1998 a dotažena do konce - odfrézovány otřepy v mot, přechody za karb, vyváž. písty a tisíc takových drobností). Předtím ČZ 175/477 - totálně zrušená dopr. nehodou a 175/450. Koupil jsem si Jawu, protože jsem chtěl, ne že by tehdy nebylo na něco jiného, třeba i silnějšího. CO ty?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...