Prokop Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Tak jsem pře časem slíbil fotky hodinek Jawa Rider. Tak tady jsou! Pro potenciální kritiky hlásím, že náš fotograf je stále na dovolené, a tak jsem si musel pomoci sám. Buďte prosím schovívaví. Hodinky se blejskaly jak psí koule (jak by řekl můj tatínek), a tak je kloudně vyfotit byl docela kumšt. Na profíky prostě nemám.
Duke650 Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Kéž by se Jawa tak šikovně "obracela", jak se činí PRIM ...
X-Bob Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 líbí, jen ne tak moc ručky. Celkově super
Lukáš Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Jo díky moc za fotky, jsou opravdu hezké. Proč je nemám taky? Jsou všechny s kalibrem 73?
VS Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Líbí, ale na ciferníku bych tak nešetřil počtem indexů. Vypadá moc prázdný.
cigi Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Pekne, nicmene souhlasim s VS! Je to trosku prazdne. To je tak..original RIDER design je moc "busy", JAVA RIDER je zase moc prazdny. Ale celkem chapu proc to tak je
PEtrS Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Ten "prazdny" design je nahodou moc povedeny! Rucky diskutabilni, ale celkove moc pekne - jen tak dal. V jednoduchosti je sila Prim> Jooo a ve foceni jste se zlepsil
typograf Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Je to povedené. Musím se zde zastat těch ruček, které jsou společně s indexy nadmíru vydařené.
Viktor Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Cekam, kdy se objevi hodinky uplne bez indexu. Ale ty už se dávno objevily, jen ne zatím u Primu.
Ondraj Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Jsou moc pěkné, Ridery se mi líbí čím dál víc i když nejsem ten správný prototyp zákazníka na ně. Možná by bylo dobré, pokud tu ještě nejsou, vyfotit ty žluté co máte.
pakr Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Je to povedené. Musím se zde zastat těch ruček, které jsou společně s indexy nadmíru vydařené. Také se ruček zastanu. Jsou to ručky z Riderů II, které jsem už měl možnost vidět naživo a k těmto hodinkám pasovaly snad i lépe než ty původní.
Wachn Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Dobrá práce - české hodinky s logem českého motocyklu. Upřímně, nelíbí se mi ručky ani tak prázdný ciferník, ale to je úplně jedno a to z jediného důvodu. Budou stát víc, než všechny moje Jawy dohromady, mám čtyři
X-Bob Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 No, zase se tolik nepodceňuj. A já bych svoji za hodinky neměnil
X-Bob Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 350/640. Vypiplaná (teda, žádný tuzing! Koupena jako nová 1998 a dotažena do konce - odfrézovány otřepy v mot, přechody za karb, vyváž. písty a tisíc takových drobností). Předtím ČZ 175/477 - totálně zrušená dopr. nehodou a 175/450. Koupil jsem si Jawu, protože jsem chtěl, ne že by tehdy nebylo na něco jiného, třeba i silnějšího. CO ty?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se