Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už od čtvrtka nosím svý splněný "olympy" :) Říkal jsem si, nebudu přece každým hodinkám zakládat chlubící vlákno..

Ale na druhou stranu co se týče chronomagorismu jsem hodně low level a navíc tyhle hodinky jsem vždycky chtěl a myslel si, že na ně asi nikdy nedosáhnu. Takže když se mi je skutečně podařilo pořídit a uběhlo těch pár dní, nevydržel jsem :)

Od prvního výběru potápek do 15k, následně do 20k, jsem vždycky tak trošku nadhodil, že top jsou pro mě Aquisy, ale že cena je pro mě vysoká. Prošel jsem Wardama, naposledy Dark Mantama od Seika.. než se tu na foru objevil inzerát na tyhle mý vysněný Orisky.

S troškou alkoholu v krvi, jednou takhle v podvečer jsem si dodal sil a oslovil prodejce s možnou výměnou za Manty s mým doplatkem. Co bylo příjemným překvapením když mi ráno přistála odpověď "ok, tu máš číslo účtu" :)

Nakonec jsem si pro ně z Brna do Ostravy raději přijel osobně..jak k vůli prohlídce stavu Orisek, tak aby si i druhá strana mohla mý hodinky prohlídnout.. ale měl jsem je měsíc dva nové, tak co se týče stavu nebylo moc co řešit.

oba jsme byli moc spokojení, dali jsme pokec..prohlídl jsem si spoustu krásných hodinek a tak obchod prošel bez problémů. Musím říct, že se mi klepaly ruce jako bych si kupoval nový auto :) holt každý má jiné možnosti.

Takže co jsem od té doby zjistil? Jsou to mý nejlepší hodinky, nikdy je neprodám a pořídit je byl jeden z nejlepších rozhodnutí :D

Orisky maj úžasnej černočernej cifr, oranžovo žlutý indexy krásně kontrastují. Sklíčko má pecka antireflex a logo Orisu je úžasný číst.

Hodinky jsou na gumovým černým řemenu s nastavitelnou délkou přímo ny ruce - návyková věc. Něco podobnýho jsem měl na Wardech a bylo to super. Tady je ještě větší rozsah.

Jsou super nízký a na té gumě příjemně lehký..takže rozhodně pohodlí. Od koupě jsem je krom práce kolem domu nesundal a zatím ve mě vytvořily jakousi závyslost :) prostě jsem se do nich fakt zakoulal :)

Mám teď na ruce svůj hodinkovej sen. Díky Farkymu z Ostravy ještě jednou a tady pár fotek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pivas: díky moc kolego! :)

Vit: for je v tom, že nemám zatím další olymp :) znám Tudory, Omegy...Brajtle.. ale nechávaj mě uplně chladným. Mě se prostě odjakživa nejvíc líbily Aquisy.

Spíš budou tyhle top a kolem si budu kupovat levnější kousky na spravení a chronomagoření :)

Odesláno (upraveno)

Moc vám díky že mi je tal přejete :)

a abych nebyl uplnej ukecánek tak tyhle Omegy taky žeru :D

Ale to už je zas jiná písnička :D

edit: jo a prosím kdyby někdo výhledově věděl o oranž Oris gumě za rozumný koruny, tak prosím hoďte info :) díky! 

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno
před 9 minutami, Jaem napsal:

Tak to bylo rychlý 😅 ale až moc! To by byl asi tento týden už oheň na střeše.. ale aspoň vím kde hledat!

Myslíš že tahle 43mm verze je to samý jako na mých 43,5? Že by téch 5mm jen neuvedl...nebo to nehraje roli..ptám se proto, že Farky od koho je mám si taky koupil oranž gumu ale asi z trošku jinýho typu a nesedí mu. To bych nedal :D

Odesláno

Tento remen by mal sediet, sirka pri nozickach je 24mm, medzi nozickami 12mm. Je este jeden oranzovy, no  ten ma 26mm, tak ci nekupil tento. A nasiel som este jeden, neorigo, bez spony za cca 12€ - https://www.aliexpress.com/item/4000399238844.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.876c4db1oz6TsC&algo_pvid=96315e2a-f79b-45d8-8abe-cb4043c67d64&algo_expid=96315e2a-f79b-45d8-8abe-cb4043c67d64-3&btsid=0bb0624416224856951493036e3fb6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Odesláno
před 14 minutami, Jaem napsal:

Tento remen by mal sediet, sirka pri nozickach je 24mm, medzi nozickami 12mm. Je este jeden oranzovy, no  ten ma 26mm, tak ci nekupil tento. A nasiel som este jeden, neorigo, bez spony za cca 12€ - https://www.aliexpress.com/item/4000399238844.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.876c4db1oz6TsC&algo_pvid=96315e2a-f79b-45d8-8abe-cb4043c67d64&algo_expid=96315e2a-f79b-45d8-8abe-cb4043c67d64-3&btsid=0bb0624416224856951493036e3fb6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Díky moc :) asi by mě hanba fackovala na svý topky nasadit Aliexpress :D ale na zkoušku barvy asi ok ;) No ale půjdu určitě cestou originálu... s dopravou je to cca 130e .... to není nic co bych nebyl ochotný dát, je to ok! ale asi né zrovna dnes...finance ještě jsou, ale je trošku horká půda :D třeba tam chvilku vydrží.

Odesláno
před 7 minutami, Jaem napsal:

Az 130€? Mne ukazuje cenu 90 + 10 postovne...

Jo sorry já to mám v dolarech... 113$ + 13$ pošta. 126$. Řikám cena je ok, alecmohl bych to aspoň 14 dní nechat uzrát :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Strašná spokojenost :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
V 31. 5. 2021 v 19:37, Jaem napsal:

Ahoj jak prosimtě poznáš rozměr LL? Tady ho neuvádí...asi mu napíšu. Nicméně na fotce z druhé/vnitřní strany je kódové označení: 07 4 26 32NB , není to 26 právě rozměr LL?

u mých mám kód: 07 4 24 64NB

Tak jsem trubka.. nebyl jsem loglej na CH24 a teď koukám že mi psali už dřív:

takže je to tak jak jsem si myslel... napíšu jim jak je to s dostupností aktuálně. 

Upraveno uživatelem Spongebob
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po týdnu co jsem byl na Seiko five 😍

Za mě fakt jedny z "ikonických" potápek za bezkonkurenční poměr cena/výkon.

Jestli někdy něco přibude, tak tyhle už u mě zůstanou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...