Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ještě je člověk pro srandu králíkům. Tedy hodinářům. V našem krámku, odkud měl Chilliluk své první Rangemany, dali před Vánoci do výlohy Casia G-Shock MTG-S1000D. Samozřejmě, že jsem nelenil, a vyrazil je vyzkoušet. Podle pár poznámek jsem pochopil, že byly mezi pány hodináři uzavřeny sázky, kdy dorazím. Opravdu nechutné. Svoji hrdost jsem snadno zachoval, protože jsou to opravdu obrovské krávy. Ani sleva 20% to nemohla zachránit. Ovšem máme tady únor, a když připočtu to, že jsem loni nekoupil ani jedny, jediné hodinky, zdají se mi o hodně menší. Ještě tedy zdaleka né dost, ale třeba v létě......

Odesláno (upraveno)

Pro popeláře jako já..(jeden z faktorů proč jsem šel do G-Shocků) Mám  čerstvě 26-let.Toť vše.

Kupováno převážně z heuréky. Ty Jacques Lemans jsem dostal k 18ti (chtěl jsem je).Jsou to zárověň moje první hodinky.

První G-shocky jsem si koupil ty all blackout ana-digi.

Poslední přírustek jsou ty multi-color (s červenomodrým disp.)

128154417.jpg

128154414.jpg

128154838.jpg

128154419.jpg

128154422.jpg128154425.jpg

128154427.jpg

128154430.jpg

Ještě jedny Analog Casia má mamka .

Upraveno uživatelem Gduke
Odesláno

Gduke: A které jsou teda nejoblíbenější?

Ty které mám zrovna na ruce. Jinak teď čekám na další tři kousky G. Jedny z nich jsou limitované.(jsem fakt magor ).Těžko říct kde se moje kolekce zastaví..Pokaždé se říkám ,že to jsou poslední ale je to jedna velká lež.

Odesláno

Kdybych to měl brát podle funkčnosti a po praktické stránce.Výherce je 5600.Jsou solar/radio,tenčí design(lépe se nosí pod rukáv) a ukazují fázi měsíce.Avšak pořád platí co jsem napsal předtím.

Odesláno

Kdybych to měl brát podle funkčnosti a po praktické stránce.Výherce je 5600.Jsou solar/radio,tenčí design(lépe se nosí pod rukáv) a ukazují fázi měsíce.Avšak pořád platí co jsem napsal předtím.

Za mě rozhodně 5600, ale zrovna ten graf měsíční fáze se mi vůbec nelíbí.. Ty GA 100 pořád zvažuju. No, uvidím až přišetřím co mi cvrnkne do nosu.. Taky ty černé 6900 nevypadají vůbec zle...  :clap:

Odesláno (upraveno)

Za mě rozhodně 5600, ale zrovna ten graf měsíční fáze se mi vůbec nelíbí.. Ty GA 100 pořád zvažuju. No, uvidím až přišetřím co mi cvrnkne do nosu.. Taky ty černé 6900 nevypadají vůbec zle...  :clap:

No neříkám,že to je nejhezčí věc pod sluncem ten MOON graf, ale je to funkční věc. No já mám v radaru limitku Eminem ..Přecijen designově vypadaj fajn ale jsou to už X-L 6900..

Pro cvrnknutí do nosu přikládám foto. (ale cena je trochu jinde)

G-SHOCK-EMINEM-Limited-Edition-GD-X6900M

Upraveno uživatelem Gduke
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes mi dorazily DW5600BB. Naprosto super tikitálky! Čitelnost displeje o proti GD120MB sto a jedna! I když se sešeří, i bez iluminace je čitelnost bezproblémová. Jak ggrand od dvě stránky nazpět názorně poukázal a měl stoprocentní pravdu. Tady o odečítání času někdo opravdu přemýšlel.. 

A hned mám malý dotázek. Může mi pls někdo objasnit, k čemu je taková ta jakoby hvězdička nad vteřinami? Vím jak to on/off, ale nemám ponětí, co to signalizuje.. Nemám totiž návod. A co jsem našel na netu, jsem nějak nepobral.  :bag:

Signalizuje probliknutí displeje při hodinové signalizaci, stopkách, timeru apod.? Nebo něco jiného?

Děkuji.

Odesláno

Abych se teda pochlubil i nějakou tou fotkou.. Hodinky jsou od jednoho zde váženého člena, výměnou za mé (teď už bývalé) GD-120MB.

Zatím naprostá spokojenost!  :clap:

post-39848-0-74110700-1457725325_thumb.jpg

post-39848-0-47260600-1457725327_thumb.jpg

post-39848-0-76444500-1457725328_thumb.jpg

Odesláno

Tyhle se mi vždycky líbily. Ale nakonec jsem odolal, protože mi vlastně vadí ta prázdnota kolem displeje a že řada DW nemá tak pohodlný řemen jako GW-M5610. Kdo ví, třeba je jednou taky zkusím. Každopádně ať slouží !

Odesláno (upraveno)

Ta prázdnota okolo displeje je vážně zvláštní. Na ruce dost zvláštní. Byl jsem na to velice zvědavý, ale dostavilo se velmi milé překvapení. Alespoň co mě se týče. 

Moc se mi líbí i nové Military (název mi přijde teda trochu mimo..) barevné variace jako oranžová DW5600M-4JF , nebo zelená 3JF. Tam je "prázdnota" zvýrazněná bílou barvou, což je teprve masakr.. Nicméně ty oranžové 4JF mi přijdou jako skvělé bazénovky na léto, tak se třeba ještě přesvědčím "na živo" jak moc je ta bílá oku iritující..

Edit: Každopádně děkuji!!

post-39848-0-26093200-1457734101.jpg

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odesláno

Dnes jsem zvědavě "zkoumal" ten pásek na DW a GW 56XX. A máš pravdu. Na GW je měkčí, pružnější, poddajnější, nebo nevím jak to popsat. Každopádně je o něco málo pohodlnější. Ovšem při nošení mi to nepřijde nějak zvlášť velký rozdíl..

post-39848-0-68567700-1457812701_thumb.jpg

Odesláno

Měl jsem DW5600MS a je tam jinak udělaný pásek u dýnka a to je ten hlavní rozdíl, co jsem myslel. Z toho soudím, že všechny DW5600 mají pásek rozdílný oproti GWM.

• po měsíci...
Odesláno

Naše sbírečka. Růžovky jsou ženy. Ostatní moje. V únoru k nim přibyly ještě mnou nejvíc vysněné A1100 ze kterých se stalo ČÍSLO 1. Gx-56 jsou aktuálně na špinavou práci, Rangemy už taky nejsou nijak šetřeny, a špíny se už nebojí . No a červeňáčky jsou spíš letní. Nedávno se tu objevily za super peníz MTG, ale to by byl už vrchol . A žena by mě odpráskla.

0f3d13b839f14f1bf1cf3693bc944c38.jpg

dd0c74de6aa0db92a8a3166226993e78.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...