laskajefajn Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Když ta oranžová je fakt lahůdka.Ta barva dělá z těch hodinek úplně jiny level Kolik muže stát náhradní? P.S navic to jsou firemní (čezácky barvy) Upraveno 3. března 2015 uživatelem laskajefajn
Sphinxx Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Láska: hele já Ti neřeknu, protože jsem to neřešil ... a jinak ta barva teprve bude cool v létě . Spine: jj., máš recht černá mat je nejlepší ...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 já mám taky na jedněch oranžovej,ale do zásoby mám navíc jeden oranžovej a jeden černej,abych si to mohl dle libosti točit novej řemen počítej u nás tak litr+-,venku levněji
lub Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tak se mi dnes sešly dvoje celkem vzácný úplně nový géčka za výhodné ceny,čéče, kam na tyhle fajnofky pořád chodíš? ty ty hodinky snad kupuješ častěji než jídlo k večeři... a přitom (dle podpisu) nic nedělat, to se tak někdo má
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Musíš být pilný, tvrdě pracovat, tak nejmíň pět hodin denně se hrabat jen na Ebay a nezapomínat na výlety do českých hodinářství a výsledek se dostaví
lub Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 mám radši menší a nenápadný hodinky, tak jsem si pořídil tohle. GD-X6900FB-8nafotit takový leštěnky byla výzva, ale nebyl čas na nějaký aranžmá, tak jen pár rychlofotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rank Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Zdravím, tak se vám taky musím pochlubit. Před pár dny jsem si vzpomněl, že jsem kdysi vlastnil taky G-shocky. Nosil jsme je cca dva roky a pak odložil neznámo kam. Začal jsem doma u rodičů pátrat a nakonec jsem je objevil včetně originál pásku, který sem v pubertě zavrhnul, protože se mi nezdál dost dobrej... Mělo by se jednat o mode DW-5900c-1 z roku 1992, ale bohužel bezel je dost poškrábanej a ještě ani nevím jestli po těch letech co ležely v šuplíku fungují. O víkendu se chystám koupit a vložit bateku tak sem moc zvědavý a natěšený Nemáte někdo pěkný bezel na tyto hodinky? Začnu je zase nosit a na nějký smartwatch co sem chtěl se asi vykašlu... Díky za pomoc
t2 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ahoj jukni sem: http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-CASIO-BEZEL-AND-STRAP-FOR-DW-5900-C-NOS-/331700460732?hash=item4d3ae35cbc:g:x7gAAOSw14xWO2AD
Rank Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Ahoj, díky za tip. Už jsem na to taky koukal. Škoda, že to je včetně pásku a ještě docela drahý... Ještě počkám co se vyloupne. Hodinky se nosit daj, i s původním bezelem (nikde není prasklý). Koukal jsem i na japonské stránky a tam mají pěkný výběr, ale všechno je v japonštině a vůbec nevim jestli by to byly ochotný poslat do evropy.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 No mně připadá, že bys měl být rád, že se to dá vůbec ještě takhle sehnat. Je to dost dobrá šance na tom Ebay...taky se ti může stát, že to propásneš a pak na takovou šanci už roky nenarazíš. Já bych do toho šel.
Rank Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) To máš určitě pravdu, ale já na to nespěchám a zas nejsem takovej sběratel abych je musel mít hned v top stavu. Líbilo by se mi vychytat něco takovýho http://global.rakuten.com/en/store/kinkodo/item/75104083/ Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Rank
nemeckydj Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 casio gx 56-1 od ježíška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quattroRS Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 casio gx 56-1 od ježíška Hranaté, to je ono
Jiří_99 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Mé ježíškovské GW M5610. Géčka se mi zamlouvaly už nějakou dobu. Během pokukování po nich jsem na netu narazil na zlatočerné GA - 110GB - 1AER a tak trochu se zamiloval. Zamilování ovšem opadlo, když jsem je viděl na živo. Musel bych do cifru vyčumět díru, než bych poznal kolik je hodin. V myšlenkách jsem je tedy nahradil barevnou verzí Stealth (GA- 110MB - 1A). Sic nejsou na oko tak efektivní, za to ale stále hezké a tentokrát i lehce čitelné.Ukázal se ale problém a to, že hodinky chci nosit i do práce. Jako operátor CNC linky, kde mám soustruh, brusky a pod. jsem samo od hodinek očekával výdrž menších rázů, vibrací, ale taky aby přežily setkání s trochou chladící emulze či oleje.. To vše snad splňovaly, až na velikost. GA - 110MB - 1A jsou řekněme horda plastu a když např. měním nože v soustruhu, či brusný kotouček v brusce, místa nazbyt není. Pouzdro i sklíčko by jistě brzy přišly k úhoně.. Díval jsem se teda dál a našel starou dobrou klasiku DW 5600. Ty se mi velice zamlouvaly jak vzhledem, tak velikostí. Bylo rozhodnuto. Ovšem ne na dlouho. Jak mi zde někdo na fóru poradil, tak jsem je i na netu našel. A byl jsem okouzlen. GW M5610. Láska na první pohled. A abych to teda moc neokecával, Ježížek byl tak hodný že mi je přinesl. Je to pár dní, ale ještě jsem je nesundal z ruky - teda krom focení.. Taky mají nejkrásnější dýnko, jaké jsem na tikitálkách viděl. Jsou vážně super.Tímto děkuji zdejším za rady.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Moje první géčka, skvělá volba, když nejsi rozežraný
Jiří_99 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Děkuji. Taky jsou moje první. A rozežraný? Určitě nejsem, i když se mi docela líbí např. AWG M100B.....
quattroRS Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Mé ježíškovské GW M5610. Géčka se mi zamlouvaly už nějakou dobu. Během pokukování po nich jsem na netu narazil na zlatočerné GA - 110GB - 1AER a tak trochu se zamiloval. Zamilování ovšem opadlo, když jsem je viděl na živo. Musel bych do cifru vyčumět díru, než bych poznal kolik je hodin. V myšlenkách jsem je tedy nahradil barevnou verzí Stealth (GA- 110MB - 1A). Sic nejsou na oko tak efektivní, za to ale stále hezké a tentokrát i lehce čitelné.Ukázal se ale problém a to, že hodinky chci nosit i do práce. Jako operátor CNC linky, kde mám soustruh, brusky a pod. jsem samo od hodinek očekával výdrž menších rázů, vibrací, ale taky aby přežily setkání s trochou chladící emulze či oleje.. To vše snad splňovaly, až na velikost. GA - 110MB - 1A jsou řekněme horda plastu a když např. měním nože v soustruhu, či brusný kotouček v brusce, místa nazbyt není. Pouzdro i sklíčko by jistě brzy přišly k úhoně.. Díval jsem se teda dál a našel starou dobrou klasiku DW 5600. Ty se mi velice zamlouvaly jak vzhledem, tak velikostí. Bylo rozhodnuto. Ovšem ne na dlouho. Jak mi zde někdo na fóru poradil, tak jsem je i na netu našel. A byl jsem okouzlen. GW M5610. Láska na první pohled. A abych to teda moc neokecával, Ježížek byl tak hodný že mi je přinesl. Je to pár dní, ale ještě jsem je nesundal z ruky - teda krom focení.. Taky mají nejkrásnější dýnko, jaké jsem na tikitálkách viděl. Jsou vážně super.Tímto děkuji zdejším za rady.. Nádherná klasika, gratulujem
xnokiax Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 pre mna boli velmi lahke ani som nevedel ze ich mam na ruke.
odjinud Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Nějak se u mě sešlo vícero géček a přítelkyně mě prudí, proč že mám několik "úplně stejných, hnusných hodinek" :-) tak si říkám, jestli nemá pravdu a něčeho se nevzdat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jenže které? Každé mají něco do sebe... zleva:DW-9300 "Raysman" - brutálně velké a designově zajímavé, první géčka se solárem, titan dýnko, japan made, navíc databanka na 30 tel. čísel :-) ; dnes už těžko sehnatelnéDW-6600 - vojenská klasika, u nás se v pěkném stavu taky blbě shánějí, já je sháněl přes půl rokuDW-6900 - když už mám 6600, tak musím mít i druhou voj. klasiku; byť "jen" aktuální remake toho nejklasičtějšího provedeníDW-6900 (šedé) - za 900,- skoro nenošené a komplet balení jsem je nemohl nevzít a nelituju, teď je mám fakt rád na běžné nošení, barva je fakt příjemná a netuctováskoro géčka DW-290 - velmi praktické; kdo je má, ví; totální otloukánky, malé, nízké, lehké... a už neprodejné Takže to vidím, že ještě dokoupím DW-5600 a Frogmany a bude :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se