Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super. Tlapa jak od medvěda. No mám tak od každého něco. Ještě mi chybí 6900 ve verzi Maharishi, ale odrazuje mě pořád že nejsou solar. Sice údajně baterka v nich vydrží 5let co sem četl na webu, ale i tak.

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Minulý týden jsem na aukru zakopnul o tyhle AW-591ML-1AER za řekl bych docela legrační peníz. Sice je na nich vidět, že už mají něco málo za sebou, přesto to není taková hrůza. Chtěl jsem hlavně hodinky do práce a na práci. Prostě jsem hledal něco, u čeho mě nebude bolet na srdci, když je škrábnu či způsobím nějaký vryp. Tyhle moje nové - jeté "red eye" jsem dnes měl na ruce první den a mám z nich pocit, že je až škoda je ničit. Pásek je sice sem tam trocha drbnutý, ale vzhledem k tomu, že jsem je nikde neviděl prodávat.. Nejsou nějaké vzácné, nebo tak něco?

Díky.

Jiří

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Minulý týden jsem na aukru zakopnul o tyhle AW-591ML-1AER za řekl bych docela legrační peníz. Sice je na nich vidět, že už mají něco málo za sebou, přesto to není taková hrůza. Chtěl jsem hlavně hodinky do práce a na práci. Prostě jsem hledal něco, u čeho mě nebude bolet na srdci, když je škrábnu či způsobím nějaký vryp. Tyhle moje nové - jeté "red eye" jsem dnes měl na ruce první den a mám z nich pocit, že je až škoda je ničit. Pásek je sice sem tam trocha drbnutý, ale vzhledem k tomu, že jsem je nikde neviděl prodávat.. Nejsou nějaké vzácné, nebo tak něco?

Díky.

Jiří

Ahoj, Vzácné nejsou, neb je mam taky :-)

Jinak jsem je taky kupoval na nějaký ty ´destrukční práce´ a staly se z nich hodinky které jsou 90 procent času na ruce. jsou celkem nenápadný, pohodlný a jak píšeš, člověk se s něma nemusí bát někde drbnout. Ideální.

Odesláno

Ahoj géčkaři, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Kamarád se snaží identifikovat ta géčka vpravo (s červeným "stop") tak jsem si říkal, že by je tu třeba někdo mohl poznat...nevíte někdo číslo modelu?

Snažil jsem se je "vyfiltrovat" podle parametrů na stránkách gshocků i je různě gůglit, ale nenašel jsem je... vypadají jako nějaká "bicyklová edice" s těma řetězama a převodama...prosím pomozte

Odesláno

Moc gratuluji!! Moje nejoblíbenější Géčka..  :clap:

Ďakujem, veľmi som ich chcel, lebo sú kompaktné, hranaté, a spĺňajú moje predstavy ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takže jsem konečně dokoupil, a sice od Zibarka, ty DW-5600... opět v imitaci klasického původního designu; holé, bez solaru a rádia, tak jak mají být.

Jsou to fakt zajímavé hodinky, co se moc neprodávají - kdo je má, ten si je většinou nechá.

Velikostně jsou skoro nachlup jako "skoro g-shocky" DW-290, váha je dokonce o nějakých 5g lehčí - (DW 290 - 60g, DW 5600 - 55g). Velikost číslic je stejná, modul je ale o něco jiný (ale fce cca stejné). 

Každopádně je to fakt klasika klasik, ryze praktické, nízké, výborně čitelné hranaté hodinky s minimem papundeklu okolo. Budou to moje takové lepší otloukánky... :-)

Nějak se u mě sešlo vícero géček a přítelkyně mě prudí, proč že mám několik "úplně stejných, hnusných hodinek" :-) tak si říkám, jestli nemá pravdu a něčeho se nevzdat...

attachicon.gifgéčka_sm.jpg

Jenže které? Každé mají něco do sebe...

zleva:

DW-9300 "Raysman" - brutálně velké a designově zajímavé, první géčka se solárem, titan dýnko, japan made, navíc databanka na 30 tel. čísel :-) ; dnes už těžko sehnatelné

DW-6600 - vojenská klasika, u nás se v pěkném stavu taky blbě shánějí, já je sháněl přes půl roku

DW-6900 - když už mám 6600, tak musím mít i druhou voj. klasiku; byť "jen" aktuální remake toho nejklasičtějšího provedení

DW-6900 (šedé) - za 900,- skoro nenošené a komplet balení jsem je nemohl nevzít a nelituju, teď je mám fakt rád na běžné nošení, barva je fakt příjemná a netuctová

skoro géčka DW-290 - velmi praktické; kdo je má, ví; totální otloukánky, malé, nízké, lehké... a už neprodejné

Takže to vidím, že ještě dokoupím DW-5600 a Frogmany a bude :-)

Odesláno (upraveno)

Takže jsem konečně dokoupil, a sice od Zibarka, ty DW-5600... opět v imitaci klasického původního designu; holé, bez solaru a rádia, tak jak mají být.

Jsou to fakt zajímavé hodinky, co se moc neprodávají - kdo je má, ten si je většinou nechá.

Velikostně jsou skoro nachlup jako "skoro g-shocky" DW-290, váha je dokonce o nějakých 5g lehčí - (DW 290 - 60g, DW 5600 - 55g). Velikost číslic je stejná, modul je ale o něco jiný (ale fce cca stejné). 

Každopádně je to fakt klasika klasik, ryze praktické, nízké, výborně čitelné hranaté hodinky s minimem papundeklu okolo. Budou to moje takové lepší otloukánky... :-)

attachicon.gif5600.jpg

no jo, krásná klasika DW-5600, podle mě prostě jediný "ty pravý" g-shocky. už dávno bych je měl, ale vzhledem k tomu, že jsem spokojenej s DW-290 který jsou stejně dobrý, tak by se zbytečně dublovaly. každopádně 290 mají na rozdíl 5600 pohodlně přístupný tlačítka, to dělá taky hodně.

edit: teď mě napadá, kdyby už někoho z vás nebavily klasický černý mudmany 9000, tak bych měl zájem..

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

je tam prehodeny len vnutrajsok z ciernych rangemanov (pre mna je lepsi biely displej) a skrutky som nastriekal na cierno. su original cierne zo zltych ale stoja 4ks 20? :( ale este neviem ako dlho vydrzi farba ktorou som striekal. napadlo ma skusit pociernenie ako sa pouziva pri zbraniach ale to az ked zide farba dolu.

gw-9430ej-9dr_04_1.jpg

• po měsících...
Odesláno

Před časem mi dosloužily mé G-Shock 6600. Tedy ony vlastně nadále bez problémů fungují, jen se utrhl řemínek a tak jsem se je po těch cca 20 letech rozhodl dát na odpočinek a pořídit něco nového.

Dlouho jsem vybíral, až jsem vybral  DW-6900BB-1.

Tak snad vydrží také alespoň 20 let  :clap:

1yS0.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...