Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Tyto mam, jsou docela zajimave. Ty cislice nejsou cerne, jsou takove sede, vypada to dobre.

Zeptam se tebe , protoze mas z nas asi nejvic kousku. Skladujes ty krabicky a boxy od Gecek , nebo si schovavas jen ty limitky? Zabira to totiz docela misto a u tebe asi obzvlast.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a jestli myslíš přímo hodinky, tak já tyto:

Casio G-SHOCK Wave Ceptor GW-M850-1

V jakym jsou stavu a za kolik, mozna bych je vzal.

EDIT: Radsi mi to hod do SZ jestli budes chtit. Tohle neni prodejni vlakno ;) . Diky

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Zeptam se tebe , protoze mas z nas asi nejvic kousku. Skladujes ty krabicky a boxy od Gecek , nebo si schovavas jen ty limitky? Zabira to totiz docela misto a u tebe asi obzvlast.

No dost jich mam bez krabicek :( (abych se vyhnul vysokym danim v Norsku), ale kdyz byla papirova, tak jsem pozadal, at ji rozlozi.... Vsechny krabicky co prisly schovavam, bylo by mi lito je vyhodit.

Odkaz ke komentáři

No dost jich mam bez krabicek :( (abych se vyhnul vysokym danim v Norsku), ale kdyz byla papirova, tak jsem pozadal, at ji rozlozi.... Vsechny krabicky co prisly schovavam, bylo by mi lito je vyhodit.

Chapu ze by ti to bylo lito. Jenom nechapu to s tou dani, muzes mi to vysvetlit?

Odkaz ke komentáři

No, moje zkusenost byla takova, ze kdyz mi prijdou bez krabicky,tak do toho celnici nelezou. Kdezto, kdyz je to krabice, tak to otevreli skoro vzdycky :(

Pak jsem tam uz nechaval psat "USED PLASTIC WATCH" (myslim, ze jsem to okoukal z nejake fotky od Sjorse) a byl celkem klid.

Odkaz ke komentáři

jo, to je dobra formulace.... zejmena proti ukradeni. Kdo by kradl plastove hodinky a jeste ke vsemu pouzite.

Snad posledni zvedava otazka: Jak mas ulozene Gecka? Mas je nejak vystavene? V nejakem boxu? Nebo v origo plechovkach a krabickach?

Mam jim vyhrazeny jeden dreveny box ale budu muset koupit dalsi, vetsi nebo to vyresit jinak.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Tak v patek bych mel mit doma dva nove prirustky:

GW5525 post-6982-1249501311.jpg

GW2500 post-6982-1249501652.jpg

For Gint: Prosim te zmensuj vkladane obrazky, ja sjem treba ted na davolene a ncita se mi to ukrutne dlouho. diky

Jinak gratuluju k novym hodinkam , urcite ti delaji rados. Me se bohuzel nelibi , nejsou muj typ - moc se lesknou a rozlozeni displeje mi nesedi. Ale to je muj subjektivni nazor.

Ahoj,

uvazuju o tech GW 2500, potrebuju ale trochu namotivovat :) Odpovidaji tvym predstavam a jsou bezne nositelne???

DIky.

t.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

uvazuju o tech GW 2500, potrebuju ale trochu namotivovat :) Odpovidaji tvym predstavam a jsou bezne nositelne???

DIky.

t.

Ahoj, dnes jsem je mel cely den na ruce. Hodinky to jsou fajn. Pro me maji jedine dva nedostatky. Chybi podsviceni , maji jen osvetleni LEDkou. Ale zase je dobre ze rucky maji docela kvalitni luminescenci. A za druhe nejde nastavit ton tlacitek.

Jinak z meho pohledu nemam co bych vytknul. Pokud te zajima neco konkretne, klidne se ptej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...