Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Me ty barevne variace moc neberou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Tyto mam, jsou docela zajimave. Ty cislice nejsou cerne, jsou takove sede, vypada to dobre. Zeptam se tebe , protoze mas z nas asi nejvic kousku. Skladujes ty krabicky a boxy od Gecek , nebo si schovavas jen ty limitky? Zabira to totiz docela misto a u tebe asi obzvlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 kluci a nemáte něco přebytečnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 kluci a nemáte něco přebytečnýho? Myslis tu plechovku? Mozna bych ti jednu mohl vzit na sraz, jestli ne zapomenu nebo mi je doma nevyhodi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 ...a jestli myslíš přímo hodinky, tak já tyto: Casio G-SHOCK Wave Ceptor GW-M850-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) ...a jestli myslíš přímo hodinky, tak já tyto: Casio G-SHOCK Wave Ceptor GW-M850-1 V jakym jsou stavu a za kolik, mozna bych je vzal. EDIT: Radsi mi to hod do SZ jestli budes chtit. Tohle neni prodejni vlakno . Diky Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) edit: máš pravdu, přesunuto Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 tak hotovo - objednány oranžový Gulfmany :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Zeptam se tebe , protoze mas z nas asi nejvic kousku. Skladujes ty krabicky a boxy od Gecek , nebo si schovavas jen ty limitky? Zabira to totiz docela misto a u tebe asi obzvlast. No dost jich mam bez krabicek (abych se vyhnul vysokym danim v Norsku), ale kdyz byla papirova, tak jsem pozadal, at ji rozlozi.... Vsechny krabicky co prisly schovavam, bylo by mi lito je vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 No dost jich mam bez krabicek (abych se vyhnul vysokym danim v Norsku), ale kdyz byla papirova, tak jsem pozadal, at ji rozlozi.... Vsechny krabicky co prisly schovavam, bylo by mi lito je vyhodit. Chapu ze by ti to bylo lito. Jenom nechapu to s tou dani, muzes mi to vysvetlit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 No, moje zkusenost byla takova, ze kdyz mi prijdou bez krabicky,tak do toho celnici nelezou. Kdezto, kdyz je to krabice, tak to otevreli skoro vzdycky Pak jsem tam uz nechaval psat "USED PLASTIC WATCH" (myslim, ze jsem to okoukal z nejake fotky od Sjorse) a byl celkem klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Diky. "USED PLASTIC WATCH" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 jo, to je dobra formulace.... zejmena proti ukradeni. Kdo by kradl plastove hodinky a jeste ke vsemu pouzite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 jo, to je dobra formulace.... zejmena proti ukradeni. Kdo by kradl plastove hodinky a jeste ke vsemu pouzite. Snad posledni zvedava otazka: Jak mas ulozene Gecka? Mas je nejak vystavene? V nejakem boxu? Nebo v origo plechovkach a krabickach? Mam jim vyhrazeny jeden dreveny box ale budu muset koupit dalsi, vetsi nebo to vyresit jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Momentalne je mam v igelitce po stehovani a protoze me ceka dalsi, tak jsem vybalil jen to nejdulezitejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Odolaval som G-ckam, odolaval, ale nakoniec som neodolal a uz su na ceste GW-M850-7 (zatial foto z webu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Gulfman Men In Orange Rescue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Páč tady jeden váženy člen má navíc 56tky v multibandu a s inverz. displayem, tak jsem se chtěl zeptat jestli je někdo nemá, nebo nemá foty na ruce. Rád bych je asi pořídil ale nemůžu se rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Tak v patek bych mel mit doma dva nove prirustky: GW5525 GW2500 For Gint: Prosim te zmensuj vkladane obrazky, ja sjem treba ted na davolene a ncita se mi to ukrutne dlouho. diky Jinak gratuluju k novym hodinkam , urcite ti delaji rados. Me se bohuzel nelibi , nejsou muj typ - moc se lesknou a rozlozeni displeje mi nesedi. Ale to je muj subjektivni nazor. Ahoj, uvazuju o tech GW 2500, potrebuju ale trochu namotivovat Odpovidaji tvym predstavam a jsou bezne nositelne??? DIky. t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Ahoj, uvazuju o tech GW 2500, potrebuju ale trochu namotivovat Odpovidaji tvym predstavam a jsou bezne nositelne??? DIky. t. Ahoj, dnes jsem je mel cely den na ruce. Hodinky to jsou fajn. Pro me maji jedine dva nedostatky. Chybi podsviceni , maji jen osvetleni LEDkou. Ale zase je dobre ze rucky maji docela kvalitni luminescenci. A za druhe nejde nastavit ton tlacitek. Jinak z meho pohledu nemam co bych vytknul. Pokud te zajima neco konkretne, klidne se ptej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se