PavelDruid Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Zdravím. Zde vkládám malou videoukázku hodinek Casio G-Shock GW-M5600. Video : http://www.youtube.c...h?v=hCC9oLCCl8Y Upraveno 19. června 2011 uživatelem PavelDruid
t2 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Jako prvopočin jo, ale neuváděj nepravdy o rozdílech v pouzdrech. Plast nikdy není na úrovni kovu. A to výdrží pouzdra nebo způsobu připevnění dýnka. Párkrát ses tam zopáknul, ale jako počátek to ujde. Vím že kecat je snadnější než točit.
Gilius Odesláno 19. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2011 V 18. 6. 2011 v 15:09, 'Boofish' napsal: Konečně jsem se dostal k vyfocení své skromné sbírky, tak to sem hodím skoro samej hranatej fujtajbl Kecám,pěkná sbírečka - každej dle svého vkusu
Boofish Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 V 19. 6. 2011 v 19:42, 'Gilius' napsal: skoro samej hranatej fujtajbl Kecám,pěkná sbírečka - každej dle svého vkusu Díky, taky si myslím s tím vkusem . Líbí se mi i jiné, ale to bych musel být milionář
lub Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 pár šerolesních cvaků, boužel jen kompaktem.
gougy Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 V 10. 7. 2011 v 14:08, 'lub' napsal: pár šerolesních cvaků, boužel jen kompaktem. Ale 2. a 4. dobré
ggrand Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 lub: viděl jsem dneska jenom tak letmě tento styl hodinek na někom v davu(géčka, plastové tělo, kovový tah) a po nějaké době to vypadá dost blbě. Plast se ošoupe a tah zůstává +/- stejný,výsledný dojem ultra špatný. To mě trošku zamrzelo, tak pak poreferuj po nějaké době, jak to vidíš ty.
Boofish Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Taky bych si dovolil jednu momentku G-cek na výletě
lub Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 V 10. 7. 2011 v 16:17, 'ggrand' napsal: lub: viděl jsem dneska jenom tak letmě tento styl hodinek na někom v davu(géčka, plastové tělo, kovový tah) a po nějaké době to vypadá dost blbě. Plast se ošoupe a tah zůstává +/- stejný,výsledný dojem ultra špatný. To mě trošku zamrzelo, tak pak poreferuj po nějaké době, jak to vidíš ty. předpokládal jsem, že na géčkách bude ten plast probarvenej-metalízovanej v objemu, tak uvidím časem. tah taky dostává zabrat, zvlášť na géčkách, který nešetříme. je to plech i když to není na pohled poznat - takže o něco měkčí než plná ocel.
Lemare Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Tak ode dneška mám také G-Shocky, své první GW-M850-1. Děkuji pavčovi, zatím mě hodně baví!
Dr.Watson Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Díval jsem se na ně v prodejním vlákně, pěkné, mně se líbí bo jsou střízlivé a ta stříbrná jim sluší. Mám něco podobného, tedy s podobně rozděleným displayem a jde lépe (ted z ostřejšího úhlu) odečítat údaje než u gwm5600. Ale možná je to můj dojem. Sice si pořád nemohu zvyknout na ty "příčky" na displayi ale to je můj problém. I proto jsem skočil po Pathf. které mají jen display bez ničeho. Ale tyto se fakt povedly, ať jste s nimi spokojený jak štěně v pelíšku
ggrand Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Tak jsem dneska rozdělal DW 9052, že vytáhnu právě ty mřížky a udělám něco ve stylu DW6600, ale bohužel když se vyndá ta mřížka, tak pod ní se ukáže nerezová kostra, která drží modul :-/ Mřížka se u tohoto modelu nedá ani rozumě vyříznout, tak jsem hodinky poskládal do kupy a nechám to být jak je:-(
vito Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Vážení kolegové, nenašel jsem vhodnější místo, kam můj dotaz umístit. A poslední příspěvek kolegy ggranda mi říká, že jsem na správném místě. Nikdy jsem se do žádných géček nesápal, ani jim neměnil kabátek, takže se ptám. V čem spočívá faktická nárazuodolnost géček proti třeba řadě Protrek nebo SGW? Myslím tím nějaké rozdílné technické řešení uložení modulu do pouzdra, nebo cosi podobného. Protože vlastní moduly Casio se asi tak zásadně lišit nebudou, nebylo by to ani výrobně, ani finančně výhodné. Díky za poučení.
ggrand Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 vito: nevím jak protreky ,ale géčka mají modul uložený komplet v gumě+je výměnný kabátek,který sem tam nedoléhá úplně 100%,což taky přispívá k ochraně před nárazy.
vito Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 (upraveno) Díky, třeba se ještě někdo ozve na doplnění. Stejně tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl v nárazuodolnosti mezi klasickými digitálními géčky a mezi géčky v provedení ana-digi. Upraveno 16. července 2011 uživatelem vito
vE13Lius Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 To je hodně dobrá idea Vito, taky by mě to zajímalo, takže pokud někdo ví, nechť není líný a sdílí . V 16. 7. 2011 v 8:57, 'vito' napsal: Díky, třeba se ještě někdo ozve na doplnění. Stejně tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl v nárazuodolnosti mezi klasickými digitálními géčky a mezi géčky v provedení ana-digi.
lub Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 já teda přesně nevim, ale z logiky věci jsou čistý digi odolnější ne? není tam nic co se hejbe - na práci se sekyrou nebo kladivem asi vhodnější (ne že by to anadigi nevydržely). z toho důvodu jsem zatím vždycky anadigi vyloučil, navíc k ručkám patří mechanickej strojek
vito Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 lub: To, že k ručičkám patří mechanický strojek je možná pravda, ale dneska je to už trochu zastaralý názor / ne, že bych ti ho vyvracel nebo zazlíval, to určitě ne /, ale když vidíš, jak při seřizování času plynule popojíždí minutová ručička do správné polohy, na tom už snad ani nic mechanického není......Tvůj názor na odolnost samozřejmě sdílím, ana-digi mají minimálně osičky ručiček, nějaký nezbytný převod, tedy nějaké pohyblivé součásti. Ale protože to jsou plnokrevné G-shocky, tak by měly být udělané tak, aby vydržely stejně, jako digi modely.
lub Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 další moje zaručeně poslední a definitivní g-shocky - nakonec jsem dal přednost digi verzi před anadigi GA-xx: GD-100-1A jsou tak šeredný, že když přišly na trh, tak jsem říkal, že si je může koupit jen magor bez kouska vkusu. -první g-shocky komplet made in china -jsou VELKÝ -díky velikosti přehledný displej - číslice jsou sice obvyklé velikosti, ale nejsou tak nahňácaný -fce základní, dostačující: čas - world time - 5budíků bez snooze - timer bez opakování (to jediný mi trochu chybí) - stopky -u stopek ani u timeru není zobrazen čas -i na g-shocky působí neobvykle robustně a odolně - subjektivně takový moderní zástupce základní řady g-shock -překvapivě měkoučký a pohodlný řemen srovnání s konfekční velikostí: osvětlení: čas 1s., autolight. GW-M5625, G-800D, GD-100
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se