gandalf Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Používáte někdo ke komunikaci Skype?
odklizec Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Jo bezne se segrou a znamyma po svete. Ale vice mene hlavne v chat modu..crazy ale mi to tak vyhovuje
Pavel Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Pořád a stále s kýmkoliv. Ať už volání, nebo jen chat. Přece jen to přijde levněji a můžeš vykecávat jak dlouho chceš.
Jeremy Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Jojo - dokonce to jakž takž funguje i přes GPRS..
kubson Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 i na volani do tel. site.. no problem
steel Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 hlavne manzelka, ale musim ji koupit sluchatka s mikrofonem :-)
Ondraj Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Už jsem se tu chtěl také zeptat, že by se Skype kontakt mohl objevovat u profilu. Kolikrát by komunikace třeba jen přes chat byla lepší než přes mail.
old black Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Někteří si nedali ani na opakovanou výzvu místo bydliště
JB Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Ano, pouzivame ho cca 1,5roku. Po nedavnem update jsme i pripojili kameru s mikrofonem...takze uz nemusime resit sluchatka a mikrofon a hlavne to prapinani. Trochu to sice zmenilo styl jakym se telefonujeme, clovek si trochu prioblekne, zuslechti ...nez klikne na kameru, ale je to super. Doporucuji i na volani do pevne i mobilni site. Z Anglie jseme na tom usetrili uz docela dost penez.
frelichl Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Nepoužívám, protože u hlasové komunikace neexistuje historie, bez ní nemůžu existovat. Na samotném Skypu mi vadí vysoká náročnost na systémové prostředky, ale nic lepšího asi stejně není.
old black Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 Jaké máte kamery, poraďte nějakou slušnou, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se