Přejít na obsah

Casio - digitálky vintage ,,kovové" - které?

papun

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Trošku to oživíme... Toto jsou ty Adidas, teda tentokrát v podání opravdu Timex? Našel jsem to i jinde, ale je toho jaksi poskromnu.

TW2V74200

https://cs.www.chriselli.com/tw2v74200-timex-lab-80-watch.html?norecom=true&nrocc=czk&nroci=CZ&gclid=CjwKCAjwxr2iBhBJEiwAdXECw1NqsU_gOH6Xs47kSMJYsqbNkKFtcZhPoQZ6AaZelBSwgJ9EcfLh0xoC21EQAvD_BwE#

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně u Timexu pochopili, kudy vede cesta! Myslím, že tohle přesvědčí i zdejší odpírače Adidasek 😀

Timexy mají trochu jiný tvar pouzdra. Uchycení tahu je integrované, kdežto Adidasky mají “nožičky”.

fotka z webu prodejce

BCF29DA3-98E2-4807-B752-AA5773A97FF0.thumb.jpeg.9b0bf76ad5a40e847fbd88dbd02d1376.jpeg

a druhá srovnávací fotka z Watchuseek

čekal jsem Timexy mnohem lepší než Adidas, ale nevím. Pouzdro se mi zdá ožužlanější a okýnko displeje i číslice menší. 

Posuďte sami

8106B427-C9AC-4D60-839F-561439FACBD6.thumb.png.8f788a6e38355a56dedff7d75f41c636.png

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

No na té produktové fotce to vypadá dobře. V reálu je to celé víc ozuzlane. Jo a ty ,, duhové " ty mají myslím ale mosazné pouzdro.

Kdyby náhodou měl v plánu někdo objednávat někde z daleka, tak dejte vědět, možná bych se připojil, ale sám na tyto zahraničí obchody nemám koule. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 22 minutami, papun napsal:

Na toto jsem se díval, cena vyšší, ale hlavně mě štvalo, že to není v obyč oceli, ale jenom nějaké pvd.

Ono to ani není pvd, jmenuje se to trošku jinak, na webu Helveti u tohoto produktu je odkaz na blog a článek o něch. Nebojím se toho, že by se to sloupalo, to bych musel s tím hodně jebat, vždyť se to taví. Já dělal s pvd hodinkama v betonarce a byly ok, kámoš se pak s nemá vyjebal na babetě - ruka dojebana jak cyp, ale pvd hodinky z Be Wooden ok. 🙂

Tydle Casio jsou cool, safír glas, a nápisy rag and bone a Casio jsou aplikovány, nikoli vytištěný. Dizajnove to je krása, mají strukturou na pouzdře, paráda. Automatický kalendář. Cena 6,5 K, ale kvalita zůstala.

IMG_20230610_100031_650.jpg

Odkaz ke komentáři

Při této ceně je pro mě neakceptovatelné:

- WR. Tady bych čekal 200M                                                                                                                                          

- modul. To mi hlava nebere, proč do toho rvou to nejlevnější co mají   

- dýnko. Mělo by být šroubovací

Ale nechci jen kazit radost z pěkných hodinek.

Líbí se mi :

- safír, no konečně! Toto trvalo, než se v Casiu rozhoupali

- design

- chuť nabídnout pořádné materiály i pro digi 

Odkaz ke komentáři

Safír byl jeden z hlavních důvodů, proč sem si digi hodinky ( nikoli Hamilton psr, které mám pořád v plánu si pořídit ) Casio pořídil. Na stranu druhou s tím safírem asi nasrali dost Casio fans, kteří podobné Casia mají, za větší lowe a s minerálem. Mě by to teda nasralo.

Upraveno uživatelem ladvach
Odkaz ke komentáři

No, ta jejich politika je zvláštní. Mají milión modelů a liší se jen mnohdy maličkostmi. Kdysi to tak dělala s mobilama Nokia. Ne že bych jim předpovídal konec, ale tak mě to napadlo. 🙂 A tři čudlíky? Asi jim to v souvislosti s tou firmou Rag And Bone nesedělo. Třeba se jim to tam nelíbilo ( 4 tlačítka ) a chtěli se nějak odlišit...

Upraveno uživatelem ladvach
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Přijde mi, že jak Casio, tak i Timex, sice konečně udělají pořádné pouzdro, ale dají do toho úplně základní modul a velice nízkou WR. Proč? Vždyť by tam mohl být modul s odpočtem a WR alespoň 100M a bylo by to úplně jinde. To musí dělat schválně, aby si nechali něco v rukávu jako vylepšení pro příště. Samozřejmě jen opakuju to, co už tady padlo 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...