tombas Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 V 12. 9. 2021 v 21:43, papun napsal: Našel jsem toto video. Anglicky neumím, ale překladač titulků to nějak zvládnul a utvrzuje mě v mé myšlence na A158. Pokud je to ještě aktuální, tak určitě A158WA (ale ne WEA, to je jiná barevná varianta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 V 11. 9. 2021 v 20:10, papun napsal: Ty jsou teplé až za roh. Jako pro babu fajn, ale pro chlapa tam nic nemají. Našel jsem na netu tenhle obrázek modifikace a tak teplý mi už nepřipadaj: Aještě jeden mod od pokovenejch plastovek A158: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Jenže se mi zdá že takovej mod A1000 vyjde dost draho, pže ty tmavy se normálně pojí s inversním displayem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 @tombas jj ty sice vyhrávají, ale je už problém je sehnat. Mám něco vyhlédnuto na ebay co by mohlo být za rozumný peníz. Nicméně teď musím nějak dotáhnou akci Bulova Lunar, bo už se mi o tom i zdá - jakože mi to celníci nechcou dát, potom, že tu zásilku někdo vybrakoval a přišla mi ciihla. Už ať ot je za mnou. @t2 to už je moc komplikované. Já věřím, že někdo v Casio usoudí, že je třeba oživit rerto mánii a udělají něco pořádného v kovu - jen to bude asi ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Taky v to doufám, pokud možno něco s lepším modulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 29. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Modul je mi celkem sumak. Ať to ukazuje čas, datum, když tam nebude den vadit mi to nebude. Stopky potěší a nějaké retro podsvícení a víc netřeba. Deset budíků, fáze měsíce a podobné netřeba. Jo mohl by mít nějakou fajn přesnost a hlavně výdrž baterie a super čitelnost jako v tomto nepřekonatelné F91. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Casio A158WA-1DF za výbornou cenu. Bral bych je, ale mám stop stav, tak snad se někomu budou hodit. https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Retro-Chronograph-27130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 @Jerryl Až teď mi došlo, že jsou to ty co ty byly u nás už vyprodané a já jsem je chtěl kupovat z ebay. A oni se tu objeví a ještě za takové peníze. Objednáno..... POmalu si říkám, že kdybych vzal dvoje, tak ty jedny pak později ještě prodám i se zhodnocením. Ale prdím na to. Nejsem takový špekulant:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 7. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Tak jsou doma. Foto třeba zítra. Nicméně mě dost překvapilo, že to přišlo v plechové krabičce, teda bez nápisu, ale i tak. Čekal jsem blistr nebo papír. Palec hore:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 ukážeš prosím foto hodinek i krabičky? Já dostal Casia v různých baleních, ale plechovku nikdy. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 7. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Zítra odpoledne dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @Jerryl Sorry nebyl vůbec čas. Je to takový rychlo cvak. Skoro z toho mám pocit, jak kdyby někde ve skladu sahli po první krabici která někde zbyla, ale třeba to tak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Hodinky jsou fajn, mám je v béžové barvě, ale budkou se moc nevycajchnovali. Sice je lepší než plastovej blistr, ale mě by potěšila tato: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Ja som mal podobnú dilemu a zvolil som B640 pre funkčnejší modul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 13 hodinami, papun napsal: ... Skoro z toho mám pocit, jak kdyby někde ve skladu sahli po první krabici která někde zbyla, ale třeba to tak má být. ... Takový krabičky mám 3, ale na všech je vyražený logo Casio. Že by se už šetřilo i na tomhle? (Foto z netu. Nechtělo se mi teď ty krabičky hledat. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Já mám taky jedny staré casia a je k nich velmi podobná plechovka a je tam vyřazeny nápis. Je to o něco jiné ta ražba, ale je tam. Já si víc divím, že k tak levným hodinkám vůbec byla krabička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 ja som mal rovnaku plechovu krabicku aj k tym najlacnejsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 F91 od ofiko CZ distributora mi došla v kartonové krabičce potištěné Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Pamatuju časy když se dávaly plastové krabičky. Takové napůl šedé a půl průhledné, byly rozdělený úhlopříčně a uvnitř byl ještě plastový stojánek s nápisem Casio quartz watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Mě to nejde do hlavy Co hodinky, to jiné balení, jehož honosnost vůbec nesouvisí s cenou hodinek a paradoxně to prostřední, pro mě nejhezčí, je od nejlevnějších hodinek za 190 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se