dabelM Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Omega na zítřek něco chystá - Born to Measure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Seamaster chrono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 nema to sroubovaci cudle, takze asi nee...uvidime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Šak současnej seamaster taky nemá šroubovací čudle ne? Napadl mě ještě Railmaster dle křivek pouzdra, ale samozřejmě vim prd. Sem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 (upraveno) https://fb.watch/8behJ3I_PS/ Fakt jsem zvědavej Upraveno 22. září 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 aha, De Ville. Nooo, o to sem zvědavejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Ja teda zadny Semaster chrono bez sroubovacich cudlu neznam, ale mohu se mylit. Dle toho videa to bude asi nejaky tezky retro, neco jako Omega 33.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 To je možná ještě lepší tip (současnej seamseter nemá screw-down pushers ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Neco takoveho? Museum 1 Museum 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) Tak tohle jsem fakt nečekal : New Omega Speedmaster Chronoscope Detaily zde : https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/two-counters/chronoscope/product Upraveno 23. září 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) Ako som bol skepticky a ocakaval som dalsiu bortacinu, tak toto, vazeni, je pecka! Poriadne retro v modernom kalibri s manualnym natahom! Trochu mi je luto priemeru - 43 mm je na hodinky, ktore maju odkazovat na historicke modely trochu vela. Cena, samozrejme, kozmicka... Edit: Za tie prachy by som uz fakt ocakaval keramicku lunetu a nie hlinikovu... Upraveno 23. září 2021 uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ale jo, mne se to vlastne docela libi! Jen bych asi taky uvital, kdyby byly min masivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ta spona je pěkná...jinak mě to nechává v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) Jako co me u Omegy sere posledni leta je, ze vsecko je tak nejak na jen 80-90%, dycky je tam neco.... zasadit neco jako cifr z 33.3 do pozudra a tahu od Speedmasteru, to je fakt peklo. Vypada to jako skladacka a ne jako seriozne mineny tribute... a taky mam spatnou naladu:) Edit, abych jen nekonstruktivne neplival, za me to melo byt v subtilnejsim pouzdre a nejakym moderni beads of rice/ Upraveno 23. září 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Naštěstí mě nechávají v klidu, ale tu sponu bych chtěl mít v dalších 42mm Speedmastrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Tož sem rád, že nejsu sám, kdo nad tim jen nevěřícně kroutí hlavou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) Kluci, tak na druhou stranu je to aspoň něco nového, navíc manuál, můžete klidně onanovat na Rolex a jejich novinkami kazdorocne - myslim novými modely :-))) Upraveno 23. září 2021 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Mně se to líbí, ale zajímá mě hlavně jedna věc - půjde spona i na Moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) Já to na první pohled (a po očekávání a tipování) taky nejdřív bral jako kočkopsa, ale čím víc na ně koukám, tím víc se mi líbí. Možná je to jen fotkama, ale přijde mi, že se konečně povedlo vytvoŕit něco, o co se marně snažily sportovnější reference z řady Constellation (opulentní, ale divné pouzdro i tah) i některé kousky z řad Seamaster a Speedmaster (elegantní, ale obvykle stŕídmé, jednoduché). Tohle je mix obojího, možná konkurence sportovně-luxusních modelů jiných top značek. Ta cena je na nich vidět. Edit: to Speedmaster pouzdro a tah podle mne zvolili proto, aby tam dostali jasnou Omega signaturu (vzhledem k tomu, ze cifr i ručky nejsou dost charakteristické). Upraveno 24. září 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se