Kupa54 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Díky, bylo nás sice málo, ale bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 @Kupa54dorazil ještě někdo potom co jsem odešel? Kdybych věděl že bude tak málo hodinek k vidění, vzal bych svých Seiko ještě více Ale jinak to bylo příjemné, pro mě první sraz po COVIDu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Ahoj, dorazil ještě Honza Manta, no, myslím, že se příště taky polepším. Určitě najdu doma pár zajímavostí. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Pánové, kamarádi, musím se dodatečně omluvit, protože po silné rýmě mě postihlo zalehnutí uší a s tím spojená hluchota (i bez ní slyším na levé ucho zhruba 30 %). Protože bych tam seděl jako naprostý debil, který neví, o čem je řeč, a ničemu nerozumí, rozhodl jsem se zůstat doma a nekomplikovat setkání. Snad příště. Moc mě to mrzí, že jsem na poslední chvíli všechno zrušil, čekal jsem, jestli se to nezlepši... Doufám, že jste si to užili a jenom tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Chvílema jsme tam působili jako partyzáni, když jsme seděli u třech stolů v 5 no xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Já tam dorazil přímo z práce a nebyl jsem si jist, jestli to stihnu, tak jsem si vzal jen jednu raritku ráno na ruku, kdyby to vyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Bylo to mile ambientní Díky za pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 V 4. 11. 2022 v 12:53, Honza.manta napsal: Já tam dorazil přímo z práce a nebyl jsem si jist, jestli to stihnu, tak jsem si vzal jen jednu raritku ráno na ruku, kdyby to vyšlo. Zase to byla opravdu raritka. Skoro mám chuť Primu všechno odpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se