spiderer Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 A legenda tedy pokracuje: Někdy v polovině roku 2008 kupuje Cyber od neznámého námořníka hodinky Hercules a tím je zavezl do našeho společenství Zde je následující putování - alespoň to, jež bylo zveřejněno: 10/2008 - M916 01/2009 - Cyber 02/2009 - Romulada 03/2009 - Messiah 04/2009 - New Millis 05-09/2009 - Roman I 09/2009-01/2010 - spiderer 01/2010 (soucasnost) - Radek Hulán Pokud tady nejaky puvodni majitel chybi nebo jsou spatne uvedena dat prihlaste se, at je prehled uceleny a komplexni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hulán Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 a mas moc pekny fotky Díky, ale vzniklo to za pár minut běžným Canon kompaktem. Chtělo by to přesnější ostření, ale to s kompaktem moc nejde Udělám ale (ještě) lepší foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messiah Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Gratulace! jsou to moc hezky obrovsky a tezky orloje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Radku, pěkný hodinky, vždycky se mi na nich líbily ty čitelný stopky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heky Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Tak proto ten inzerát na MO...já si říkal, že za tím něco bude Gratuluju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hulán Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Bylo mi řečeno, že dle tradice se jich musím nejpozději v dubnu zbavit. No uvidíme, zatím mě velice baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Bylo mi řečeno, že dle tradice se jich musím nejpozději v dubnu zbavit. No uvidíme, zatím mě velice baví V dubnu dame kafe, mozna se mi po nich bude styskat na tolik ze je budu chtit zase zpatky, precejen citim jak mi leva ruka slabne kdyz nosim jine hodinky co maji musi vahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnDoeX Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Opravdu povedene fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hulán Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Tak hodinky jsou už nějaký ten týden po velké generálce v Carollinu, tedy přesněji, dělalo se to měsíc ve Vídni. Pouzdro, luneta, spona, vše je naprosto dokonale vyleštěno (je z toho vidět, že tomu někdo věnoval maximální péči), na první pohled zcela nové hodinky, plus mírně poškozený strojek (při sepnutí stopek trhla sekundová ručička) je opraven a seřízen, výměna pár pružinek, přetěsnění, nová je korunka. Za 20t Kč co stála generálka maximální spokojenost, jsou z toho nové a unikátní hodinky, které nemá každý na ruce (protože už se nedají koupit). Plus roční záruka v ceně Zbavovat se jich jen tak nebudu, pro mě nejlepší Breitling co existoval, a nyní v opravdu 100% stavu. // edit: pro info - posíláno do Vídně to bylo, protože Carollinum nedělá Hercules, tu generálku nadstavby prý neumí, či nemají na ní školení. Až se k tomu dostanu, dám sem nové fotky, budou stát za to Edited May 11, 2010 by Radek Hulán Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSone Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Včera jsem koupil tyhle Béčka,takže 2023 RSone(současnost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Do tech sem stale platonicky zamilovan. A sou to tyhle konkretni? Minimalne naramek mi prijde jinej, nebo prebrousenej..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSone Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 před 22 minutami, Micey napsal: Do tech sem stale platonicky zamilovan. A sou to tyhle konkretni? Minimalne naramek mi prijde jinej, nebo prebrousenej..? Za mě jsou to přímo tyhle...na lunetě je zásek u čísla 60...naprosto stejný...tah vypadá po brusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Jasně, tak moc jsem to nezkoumal, jen mě na první dobrou udeřil do očí ten náramek. Pěkný to máš, každopádně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSone Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 před 2 minutami, Micey napsal: Jasně, tak moc jsem to nezkoumal, jen mě na první dobrou udeřil do očí ten náramek. Pěkný to máš, každopádně. Děkuju...Zamiloval jsem se hned...výrobní číslo jdu rozluštit...někdo ho třeba bude vědět aby potvrdil,jestli jsou to ty místní šlapky Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSone Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Výrobní číslo 440725...tak jestli někdo z bývalých majitelů může potvrdit,že jsou to ony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts