Conrad Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Porovnával jsem ceny, nejlepší mi vyšel Innogy tak jsem to podepsal, plyn do 6 /29, elektřina do 6/30 stejně pochybuji ,že by v budoucnu byla cena nižší a Innogy tvrdí ,že v případě výraznějšího poklesu mi cenu sníží.
Conrad Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 6 hodinami, Conrad napsal: Porovnával jsem ceny, nejlepší mi vyšel Innogy tak jsem to podepsal, plyn do 6 /29, elektřina do 6/30 stejně pochybuji ,že by v budoucnu byla cena nižší a Innogy tvrdí ,že v případě výraznějšího poklesu mi cenu sníží. Tak to bylo o šimako. Smlouva podepsána 22.3. zdražení od 23.3
antitomas Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března @Conrad právě proto jsem to začal řešit, ráno o tom mluvili v rádiu. Takže se dá čekat, že ostatní zvednou ceny také velmi brzy. Každopádně odpoledne volali z EON, že cenu MND dorovnat neumí, ale nabídli individuální ceník, na který můžu přejít hned podpisem smlouvy (tzn. 6 měsíců před koncem fixace) a nabídli jednorázový bonus 5 000 vyplacený na účet. Když jsem to spočítal, ročně bych s MND ušetřil necelých 1K a za to mi ta změna nestojí. EON příjemně překvapil...
Gustaf Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Já mám plyn u ČEZ fixlej do 1/27. Když jim zavolám, že bych chtěl produkt fixnout o rok déle... budou se škubat nebo to jde? Nebo budu doufat, že do té doby bude krize zažehnána....
Conrad Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Nevím jak ČEZ, ale Innogy mi nyní fixovalo od 6/27
Gustaf Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března před 2 hodinami, Conrad napsal: Nevím jak ČEZ, ale Innogy mi nyní fixovalo od 6/27 Já právě refixoval v lednu ale jen na rok.... zkusím zavolat na linku, jestli mi umožní prodloužit.
vwtyp11 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 8 hodinami, Gustaf napsal: Já právě refixoval v lednu ale jen na rok.... zkusím zavolat na linku, jestli mi umožní prodloužit. Šikula! Pak referuj 1
Dave123 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Dnes jsem dostal nabídku od Čez na 1060 Kč s Dph. Smlouva u Innogy mě končí 04/27. A nemají problém s fixací od toho 04/27 Upraveno 30. března uživatelem Dave123
Conrad Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 1 hodinou, Dave123 napsal: Dnes jsem dostal nabídku od Čez na 1060 Kč s Dph. Smlouva u Innogy mě končí 04/27. A nemají problém s fixací od toho 04/27 Innogy tvrdí, že pokud bude cena výrazně nižší než fixovaná/ ne o 50 Kč na vyúčtování / že je ochotna smlouvu upravit.
Dave123 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Od Innogy jsem dostal jako stávající zákazník nabídku na 1500 s dph. Tak rozjedu kolečko, uzavřít smlouvu jinde a teprve pak se Innogy probudí a nabídne něco lepšího.
Paw Odesláno pátek v 06:28 Nahlásit Odesláno pátek v 06:28 Že by se pohnuly ledy v situaci, kdy vám končí smlouva na elektřinu, přecházíte jinam, chcete lepší cenu u stávajícího dodavatele atd? Momentálně mám smlouvu s EONem do 09/26, už kolem 05/25 mě kontaktoval ČEZ (předchozí poskytovatel) s nabídkou (docela dobrou), vyvrcholilo to v 11/25, kdy jsem s ČEZem podepsal smlouvu o přechodu po konci smlouvy u EONu. No a dneska, světe div se, z ničeho nic mail od EONu s retenční nabídkou. A to jsem s EONem komunikoval naposledy tak dva roky zpátky (jsem nenáročnej, nic nepotřebuju). Nabídka není špatná, letošní cenu za MWH maj dokonce nižší než mně nabídnul loni ČEZ, ale maj o 40kč/měs vyšší stálou platbu. Jedinej rozdíl je ve fixu, ČEZ mám na 2, EON nabízí 3 roky. https://www.eon.cz/getmedia/Non-public-documents/CenikyKampane/CenikDodavky/2026/RetencniCeniky/4_26/cenik--dodavky--elektriny--s--individualni--cenou--na--3--roky--k--1.--4.--2026.pdf
Conrad Odesláno pátek v 06:35 Nahlásit Odesláno pátek v 06:35 (upraveno) před 7 minutami, Paw napsal: Že by se pohnuly ledy v situaci, kdy vám končí smlouva na elektřinu, přecházíte jinam, chcete lepší cenu u stávajícího dodavatele atd? Momentálně mám smlouvu s EONem do 09/26, už kolem 05/25 mě kontaktoval ČEZ (předchozí poskytovatel) s nabídkou (docela dobrou), vyvrcholilo to v 11/25, kdy jsem s ČEZem podepsal smlouvu o přechodu po konci smlouvy u EONu. No a dneska, světe div se, z ničeho nic mail od EONu s retenční nabídkou. A to jsem s EONem komunikoval naposledy tak dva roky zpátky (jsem nenáročnej, nic nepotřebuju). Nabídka není špatná, letošní cenu za MWH maj dokonce nižší než mně nabídnul loni ČEZ, ale maj o 40kč/měs vyšší stálou platbu. Jedinej rozdíl je ve fixu, ČEZ mám na 2, EON nabízí 3 roky. https://www.eon.cz/getmedia/Non-public-documents/CenikyKampane/CenikDodavky/2026/RetencniCeniky/4_26/cenik--dodavky--elektriny--s--individualni--cenou--na--3--roky--k--1.--4.--2026.pdf Jj dal jsem výpověď EON ,podepsal Innogy a dnes mi přišel mail od EON ,že jsou ochotni mi dát lepší nabídku, tak uvidím. Upraveno pátek v 06:36 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno pátek v 15:59 Nahlásit Odesláno pátek v 15:59 Proti dodavatelům energie ceny na bazaaru v Kahiře fix. EON asi před měsíce mi nabízel plyn za 1250 kč za Mwh, dnes dopoledne v 8,00 za 999kč bez bonusu a když se mi to nelíbilo v 13 hodin poslal další nabídku za Mwh 835 kč a bonus 3500.Vypadá to, že kdybych měl trpělivost a vydržel za nějakou dobu by mi snad za odběr platili, ale nechtěl jsem to napínat tak jsem jim to hodil.
African Odesláno pátek v 16:57 Nahlásit Odesláno pátek v 16:57 56 minutes ago, Conrad said: Proti dodavatelům energie ceny na bazaaru v Kahiře fix. EON asi před měsíce mi nabízel plyn za 1250 kč za Mwh, dnes dopoledne v 8,00 za 999kč bez bonusu a když se mi to nelíbilo v 13 hodin poslal další nabídku za Mwh 835 kč a bonus 3500.Vypadá to, že kdybych měl trpělivost a vydržel za nějakou dobu by mi snad za odběr platili, ale nechtěl jsem to napínat tak jsem jim to hodil. Také jsem dnes na tržnici alá Káhira, ale Innogy zatím netrumfly
Conrad Odesláno pátek v 17:42 Nahlásit Odesláno pátek v 17:42 (upraveno) před 46 minutami, African napsal: Také jsem dnes na tržnici alá Káhira, ale Innogy zatím netrumfly Upraveno pátek v 17:43 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se