Jump to content

Tudor Pelagos FXD - novinka 11/2021

moralles

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

dnes jsem se na stránkách Bechyně dočetl, že

Civilní model FXD je v podstatě totožný se skutečnými hodinkami vojenské specifikace vydávanými potápěčům MN, až na dva prvky. Jedním z rozdílů je zadní strana pouzdra, která je na hodinkách pro armádu jednodušší a je na ní pouze vyryto "M.N." a rok vydání. Druhým rozdílem je text na číselníku nad šestou hodinou – vojenské hodinky se obejdou bez označení chronometru. Ve všech ostatních ohledech jsou hodinky FXD shodné s hodinkami z vojenské edice, což je skvělé."

Ale ať jsem hledal, jak jsem hledal, tak obrázek originál vojenské varianty jsem nikde nenašel :( Každopádně minimálně pro mě zajímavé info :)

Pelagosy jsou super.. Libí se mi i ten jejich "lego" vzhled.. Ale ten titan je v prd... (skrz leštění). Otec je má půl roku a jsou poškrábaný jako sviňa, to je prostě slabina všech titanových hodinek.

• 3 weeks later...
V 17. 12. 2021 v 11:14, Jagger napsal:

Pelagosy jsou super.. Libí se mi i ten jejich "lego" vzhled.. Ale ten titan je v prd... (skrz leštění). Otec je má půl roku a jsou poškrábaný jako sviňa, to je prostě slabina všech titanových hodinek.

7686F8B9-50B0-442A-B8F5-80870CCB639B.gif

• 2 weeks later...

Včera jsem se na Václaváku u Bechyňů ptal na dostupnost FXD a mladík co tam pracuje mi smuně sdělil, že je špatná, prý zatím měli dva kusy. No a dnes mi volal, že jedny dostali, a že se alespoň můžu podívat na živo. Hned jsem přiběhl a musím pochvalně mlasknout. Jsou krásný, modrá je uhrančivá a vypadá opravdu dobře. Takže jsem se zapsal a uvidíme :)