Baker Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Jeste jsem sel pred spanim kolem, slovnik pro Lenky je tady.
Lenta Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Tak děkuji za všechny rady - bylo mi tu s vámi fajn - jen jsem si připadala jako ztracená jehla v kupce sena , tak snad tu ty znalosti postupem času dosbírám Dobrou noc a ať nás hodinky nestraší celou noc Lenka - příbuzná Neználka
Lenta Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Baker napsal: Jeste jsem sel pred spanim kolem, slovnik pro Lenky je tady. Děkuji - připravím se ke zkoušce Dobrou...
Lenta Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Dobrý den - podle vloženého slovníku pro laiky a Lenky jsem dala dohromady popis svých představ , takže: určitě BNIB, vodotěsnost minimálně 100m - šnorchlování, potápění, automaty nebo ECO-DRIVE, pokud možno COSC, dále GTLS, chronograf, ozdobná nebo otočná luneta (klidně i s tachymetrem na vnitřní straně lunety) vítána - stejně tak systém Incabloc či Kif, vrstva povlaku PVD - titan - nebo nerez ocel, výměnný řemínek výhodou - v tom případě může být tah, kaučuk i kůže, luminescenční nátěr ručiček a to nejdůležitější na závěr - hlavně už žádný FAKE Tak co říkáte? - Fota nabídek podmínkou (nebo aspoň odkazy na fota nabízeného) Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Lenta
YKK Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Lenta napsal: Dobrý den - podle vloženého slovníku pro laiky a Lenky jsem dala dohromady popis svých představ , takže: určitě BNIB, vodotěsnost minimálně 100m - šnorchlování, potápění, automaty nebo ECO-DRIVE, pokud možno COSC, dále GTLS, chronograf, ozdobná nebo otočná luneta (klidně i s tachymetrem na vnitřní straně lunety) vítána - stejně tak systém Incabloc či Kif, vrstva povlaku PVD - titan - nebo nerez ocel, výměnný řemínek výhodou - v tom případě může být tah, kaučuk i kůže, luminescenční nátěr ručiček a to nejdůležitější na závěr - hlavně už žádný FAKE Tak co říkáte? - Fota nabídek podmínkou (nebo aspoň odkazy na fota nabízeného) Ty jo, kloubok dolů, nastudovala jsi si slovník za noc perfektně. Vidím, ale jeden opravdu, ale opravdu velmi zásadní problém. Škála požadovaného značně překročí částku tři tisíce nebo kolik jsi chtěla dát. Myslím si a teď vypálím od boku, že tohle všechno, samozřejmě ne úplně všechno, začíná tak min. od 15.000,-. Takže tak. Napiš kolik chceš skutečně investovat.
Foundryman Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Tak to máš fajn, nemusíš pracně hledat, takové hodinky za 3.000,- Kč neexistují.
Lenta Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 To už jsem taky pochopila , ale zase jsem zjistila, že jdou brát i na splátky, takže limit tří tisíc může klidně padnout. Samozřejmě, že ty hodinky nemusí splňovat ten popis na 100%. No, nic...
lib Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Mít rozpočet v řádu tisíců, být sportovně založený, šel bych asi do těchto Seiko "Bondovek": http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Seiko-SKX007 K tomu bych dokoupil černý vodotěsný (100m) řemen ze žraloka: http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...hark-waterproof a měl bych parádní kombinaci vodotěsných automatů s otočnou lunetou, odolným strojkem, ukazatelem data a dne v týdnu, přehledným ciferníkem a v poměrně univerzálně použitelné velikosti s kaučukovým a kvalitním koženým řemenem na střídání. Vše za 5 tisíc. Pro začátek dost dobrý! Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem lib
Lenta Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 lib napsal: Mít rozpočet v řádu tisíců, být sportovně založený, šel bych asi do těchto Seiko "Bondovek": http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Seiko-SKX007 K tomu bych dokoupil černý vodotěsný (100m) řemen ze žraloka: http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...hark-waterproof a měl bych parádní kombinaci vodotěsných automatů s otočnou lunetou, odolným strojkem, ukazatelem data a dne v týdnu, přehledným ciferníkem a v poměrně univerzálně použitelné velikosti s kaučukovým a kvalitním koženým řemenem na střídání. Vše za 5 tisíc. Pro začátek dost dobrý! Děkuji za nabídku. Ty nevypadají zle , jen bych si představovala nějaké sportovně-elegantní, aby třeba právě ta výměna řemínku určovala styl -kaučuk=sportovní, tah=elegantní. Tyhle jsou vyloženě sportovní - teda dle mého laického pohledu. Líbila by se mi i kombinace barev černá-oranžová, aby to mělo trochu šmrnc
Snow Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 (upraveno) Tady máš jedny od špičkové firmy s dlouhou tradicí, navíc patří k mým z nejoblíbenějších . Z části splňuje Tvá nesplnitelná přání, automat se specifikací COSC, WR100, výměnné řemeny a navíc GMT. Upraveno 16. listopadu 2008 uživatelem thesis
vanderB. Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 a co Tagy? Zna to relativne hodne lidi, sportovne eleganti taky jsou...mysli, ze s tim nadela hodne parady
hufnor Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Ahoj, vzhledem k puvodni udavane cenove hladine kolem 3 tisic je, podle meho nazoru, jiny nez quartz, tedy bateriovy pohon vylouceny. Najit jine nez quartz sportovne - elegantni chronografy za tuhle cenu, ktere by byly 1. Nove 2. Kvalitni 3. Pekne je temer nadlidsky ukol. Tyto pozadavky zacinaji splnovat mechanicke/automaticke pendlovky tak minimalne za dvojnasobek. On totiz prece jenom kazdy spas neco stoji, mechanicky, solarni, apod. strojek bude vzdycky drazsi nez quartz (az na nejakou Cinu a tady jsme zpatku u kriteria kvality) a vyrobce neni charita, cili si za drazsi strojek patricne navysi cenu. Mechanicke hodinky za levny peniz sehnatelne jsou, ale nizka cena ma zpravidla nejaky duvod. Bud znacka (a kvalita) neni tak uplne koser, jak jsi sama, bohuzel, zjistila. Nebo jsou hodinky hnusne, nikdo je nekupuje a prodejce se jich snazi zbavit, pripadne jsou ok jak kvalitou, tak vzhledem, ale z druhe ruky, tedy ne tak uplne vhodne jako darek. Aby toho nebylo dost, tak jsou hodinky v CR zpravidla nechutne predrazene, takze neni vyjimkou, ze identicky model lze na zahranicnich eshopech sehnat za polovic a mene. Tady je zase ovsem potiz z martyriem plateb do zahranici/dlouhych dodacich lhut/komplikovaneho ci neexistujiciho zarucniho servisu... Secteno a podtrzeno, pokud chces pritele potesit relativne pekne vyhlizejici casomirou a pritom nezruinovat sve nervy a penezenku, tak strejda quartz z CR je tvuj kamarad! To, ze ti tady nekteri predkladaji na vyber nadherne hodinky v cene desitek tisic je sice chvalyhodne, jelikoz se nepochybne snazi o zvyseni opasanosti ceskych zapesti kvalitni hodinarskou produkci, ovsem v konecnem dusledku jsou tyti tipy devastujici pro tvou penezenku. Abych ti priblizil k cemu dochazi, male prirovnami. V podstate ses na foru, kde se lidi zabyvaji diskusi o Ferrari, Porsche, Mercedesech, apod. zeptala, jestli mas priteli poridit Fabii nebo Fiat Punto... Automaticky se vyskytnou odpovedi predkladajici jako idealni variantu minimalne Superb. A stejne jako se da a vetsina populace bezne jezdi normalni Fabii, tak i ty se vubec neshodis, pokud jako darek poridis neco quartzoveho. Par obrazku a odkazu na eshop pro inspiraci nasleduje. Plus jeste tip. Zkus si na serveru pod odkazy nastavit v levem hornim rohu "podrobne vyhledavani" podle vlastnich predstav a moznosti a z vysledku si muzes udelat priblizny obrazek o tom, co je k dispozici. Ale nejsem agent koscomu, takze radim podivat se i po jinych obchodech. Minimalne zkus zadat modelove oznaceni hodinek do vyhledavace a zjistit, jestli identicke hodinky nenabizi treba jiny prodejce levneji. Obrazky sportovne elegantniho quartz chronografu kolem 3-4 tisic s moznosti vymeny tahu/remenu, vodotesnych do 100 m atd..., se kterymi pritel rozhodne neudela ostudu. Odkazy Casio, Jacques Lemans I, Jacques Lemans II.
japa Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 pozri sa aj na švajčiarske Certiny /napríklad DS1 majú niečo do seba/ ... japoncov - Seiko, Orient alebo Citizen ...a hlavne MIDO
Lenta Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) Mockrát děkuju všem za poslední rady a nabídky (od mé poslední zprávy s vložením popisu svých představ podle slovníku ) - myslím, že z toho už dám něco dohromady. Diskuse na tomhle fóru nebyla rozhodně k zahození - pravda, zabloudila jsem sem úplně náhodou a bylo to opravdu jako s těmi auty (viz super příspěvek a přirovnání od "hufnora" ), ale aspoň člověk zjistil, že i svět hodinek je něco, co se nedá odbýt jen jednou aukcí na Aukru. Mockrát vám děkuju. Lenka. PS: Všem krásné Vánoce splněných -nejen hodinkových- přání! Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem Lenta
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 ...hlavně proboha nekupuj nic na splátky. Chceš udělat radost sobě a příeli, ne splátkové společnosti. Na splátky kupuj akorát vybrané nemovitosti, za jistých okolností může být reasonable i auto. Toť vše.
Brouk Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Lenko, jsou lidi, kterým když koupíš hodinky ROUSSEAU se urazí a nebudou se s tebou bavit, protože mají doma ve sbírce patek phillipe. Ale také jsou lidi, kteří si dávají k vánocům hodinky módních značek s umělohmotným quartzem uvnitř. Záleží jen na tom, v jaké třídě se ty a tvůj milý pohybujete. S hezkými automaty se rozhodne nemáš za co stydět.
masserr Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 hufnor napsal: Ahoj, vzhledem k puvodni udavane cenove hladine kolem 3 tisic je, podle meho nazoru, jiny nez quartz, tedy bateriovy pohon vylouceny. Najit jine nez quartz sportovne - elegantni chronografy za tuhle cenu, ktere by byly 1. Nove 2. Kvalitni 3. Pekne je temer nadlidsky ukol. Tyto pozadavky zacinaji splnovat mechanicke/automaticke pendlovky tak minimalne za dvojnasobek. On totiz prece jenom kazdy spas neco stoji, mechanicky, solarni, apod. strojek bude vzdycky drazsi nez quartz (az na nejakou Cinu a tady jsme zpatku u kriteria kvality) a vyrobce neni charita, cili si za drazsi strojek patricne navysi cenu. Mechanicke hodinky za levny peniz sehnatelne jsou, ale nizka cena ma zpravidla nejaky duvod. Bud znacka (a kvalita) neni tak uplne koser, jak jsi sama, bohuzel, zjistila. Nebo jsou hodinky hnusne, nikdo je nekupuje a prodejce se jich snazi zbavit, pripadne jsou ok jak kvalitou, tak vzhledem, ale z druhe ruky, tedy ne tak uplne vhodne jako darek. Aby toho nebylo dost, tak jsou hodinky v CR zpravidla nechutne predrazene, takze neni vyjimkou, ze identicky model lze na zahranicnich eshopech sehnat za polovic a mene. Tady je zase ovsem potiz z martyriem plateb do zahranici/dlouhych dodacich lhut/komplikovaneho ci neexistujiciho zarucniho servisu... Secteno a podtrzeno, pokud chces pritele potesit relativne pekne vyhlizejici casomirou a pritom nezruinovat sve nervy a penezenku, tak strejda quartz z CR je tvuj kamarad! To, ze ti tady nekteri predkladaji na vyber nadherne hodinky v cene desitek tisic je sice chvalyhodne, jelikoz se nepochybne snazi o zvyseni opasanosti ceskych zapesti kvalitni hodinarskou produkci, ovsem v konecnem dusledku jsou tyti tipy devastujici pro tvou penezenku. Abych ti priblizil k cemu dochazi, male prirovnami. V podstate ses na foru, kde se lidi zabyvaji diskusi o Ferrari, Porsche, Mercedesech, apod. zeptala, jestli mas priteli poridit Fabii nebo Fiat Punto... Automaticky se vyskytnou odpovedi predkladajici jako idealni variantu minimalne Superb. A stejne jako se da a vetsina populace bezne jezdi normalni Fabii, tak i ty se vubec neshodis, pokud jako darek poridis neco quartzoveho. Par obrazku a odkazu na eshop pro inspiraci nasleduje. Plus jeste tip. Zkus si na serveru pod odkazy nastavit v levem hornim rohu "podrobne vyhledavani" podle vlastnich predstav a moznosti a z vysledku si muzes udelat priblizny obrazek o tom, co je k dispozici. Ale nejsem agent koscomu, takze radim podivat se i po jinych obchodech. Minimalne zkus zadat modelove oznaceni hodinek do vyhledavace a zjistit, jestli identicke hodinky nenabizi treba jiny prodejce levneji. Obrazky sportovne elegantniho quartz chronografu kolem 3-4 tisic s moznosti vymeny tahu/remenu, vodotesnych do 100 m atd..., se kterymi pritel rozhodne neudela ostudu. Odkazy Casio, Jacques Lemans I, Jacques Lemans II. Díky za rady. Pro laiky jako jsem já nebo Lenka je to hrozně důležitý, bez toho člověk koupí nějakou blbost...což je případ jak Lenky, tak můj (objednal jsem si hodinky PRIM 7F18GFG3 - viz. téma PRIM MPM) a na tomto fóru jsem zjistil že jsem udělal blbost... Ale chybama se člověk učí... Co budu dělat s těma "PRIMKAMA" to nevím, ale uchvátily mě ty Casia za skvělou cenu. Takže díky za tip
budo Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) Lenta napsal: Ano, tak to je ta nádhera - děkuji za vložení - teď už bude lehčí se vyjadřovat. Jen mi, prosím, sprostě nenadávejte - stačí, že už si nadávám sama Když to bylo v zápalu aukra-boje k tvemu pripadu - jediny co muzes udelat - vem si ponauceni a nez cokoli koupis, zjisti o tom informace ber to sportovne, uz se neodstane ... tak si to nedelej horsi Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem budo
budo Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) Lenta napsal: A co říkáte na tohle? - Zas nějaký podvod nebo imitace? Prodáváme nejnovější modely hodinek omega, rolex, breitling, ferrari, tag heuer, iwc, automatické strojky seiko, eta, nebo elektrické seiko, citizen, nerezová povrchová úprava, mnoho funkcí, minerální sklo, záruka 2roky, cena je 1700kč, nejnovější nabídku pošleme mailem. Adresa inzerátu: Inzerce z 28.9.2008, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 1 700 Kč TADY JE NA MÍSTĚ ZVÁŽIT OZNÁMENÍ NA ČOI A POLICII !!! Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem budo
cody Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 Budo, tak ho jdi dat.... Reknou ti zes objevil Ameriku. Bohuzel. Vlastni podobna zkusenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se