Přejít na obsah

Trochu se mi zmensuje prumer.............

Doporučené příspěvky

Odesláno
  spiderer napsal:
Libore ses magor :lol2: :lol2: :lol2:

Ne ,já to upínám na kšandy lépe to pak pruží

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  YPO napsal:
.... tak tohle jsem ještě nežral :lol2: .....

.... pošli to Phatovi možná by to potřeboval taky :D

¨Ta kostičková košile k Big pilotům a ještě v téhle barvě je horší než buřinka do Ascotu

Odesláno (upraveno)
  lib napsal:
Pánové, vyzkoušel jsem Bakerův vynález a musím říct, že to opravdu funguje a je to mnohem lepší než má sponka nebo sešívačka. :thumbsup_anim: Navíc to má i estetický výhody. Barva gumičky se dá volit podle barvy kravaty apod. Bakere, měl by sis to dát patentovat, než Ti to někdo vyfoukne!

Posuďte sami:

Vyborne :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Dnesni den stal za houby, ale tys me dostal. Diky.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno

Spousta suprových vintage hodinek má kolem 33mm, Pateky, Rollex Cellini, Chopardy, nebo Vacherony. Jsou to nejkvalitnější stroje s vynikajícím zpracováním pouzder. Elegantní, krásné, na ruku pohodlné. Byly skvělé před 30-40 lety, a jsou skvělé pořád. Takže preferuji u společenských hodinek právě tyto velikosti. U sportovních hodinek je mou prioritou dokonalá čitelnost a též komfort nošení. Ani jednou mě nenapadlo měřit průměr hodinek, protože je to velikost, která je v kurzu. Prostě je dám na ruku a když sedí, tak je beru /mám -li na ně, a to většinou nemám/

Odesláno

Pěkná diskuze......

Jak již bylo řečeno velkou roli hraje také průměr sklíčka, který dokáže opticky hodně přidat či ubrat.

Móda se mění (kde jsou ty časy rádoby elegantních, malých, quartzových placiček ...:-))

Pravda je taky, že pokud vezme člověk na zkoušku na ruku z některých osvědčených modelů např.Tag Heuer Aquaracer, Monaco či Strely

čeká dnes o něco malinko pocitově víc.

Asi ideál rozměr +-42mm, u sportovních, pilotek, chronografů nějaký ten mm navíc není na škodu.

Odesláno
  Frantik napsal:
Ja se vzdy opiram o stul ve stylu "hodnej polda, zlej polda" :thumbsup_anim:

Presto na Bemovi ty Panerai vypadaji dobre, jako na vetsine mensich i vetsich rucek. Ale ty IWC fakt ne :gun_bandana:

Takže nejdřív zahraješ "hodnýho poldu" ... pak si odskočíš za dveře a vrátíš se jako "zlej polda" ? :) To se během jedný motivace podřízeného pěkně naběháš :)

Odesláno
  Onion napsal:
Takže nejdřív zahraješ "hodnýho poldu" ... pak si odskočíš za dveře a vrátíš se jako "zlej polda" ? :) To se během jedný motivace podřízeného pěkně naběháš :)

Hele ja to prepinam uprostred procesu, jako schizofrenik :thumbsup_anim:

Odesláno

K tematu. Naopak se mi zacina libit moda "panskych" hodinek na zenskejch. Je to v uvozovkach, protoze mnohdy ty hodinky jako panske jen vypadaji. Nicmene to zenskejm s velkejma hodinkama dost slusi - prikladem budiz Alice Bendova a jeji nevimcotoje (sbad Breitling nebo Omega). Proste to k ni sedi.

Samozrejme nezavrhuji klasicke zenske hodinky ala Longines nebo zlate modely CK, jen me bavi, kdyz moje i moje pritelkyne ma patery hodinky a kazde uplne jine.

Odesláno

...jo je zajimave jak se trendy a modni vlny otiraji i o tak konzervativni remeslo jako je ,podle me, hodinarina....v takovych chvilich je vsak dobre vyckat, nechat sednout, prach a pak se rozhodnout co by nejvic vyhovovalo me....ponevadz neni nic srandovnejsiho, kdyz pak lze dle urcitych atributu presne poznat kdy si dotycny danou vec koupil.....fakt nevim cim je ovlivnen trend dnesni doby: velka auta, velke domy, velka prsa....velke hodinky.....velke pady... :D

jo ale na holkach vypadaji vetsi hodinky cool....

Odesláno
  kibi napsal:
vetsi prsa taky... ;)

Spešl pro tebe

post-227-1227269976.jpg

Odesláno (upraveno)

no... radši nazpět k velikosti.... hodinek

V létě k jeansům a triku- Seiko Sumo, Steinharty a pod- vypadá to dobře, nosí se to dobře.

Pd košili je to opravdu opruz- já si pořídil aličé Seika spirit ( snad 39mm) a jsou OK

To Conrad: Co tak dát slečně občas najíst?? ( prosím myšleno bez urážky, v dobrém!!!)

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
  Radimk napsal:
no... radši nazpět k velikosti.... hodinek

V létě k jeansům a triku- Seiko Sumo, Steinharty a pod- vypadá to dobře, nosí se to dobře.

Pd košili je to opravdu opruz- já si pořídil aličé Seika spirit ( snad 39mm) a jsou OK

To Conrad: Co tak dát slečně občas najíst?? ( prosím myšleno bez urážky, v dobrém!!!)

Ano. Seiko Sumo i Steinhart jsou presne hodinky, ke kterym se velikost hodí. Narozdil od jinych.

Odesláno

Ja mel nejvic 44mm a na me ruce cca 17cm to bylo uz fakt dost. Vsiml jsem si ze mi kazdej vejra na ruku. Coz pri povaze prace bylo fajn, v hospode uz tak ne. A s prekticnosti to take nebyla zadna slava:-(

Odesláno (upraveno)

Ono je to také o stylu pouzdra. Určitě je pravda, že menší hodinky jsou praktičtější, já myslím, že ideál je 38-40 mm. Dnes jsou ale v módě větší hodinky. Dokonce podezírám Chronomag, že tady putuje fluidum, že hodinky pod 42 jsou pro děti. Pro srovnání připichuji foto Railmaster a Hecules. První jsou 42 mm a díky absence lunety a plochému pouzdru působí daleko větším dojmem. Druhé jsou 45 mm a díky jakémusinevímčemu nepůsobí tak mohutně. Musím ještě, pravda, dodat, že moje zápěstí je téměř 21 cm. Osobně se těším, až zase přijdou do módy 38&spol., protože bude zase možné nosit ty nádherné vintage kousky...

edit: malinko jsem prohodil fotky, takže první jsou ty druhé a naopak :oneeyed02:

post-2687-1227652987.jpg

post-2687-1227652992.jpg

post-2687-1227652998.jpg

Upraveno uživatelem M916

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...