bluman Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) On 2/21/2024 at 12:44 PM, cali said: Ze maju hodinky, ktore mozu okamzite predat (ak by chceli), ale predaju ich len ako bonus k dostatocne velkemu dalsiemu nakupu mne teda obecne trochu smelinarske pripada. Tu sa riesila uz iba uroven smeliny, teda to jak velky musel byt ten dalsi nakup Maju i nemaju, hodinky im od Rolexu priebezne chodia stale. Ale (takmer) kazde uz maju svojho zakaznika v poradovniku. Je vsak cisto na rozhodnuti AD, ci ich predaju na ukor niekoho, kto na ne caka uz rok-dva, niekomu inemu mimo poradovnika, kto im urobi lepsi biznis . To je trochu viac ako len trochu smelinarske, by som povedal . Na druhej strane, moc sa im necudujem.. Upraveno 17. dubna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna On 3/27/2024 at 4:44 PM, Dantechno said: Před chvílí mi volali z butiku, že mají i pro mě po 2 letech čekání Rolex Explorer 124270... Už je nechci, tak si tam pro ně zajděte Tak jednoduche to nebude, zajst si po ne . Ak ich nevezmes, pojdu najskor dalsiemu v poradovniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Prečo to je vždy tak, že keď Ti konečne zavolajú, tak to brutálne nevyhovuje, lebo paralelne riešiš niečo iné. Strašne nás ten matrix skúša... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června před 16 minutami, M@ker napsal: Prečo to je vždy tak, že keď Ti konečne zavolajú, tak to brutálne nevyhovuje, lebo paralelne riešiš niečo iné. Strašne nás ten matrix skúša... O jaké hodinky jde? že bych se jich ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června před 21 minutami, janstuclik napsal: O jaké hodinky jde? že bych se jich ujal tak nejako to dám zase nové expy 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Právě teď, M@ker napsal: tak nejako to dám zase nové expy 40 Krása! hoď sem pak foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Krása! hoď sem pak foto! Tak sú domaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Tak tomu rozumím, že nešlo odolat krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Tak jsem šel náhodou kolem Rolexu a mají celkem pěkné kousky skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Nenech se zblbnout. Exhibition only... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 3 minutami, paya01 napsal: Nenech se zblbnout. Exhibition only... Je to možný, ale vzpomínám kdy neměli skoro vůbec nic ani ve výloze… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince před 13 hodinami, rekib1 napsal: Tak jsem šel náhodou kolem Rolexu a mají celkem pěkné kousky skladem Vždycky, když přijde nová dodávka, než si je zákazníci vyzvednou, chvilku jsou vystaveny. To bývá taky příležitost si je vyzkoušet než půjdou papa lala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr4271 Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince V 14. 12. 2024 v 7:58, vonmisses napsal: Vždycky, když přijde nová dodávka, než si je zákazníci vyzvednou, chvilku jsou vystaveny. To bývá taky příležitost si je vyzkoušet než půjdou papa lala. A to ti řekl kdo ? Jednak jsem ve výloze ještě hodinky s foliemi neviděl a druhak už bych tak exkluzivní věc za xxx tisíc, kterou kupuju novou nechtěl ( a jistě nejsem sam ), pokud by mi ji někdo zkoušel na ruce. Stejně je to s novým autem. Neplést s předváděčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Mě to řekli třeba u Bechyněho, dají ti tam vyzkoušet hodinky pro zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Před hodinou, Petr4271 napsal: A to ti řekl kdo ? Jednak jsem ve výloze ještě hodinky s foliemi neviděl a druhak už bych tak exkluzivní věc za xxx tisíc, kterou kupuju novou nechtěl ( a jistě nejsem sam ), pokud by mi ji někdo zkoušel na ruce. Stejně je to s novým autem. Neplést s předváděčkou Tak to se pleteš,určitě dají na vyzkoušení hodinky,ktere následně prodají. Je to úplně normální. A když by si je nechtěl,tak oni určitě brečet nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr4271 Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince před 5 minutami, Pivas napsal: Tak to se pleteš,určitě dají na vyzkoušení hodinky,ktere následně prodají. Je to úplně normální. A když by si je nechtěl,tak oni určitě brečet nebudou. Tak to je dobrý, . Skvělý argument pro ty co prodávaj nový hodinky jakože nikdy na ruce atp. Ze zahraničí mám úplně jinou zkušenost. Něco ve smyslu respektu k zákazníkovi a tomu co si objednám. Ale dobrý vědět kam pro ně už nepůjdu, když brečet nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Vždyť jsou celý olepeny foliema. Nový auto taky predtim pred tebou řídilo par lidi a holku taky zajelo par borců, no 1 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Pochybuji,ze v zahraničí nedaji vyzkoušet hodinky,kdyz ten model maji jen jeden na prodej a chtel by si je zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr4271 Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince zkus to v takovým Švýcarsku nebo Americe, zákazníci by s nima pěkně vyběhli. Možná to má co dělat s tím že jsou to obrovský AD, který na vyzkoušení maj eráry. U někoho malýho je to sice neuvěritelný ale asi možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Osobni zkusenost ze Svajcu od AD je takova, ze ti daji vyzkouset hodinky, ktere maji pro jineho zakaznika k vyzvednuti. U jineho AD jsem byl dokonce domluveny, ze az jim prijde urcity model pro nekoho, tak se na ne mrknu, nez si je vyzvedne. Nejsem VIP zakaznik, predpokladam, ze to je uplny standar. Rozhodne je tedy nemaji za vylohou, jak nekdo psal vyse, ale v trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se