Přejít na obsah

Prodej nových hodinek Rolex

Bert

Doporučené příspěvky

On 2/21/2024 at 12:44 PM, cali said:

Ze maju hodinky, ktore mozu okamzite predat (ak by chceli), ale predaju ich len ako bonus k dostatocne velkemu dalsiemu nakupu mne teda obecne trochu smelinarske pripada. Tu sa riesila uz iba uroven smeliny, teda to jak velky musel byt ten dalsi nakup :)

Maju i nemaju, hodinky im od Rolexu priebezne chodia stale. Ale (takmer) kazde uz maju svojho zakaznika v poradovniku. Je vsak cisto na rozhodnuti AD, ci ich predaju na ukor niekoho, kto na ne caka uz rok-dva, niekomu inemu mimo poradovnika, kto im urobi lepsi biznis 😉. To je trochu viac ako len trochu smelinarske, by som povedal 😁. Na druhej strane, moc sa im necudujem..

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 3/27/2024 at 4:44 PM, Dantechno said:

Před chvílí mi volali z butiku, že mají i pro mě po 2 letech čekání Rolex Explorer 124270...  Už je nechci, tak si tam pro ně zajděte :D 

Tak jednoduche to nebude, zajst si po ne 🤣.  Ak ich nevezmes, pojdu najskor dalsiemu v poradovniku.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Prečo to je vždy tak, že keď Ti konečne zavolajú, tak to brutálne nevyhovuje, lebo paralelne riešiš niečo iné. Strašne nás ten matrix skúša... 😀🥴

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, M@ker napsal:

Prečo to je vždy tak, že keď Ti konečne zavolajú, tak to brutálne nevyhovuje, lebo paralelne riešiš niečo iné. Strašne nás ten matrix skúša... 😀🥴

O jaké hodinky jde? :D že bych se jich ujal 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 13 hodinami, rekib1 napsal:

Tak jsem šel náhodou kolem Rolexu a mají celkem pěkné kousky skladem😉

IMG_5312.jpeg

Vždycky, když přijde nová dodávka,  než si je zákazníci vyzvednou, chvilku jsou vystaveny. To bývá taky příležitost si je vyzkoušet než půjdou papa lala. 

Odkaz ke komentáři

V 14. 12. 2024 v 7:58, vonmisses napsal:

Vždycky, když přijde nová dodávka,  než si je zákazníci vyzvednou, chvilku jsou vystaveny. To bývá taky příležitost si je vyzkoušet než půjdou papa lala. 

A to ti řekl kdo ? Jednak jsem ve výloze ještě hodinky s foliemi neviděl a druhak už bych tak exkluzivní věc za xxx tisíc, kterou kupuju novou nechtěl ( a jistě nejsem sam ), pokud by mi ji někdo zkoušel na ruce. Stejně je to s novým autem. Neplést s předváděčkou

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Petr4271 napsal:

A to ti řekl kdo ? Jednak jsem ve výloze ještě hodinky s foliemi neviděl a druhak už bych tak exkluzivní věc za xxx tisíc, kterou kupuju novou nechtěl ( a jistě nejsem sam ), pokud by mi ji někdo zkoušel na ruce. Stejně je to s novým autem. Neplést s předváděčkou

Tak to se pleteš,určitě dají na vyzkoušení hodinky,ktere následně prodají.  Je to úplně normální.  A když by si je nechtěl,tak oni určitě brečet nebudou.  😉

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Pivas napsal:

Tak to se pleteš,určitě dají na vyzkoušení hodinky,ktere následně prodají.  Je to úplně normální.  A když by si je nechtěl,tak oni určitě brečet nebudou.  😉

Tak to je dobrý, 😂. Skvělý argument pro ty co prodávaj nový hodinky jakože nikdy na ruce atp. Ze zahraničí mám úplně jinou zkušenost. Něco ve smyslu respektu k zákazníkovi a tomu co si objednám. Ale dobrý vědět kam pro ně už nepůjdu, když brečet nebudou.

Odkaz ke komentáři

zkus to v takovým Švýcarsku nebo Americe, zákazníci by s nima pěkně vyběhli. Možná to má co dělat s tím že jsou to obrovský AD, který na vyzkoušení maj eráry. U někoho malýho je to sice neuvěritelný ale asi možný

Odkaz ke komentáři

Osobni zkusenost ze Svajcu od AD je takova, ze ti daji vyzkouset hodinky, ktere maji pro jineho zakaznika k vyzvednuti.

U jineho AD jsem byl dokonce domluveny, ze az jim prijde urcity model pro nekoho, tak se na ne mrknu, nez si je vyzvedne.
Nejsem VIP zakaznik, predpokladam, ze to je uplny standar.

Rozhodne je tedy nemaji za vylohou, jak nekdo psal vyse, ale v trezoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...