African Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 28. 3. 2025 v 22:28, trog napsal: Mají tam něco na prodej? Nebo je to to samý jako u nás... Jako u nás, byl jsem tam také 1
ygys Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V Paríži taktiež prázdno. Dokonca ani žiadne full goldy k dispozícií. Rolex kompletne vypredaný ale radi ťa nasmerujú na iné značky ktoré už dostopné sú. Čistá komédia. Výlohy kažopádne pekné dokonca aj s cenovkami
honza12 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Chodím kolem Carollina a výloha Rolex se postupně zaplňuje. Dokonce semtam někdo vyjde s bílou taštičkou.
Josef01 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Třeba se to usadí časem a budou dávat i slevy každopádně teď letí zlato a ne hodinky, tedy u veksláků
Dantechno Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tak jsem po letech zavítal do butiku v pařížský..... Chtěl jsem něco koupit manželce k výročí. Byla to hovadina tam vůbec odbočit , já vím Ten překvapený/vyděšený výraz paní prodavačky , že by jsme si jako něco chtěli rovnou koupit dlouho nezapomenu... Zkončili jsme o kus níž.... 1
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit 4 4
Jarett Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) před 18 hodinami, Harwey napsal: A ako dlho to teda trvalo? Cca 4 roky ... zapsal jsem se na předchozí model a jak Rolex představil novou variantu, jen jsem potvrdil, že zájem trvá. Upraveno 5. srpna uživatelem Jarett 1 2
Kid_A Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 18 hodinami, Jarett napsal: Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit Jak se rika hezky cesky - Lucky Bastard :))) 3
Davis Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna @Jarett gratulace. Pekný kus. Daytony si stále držia pekne cenu na sekundárnom trhu.
Jarett Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 43 minutami, Davis napsal: @Jarett gratulace. Pekný kus. Daytony si stále držia pekne cenu na sekundárnom trhu. Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý 2 1 2
Davis Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 21 minutami, Jarett napsal: Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý Je mi to jasné, no ja inú cestu k nim nevidím ako sekundárny trh, tak treba byť v obraze
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna To je přísný gratulace, a už se těším na sraz! 1
moco Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna V 4. 8. 2025 v 18:41, Jarett napsal: Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit Už se těším, až ti upatlám lunetu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se