Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 28. 3. 2025 v 22:28, trog napsal:

Mají tam něco na prodej? Nebo je to to samý jako u nás...

Jako u nás, byl jsem tam také 😉

• Like 1
Odesláno

V Paríži taktiež prázdno. Dokonca ani žiadne full goldy k dispozícií. Rolex kompletne vypredaný ale radi ťa nasmerujú na iné značky ktoré už dostopné sú. Čistá komédia.

Výlohy kažopádne pekné dokonca aj s cenovkami 🤣

• po 3 týdnech...
Odesláno

Třeba se to usadí časem a budou dávat i slevy :) každopádně teď letí zlato a ne hodinky, tedy u veksláků :D 

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem po letech zavítal do butiku v pařížský.....  Chtěl jsem něco koupit manželce k výročí. Byla to hovadina tam vůbec odbočit ,  já vím :D Ten překvapený/vyděšený výraz paní prodavačky , že by jsme si jako něco chtěli rovnou koupit dlouho nezapomenu...  :D Zkončili jsme o kus níž....

• Haha 1
Odesláno

Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit :) 

B91BCB0C-2B52-45C1-8782-6411AB62F453_1_201_a.thumb.jpeg.977bbefca844101c895ad4114dab7e66.jpeg

• Like 4
  • Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Harwey napsal:

A ako dlho to teda trvalo?

Cca 4 roky ... zapsal jsem se na předchozí model a jak Rolex představil novou variantu, jen jsem potvrdil, že zájem trvá.

Upraveno uživatelem Jarett
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 18 hodinami, Jarett napsal:

Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit :) 

B91BCB0C-2B52-45C1-8782-6411AB62F453_1_201_a.thumb.jpeg.977bbefca844101c895ad4114dab7e66.jpeg

Jak se rika hezky cesky - Lucky Bastard :)))

• Haha 3
Odesláno
před 43 minutami, Davis napsal:

@Jarett gratulace. Pekný kus. Daytony si stále držia pekne cenu na sekundárnom trhu.

Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý :D

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 21 minutami, Jarett napsal:

Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý :D

Je mi to jasné, no ja inú cestu k nim nevidím ako sekundárny trh, tak treba byť v obraze 😁

Odesláno

To je přísný gratulace, a už se těším na sraz! 😆👍

• Like 1
Odesláno
V 4. 8. 2025 v 18:41, Jarett napsal:

Už se těším, až ti upatlám lunetu 🙂

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...