Campino Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 1 hodinou, Qwuiddo napsal: Ja myslim, ze bicolor DJ u nas taky od AD odneses, pokud ti staci cerny/bily cifernik. Sent from my iPhone using Tapatalk Mám objednané ocelové, slate dial na jubilee, ale čakačka rok až dva, tak porozmýšlam či radšej nezobrať čierne bicolor ak by niekde boli na pulte… čierna je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V Rolex Las Vegas (Bellagio) - neměli nic. Když jsem se ptal na průměrnou dodací dobu Submarinerů / GMT, tak prý je to kolem 6 měsíců max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 16. 2. 2024 v 14:09, Jirka_C napsal: Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná. Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) V 17. 2. 2024 v 20:59, matejcaha napsal: ... a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu wtf? Upraveno 18. února uživatelem helit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Vylohu maj dobrou, ale tim to konci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 3 hodinami, exell napsal: S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? To brakovani obchodu za bileho dne mi hlava nebere. Dulezite je u toho byt gender correct and culturally appropriate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 10 hodinami, exell napsal: .... v Kalifornii... tak už mi je to jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února V 19. 2. 2024 v 8:13, exell napsal: S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? UŠAnka Ja by som navrhoval ešte test, či daný jedinec zvládne vyjsť po schodoch ak sa z***e, zapíšu ho iba na ženské modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února V 17. 2. 2024 v 20:59, matejcaha napsal: Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Oni jsou v SF v pěkní šmejdi obecně. Když jsme kupovali Panerai, tak oba obchody mají stejného majitele. Ptali jsme se, jestli by nám neprodali Submarinery jako bonus k nákupu. Prodavač se šel zeptat a prý, pokud se rozhodneme okamžitě, tak nám prodají Submariner bicolor (to jsem nechtěl) a že klasické ne. Ptal jsem se, jaká je podmínka pro prodej klasických - tak když si koupíme ještě jedny Panerai, tak nám okamžitě prodají i ty Suby…. šmelináři…. Panerai jsem nechtěl, tak jsem měl smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Co je na tom smejdskyho, jako ze ti chteli vyjit vstric, ale ne tak daleko, jak sis predstavoval..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Ze maju hodinky, ktore mozu okamzite predat (ak by chceli), ale predaju ich len ako bonus k dostatocne velkemu dalsiemu nakupu mne teda obecne trochu smelinarske pripada. Tu sa riesila uz iba uroven smeliny, teda to jak velky musel byt ten dalsi nakup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 5 hodinami, Jirka_C napsal: U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti. Nj, jine AD jina pravidla. Stejne jsem se tam sel spis podivat a cash jsem mel sebou tak na OPcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) Co mi to asi tak připomíná ... https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/zaloba-hermes-kalifornie-kabelky-birkin.A240321_092053_eko-zahranicni_klak Upraveno 21. března uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 29 minutami, Ohm-Aztec napsal: Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270: fer pristup! respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března V 22. 3. 2024 v 16:29, Ohm-Aztec napsal: Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270: Sakra sakra sakra.🫨 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Před chvílí mi volali z butiku, že mají i pro mě po 2 letech čekání Rolex Explorer 124270... Už je nechci, tak si tam pro ně zajděte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se