Campino Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 V 14. 2. 2024 v 14:43, Qwuiddo napsal: Ja myslim, ze bicolor DJ u nas taky od AD odneses, pokud ti staci cerny/bily cifernik. Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Mám objednané ocelové, slate dial na jubilee, ale čakačka rok až dva, tak porozmýšlam či radšej nezobrať čierne bicolor ak by niekde boli na pulte… čierna je fajn
Jirka_C Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná.
Jirka_C Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 V Rolex Las Vegas (Bellagio) - neměli nic. Když jsem se ptal na průměrnou dodací dobu Submarinerů / GMT, tak prý je to kolem 6 měsíců max.
matejcaha Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Odesláno 17. února 2024 V 16. 2. 2024 v 13:09, Jirka_C napsal: Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná. Rozšířit Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu
helit Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Odesláno 18. února 2024 (upraveno) V 17. 2. 2024 v 19:59, matejcaha napsal: ... a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu Rozšířit wtf? Upraveno 18. února 2024 uživatelem helit
exell Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření?
matejcaha Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Vylohu maj dobrou, ale tim to konci...
matejcaha Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 V 19. 2. 2024 v 7:13, exell napsal: S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? Rozšířit To brakovani obchodu za bileho dne mi hlava nebere. Dulezite je u toho byt gender correct and culturally appropriate
helit Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 V 19. 2. 2024 v 7:13, exell napsal: .... v Kalifornii... Rozšířit tak už mi je to jasné
barackpalenka Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 V 19. 2. 2024 v 7:13, exell napsal: S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? Rozšířit UŠAnka Ja by som navrhoval ešte test, či daný jedinec zvládne vyjsť po schodoch ak sa z***e, zapíšu ho iba na ženské modely
Jirka_C Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 V 17. 2. 2024 v 19:59, matejcaha napsal: Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu Rozšířit U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti.
Jirka_C Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Oni jsou v SF v pěkní šmejdi obecně. Když jsme kupovali Panerai, tak oba obchody mají stejného majitele. Ptali jsme se, jestli by nám neprodali Submarinery jako bonus k nákupu. Prodavač se šel zeptat a prý, pokud se rozhodneme okamžitě, tak nám prodají Submariner bicolor (to jsem nechtěl) a že klasické ne. Ptal jsem se, jaká je podmínka pro prodej klasických - tak když si koupíme ještě jedny Panerai, tak nám okamžitě prodají i ty Suby…. šmelináři…. Panerai jsem nechtěl, tak jsem měl smůlu.
Micey Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Co je na tom smejdskyho, jako ze ti chteli vyjit vstric, ale ne tak daleko, jak sis predstavoval..?
cali Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Ze maju hodinky, ktore mozu okamzite predat (ak by chceli), ale predaju ich len ako bonus k dostatocne velkemu dalsiemu nakupu mne teda obecne trochu smelinarske pripada. Tu sa riesila uz iba uroven smeliny, teda to jak velky musel byt ten dalsi nakup
matejcaha Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 V 21. 2. 2024 v 11:25, Jirka_C napsal: U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti. Rozšířit Nj, jine AD jina pravidla. Stejne jsem se tam sel spis podivat a cash jsem mel sebou tak na OPcka
Jarett Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Odesláno 21. března 2024 (upraveno) Co mi to asi tak připomíná ... https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/zaloba-hermes-kalifornie-kabelky-birkin.A240321_092053_eko-zahranicni_klak Upraveno 21. března 2024 uživatelem Jarett
Ohm-Aztec Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Odesláno 22. března 2024 Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270:
Kid_A Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Odesláno 22. března 2024 V 22. 3. 2024 v 15:29, Ohm-Aztec napsal: Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270: Rozšířit fer pristup! respekt
tomina666 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 V 22. 3. 2024 v 15:29, Ohm-Aztec napsal: Ozval se mi AD, já další brát nebudu, tak kdyby měl někdo zájem o Rolex Explorer 124270: Rozšířit Sakra sakra sakra.🫨
Dantechno Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 Před chvílí mi volali z butiku, že mají i pro mě po 2 letech čekání Rolex Explorer 124270... Už je nechci, tak si tam pro ně zajděte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se