African Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Mám rád funkční věci a tak si říkám i přes to že se mi moc líbí, zdali to komplikace není úplně k ničemu Vždyť si člověk ty hodinky nenařídí ani na vteřinu přesně, nic si nezměří, nebo mi něco uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 @African toto je u DEFY bežné. Aj niektoré DEFY 21 majú namiesto sekundovky trojručičku podľa ktorej tiež nevieš, koľko sekúnd ukazujú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 13 minutami, African napsal: Mám rád funkční věci a tak si říkám i přes to že se mi moc líbí, zdali to komplikace není úplně k ničemu Vždyť si člověk ty hodinky nenařídí ani na vteřinu přesně, nic si nezměří, nebo mi něco uniká? jj, je to jen taková srandička. ale mají hacking, tak to snad jde chytnout na dvanáctce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 same same?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Jsou paradni, ty modry na gume na leto a ten stroj, sjizdim videa na YT a pecka. Akorat jsem taky nepobral tu vterinovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Před hodinou, jenik77 napsal: same same?:-) Pokud je budu chtít, tak si je koupím a upřímně nebudu přemýšlet ani minutu zdali jsou nějakým jiným hodinkám podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 1 minutou, African napsal: Pokud je budu chtít, tak si je koupím a upřímně nebudu přemýšlet ani minutu zdali jsou nějakým jiným hodinkám podobné mně se ale líbí oboje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 2 minutami, jenik77 napsal: mně se ale líbí oboje! Tak to jsme dva Každopádně ta vteřinovka na Zenitkách je tedy pitomá...asi by zvítězili GP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 (upraveno) @nickolasTos asi neviděl v akci klasickej foudroyante, to už by tě rovnou kleplo. Já to i svým způsobem chápu, je to sympatický takovou tou "je to k ničemu, ale uděláme to, protože prostě můžem" filozofií (navíc když už to nají víceméně vymyšlený v zaytonách, kde chronovteřinovka dělá totéž). Z desítky místo šedesátky bych se picnul, jako by i bez ní nebylo jasný, že se děje něco divnýho. Upraveno 25. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 No tak ty jsou parádní. Na běžný nošení teda vypadají jako magnet na škrábance, ale jestli je udělají v keramice, tak to bude pecka, tím spíš, že se povedlo dát El Primero do 41mm pouzdra. Kéž by to tak bylo i u Defy chron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 V 25. 1. 2022 v 12:05, African napsal: Tak to jsme dva Každopádně ta vteřinovka na Zenitkách je tedy pitomá...asi by zvítězili GP. Beru zpět, asi si můžu namlouvat co chci, ale čím víc o nich čtu, tím víc mě fascinují Měl jsem klasiku Defy a od té doby mám značku Zenith strašně rád, dělají parádní hodinky. Ale něco klasice za mě chybělo, ale tady ten cifr, kalibr, výměna tahu, přiložený gumák, to je prostě těžká masáž. Nakonec mi i ta vteřinovka po pár videích a několikatero shlédnutí Zenith stránek začíná dávat smysl. Život je fičák a utíká vcelku rychle, kolikrát koukám na klasickou vteřinovku a říkám si jak pluje strašně pomalu, občas vypadá jak kdyby se chtěla i zastavit, ale rychlost běhu života je pravý opak pravdou...takže ta rychlost vteřinky je nakonec geniální nápad, sosám si tu vínko, je mi hezky a musím je vidět na živo, nedá se nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 1 minutou, African napsal: Takto keď sú vedľa seba, tak tá nová korunka sa mi na fotkách páči menej, ako "stará" ... no verím, že na živo to bude ako celok paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 14 minutami, Willie McBride napsal: Takto keď sú vedľa seba, tak tá nová korunka sa mi na fotkách páči menej, ako "stará" ... no verím, že na živo to bude ako celok paráda. Mě ti tam docela sedí, ale asi to nejdůležitější že oproti klasice by měla být šroubovací...což je za mě palec nahoru. Vodotěsnost stejná, klasika ji měla tedy taky vynikající, myslím si že by jen tak sama od sebe při nějaké ty akci ve vodě nevyjela, ale uživatel si je prostě v tý vodě trochu jistější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 @African mňa hlavne na tej fotke upútal iný rozmer dielikov ťahu, ak budú skutočne menšie, tak to by bolo veľké plus. Ja na DEFY 21 som na tom tak, že ak tam dielik nechám, tak sú mi trolinku voľné, ak dám o jeden menej, tak trolinku tesné. Ak budú dieliky menšie, bude nastavenie dĺžky o kus lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 17 minutami, Willie McBride napsal: @African mňa hlavne na tej fotke upútal iný rozmer dielikov ťahu, ak budú skutočne menšie, tak to by bolo veľké plus. Ja na DEFY 21 som na tom tak, že ak tam dielik nechám, tak sú mi trolinku voľné, ak dám o jeden menej, tak trolinku tesné. Ak budú dieliky menšie, bude nastavenie dĺžky o kus lepšie. Máš pravdu, pokud je to tak, měli by jít lépe vyladit. Já měl kliku, sedli mě jak prdel na hrnec a byli jedním slovem úžasný. Jen jsem tedy nemohl vystát datové okno ve kterém byl vidět pouhým okem kulatý okraj datového věnce, to jsem prostě tak nějak psychicky nedával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 @African mne trojručky boli malé, tak som kúpil skeletony 21 a sedia mi podľa počasia a stavu obezity . Ide tam o milimetre, niekedy sedia parádne, niekedy mi prídu kulinček tesné. No mám radšej, keď sú hodinky tesnejšie, ako keď behajú na ruke. Trojručky som chcel tiež v skeletone, takže tam bol vidieť dátumový veniec celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Moje prvé “poriadne” švajčiarske hodinky boli Zenith, tieto Defy ma definitívne presvedčili že je čas sa k tejto značke vrátiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 12 hodinami, Willie McBride napsal: @African mne trojručky boli malé, tak som kúpil skeletony 21 a sedia mi podľa počasia a stavu obezity . Ide tam o milimetre, niekedy sedia parádne, niekedy mi prídu kulinček tesné. No mám radšej, keď sú hodinky tesnejšie, ako keď behajú na ruke. Trojručky som chcel tiež v skeletone, takže tam bol vidieť dátumový veniec celý Já jsem chtěl tenkrát taky mnohem víc ty skeletony, ale nebyli šišky....to jsou moc povedené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 @African Zenith robí parádne hodinky a doteraz nerozumiem, prečo sa na ne nejako zabúda. No aspoň keď idem niekde von s tými mojimi, tak sa mi nestalo, že ďalší traja mali rovnaké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Před hodinou, Willie McBride napsal: @African Zenith robí parádne hodinky a doteraz nerozumiem, prečo sa na ne nejako zabúda. No aspoň keď idem niekde von s tými mojimi, tak sa mi nestalo, že ďalší traja mali rovnaké Přesně, mě třeba kluci říkali, oni je Rusové ještě stále vyrábějí a nedělali i foťáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se