Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže jsem teda neodolal, a můžu rychle posoudit Monstra. Zakoupil jsem je v oranžové barvě na tahu, přibral sem i oranžový kaučuk.

Ten je ovšem příliš měkký na tu váhu, takže zůstanou na tahu.

Jako pracovní hodinky mi přijdou parádní, celoocelová luneta vypadá odolně, na můj vkus se příliš lehce točí.

Co se designu týče- jsou mi bližší Samurai - jsou "vyváženější".

Tady tím nákupem jsem završil Seiko sadu Monster - Samurai - Sumo.

I když jsou to hodinky stejného ražení, každé se hodí na něco jiného. Zajímavé, co dokáže designové zadání se "stejným" základem .

Odesláno
Když už jsme u těch MONSTER, poraďte kde nechat seřídit přesnost. Hodně, hodně zrychlují.

Odkud jsi? Pokud z Prahy, nebo okolí, doporučuji člena fóra mechano, nebo Hodinářství Brož, pasáž Alfa

Odesláno
Odkud jsi? Pokud z Prahy, nebo okolí, doporučuji člena fóra mechano, nebo Hodinářství Brož, pasáž Alfa

Nepozna nahodou nekdo nejakeho dobreho hodinare v Brne? Monstra mi davaji vetsinou kolem 30-40 vterin, podle toho jak se vyspi a kazdy druhy den se mi je nastavovat nechce...

Odesláno (upraveno)
Ja myslel ze Kubson ma safir jen na Monstry...

Někde jsem tu četl, že má i na samurai.Nejlepší bude zeptat se přímo.Jen nevím, zda bych po takové výměně nepřišel o záruku.A jak je to potom s těsností?Budu to mít i po výměně zase 200m?

Upraveno uživatelem petrbw
Odesláno

Jo, já myslím, že Kuba řeší dodávku ND, servis je v tvé režiji ale možná se mýlím.

Hele, když tak koukám na ty monstra, co tak udělat nějaký tuning?? Někde sem tu viděl odkazy na pár hotových věcí. Kdysi jsme zkoušeli neco s SKX007 a šlo to do ztracena. Kdyby se někdo světaznalý nechal do toho zatáhnout,....

Návštěvník Kamil
Odesláno
... dokud nezesnou smrtí spravedlivejch. Pak je obřadně pohřbím a koupím si následníka.

Tady bych to tipoval obráceně. Až tě budou obřadně pohřbívat přidají ti do rakve zcela funkční Monstra.:)

A za 400 let je někdo vykope...

Odesláno

Pánové, dovolím si prosbu - již dva dny hledám na fóru thread - kdysi jsem zachytil kombinaci monster s nějakým jiným alternativním kovovým tahem - nevíte někdo kde by to mohlo být? Děkuji :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...