Radimk Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 začínáte mě teda pěkně nahlodávat . Já snad ty monstra budu muset zakoupit a pořádně ozkoušet.
klaucz Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Díky všem Seikařům za skvělou radu, trochu jsem jim namlátil a vše je naprosto v pohodě. Ještě jeden dotaz. Kde sehnat origo ocelový tah na Monstra ?
Radimk Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Takže jsem teda neodolal, a můžu rychle posoudit Monstra. Zakoupil jsem je v oranžové barvě na tahu, přibral sem i oranžový kaučuk. Ten je ovšem příliš měkký na tu váhu, takže zůstanou na tahu. Jako pracovní hodinky mi přijdou parádní, celoocelová luneta vypadá odolně, na můj vkus se příliš lehce točí. Co se designu týče- jsou mi bližší Samurai - jsou "vyváženější". Tady tím nákupem jsem završil Seiko sadu Monster - Samurai - Sumo. I když jsou to hodinky stejného ražení, každé se hodí na něco jiného. Zajímavé, co dokáže designové zadání se "stejným" základem .
petrbw Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Já jsem si před třemi dny nadělil nové samurai titan black dial.Byl trochu problém je sehnat, ale stálo to za to!!Jsou dokonalé.Ještě kdyby tak měli safír.
Radimk Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ozvi se Kubovi do Haviřova ( Kubson). Mám ten dojem, že je má.
cody Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ja myslel ze Kubson ma safir jen na Monstry...
ElG Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Vážení, hlasoval jsem nejdříve pro Samuraje. Pak jsem ovšem viděl toto: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=192963 Ty fialové, to je špica, to je špica naprostá ....
safi Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Když už jsme u těch MONSTER, poraďte kde nechat seřídit přesnost. Hodně, hodně zrychlují. Odkud jsi? Pokud z Prahy, nebo okolí, doporučuji člena fóra mechano, nebo Hodinářství Brož, pasáž Alfa
e2ek1el Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Odkud jsi? Pokud z Prahy, nebo okolí, doporučuji člena fóra mechano, nebo Hodinářství Brož, pasáž Alfa Nepozna nahodou nekdo nejakeho dobreho hodinare v Brne? Monstra mi davaji vetsinou kolem 30-40 vterin, podle toho jak se vyspi a kazdy druhy den se mi je nastavovat nechce...
klaucz Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Odkud jsi? Pokud z Prahy, nebo okolí, doporučuji člena fóra mechano, nebo Hodinářství Brož, pasáž Alfa Díky už jsou v pohodě, dostaly namlátit a vzpamatovaly se.
petrbw Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) Ja myslel ze Kubson ma safir jen na Monstry... Někde jsem tu četl, že má i na samurai.Nejlepší bude zeptat se přímo.Jen nevím, zda bych po takové výměně nepřišel o záruku.A jak je to potom s těsností?Budu to mít i po výměně zase 200m? Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem petrbw
Radimk Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Jo, já myslím, že Kuba řeší dodávku ND, servis je v tvé režiji ale možná se mýlím. Hele, když tak koukám na ty monstra, co tak udělat nějaký tuning?? Někde sem tu viděl odkazy na pár hotových věcí. Kdysi jsme zkoušeli neco s SKX007 a šlo to do ztracena. Kdyby se někdo světaznalý nechal do toho zatáhnout,....
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 ... dokud nezesnou smrtí spravedlivejch. Pak je obřadně pohřbím a koupím si následníka. Tady bych to tipoval obráceně. Až tě budou obřadně pohřbívat přidají ti do rakve zcela funkční Monstra. A za 400 let je někdo vykope...
farářskej Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Až tě budou obřadně pohřbívat přidají ti do rakve zcela funkční Monstra. ... a tomu po tom všem, čím se mnou prošly, i věřím...
Andreas.ks Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Pánové, dovolím si prosbu - již dva dny hledám na fóru thread - kdysi jsem zachytil kombinaci monster s nějakým jiným alternativním kovovým tahem - nevíte někdo kde by to mohlo být? Děkuji
Gilius Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Pánové, dovolím si prosbu - již dva dny hledám na fóru thread - kdysi jsem zachytil kombinaci monster s nějakým jiným alternativním kovovým tahem - nevíte někdo kde by to mohlo být? Děkuji nemyslíš náhodou toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry151372 tam šlo ale o Samuraje.....
Filipes Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 eBay - Watchadoo zdroj: Viktor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andreas.ks Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Díky moc!!! (Vypadá to dobře, slušná kombinace na volný čas...)
Gorg Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 eBay - Watchadoo zdroj: Viktor Ten tah nevypada marne, co je to zac?
Baker Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Ten tah nevypada marne, co je to zac? Mam ho taky, koupeno tady, je opravdu super, mohu jen doporucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se