ultrawatch Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Tak jsem se ukecal a pořídil první potápky od Citizen. Fugu vzhled, safír vylepšený kalibr 8204 s hackingem a lidová cena byly dost přesvědčivý argument. Máte je taky někdo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Já je chtěl, ale čekal jsem až se prodaj jedny mý, ale bohužel jsem to nestihl (na Timestore) a za skoro 2x tolik co byly jinde se mi pak už kupovat nechtěly. Tak jsem koupil Deep Blue tady z fora. No a teď je tam tase mají a to mi předtím psali že už nebudou možná nějakÿ vratky... jaký teda jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Na ruce sedí dobře, mají moc hezký sunburst. Práce s korunkou je taková jemná práce, když porovnávám třeba s Amfibiema,tam je to dělané pro pořádné tlapy. Na ruce vypadají menší, přestože mají 46mm bez korunky. Lumi svítí dlouho, čas se dá odečíst celou noc. Gumový řemínek je středně tvrdý, nelepí a ani to není puk. Luneta je pevně držící bez vaklu na 120kliknutí. Celkově precizně a přesně zpracované. Předbíhají se +5sec/den. Na noc odkladám na korunku podle měření tak mají nejmenší odchylku. No a baví mně ta červená vteřinovka a černý datumovník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Supr minirecenze díky! A teď už jen přemýšlet jestli je opět potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Fakt mají 46 mm? Psáno je 44, skoro bych se divil, kdyby tyhle potápky začali sekat ve větší velikosti. Jako nositel Fugu vidím drobný rozdíl v korunce a tvaru indexů. Ale pokud nebudeme příliš akurátní, pro někoho nepodstatný detail. Prostě řada potápek Promaster, na které v podstatě není co řešit. Samozřejmě dobrý. Za relativně málo peněz hodně muziky. Modrá na je skvělá. Trošku závidím strojek 8204. Na druhé straně 8203 mě naučil žít i bez hackingu. Co se týká gumy, po pár měsících mi na ruce přijde docela příjemná včetně celkového pocitu hodinek na ruce. Ať slouží a dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Jo jasně, mají 44mm To mám z toho, že mám v hlavě jisté chrona jako budoucí nákup a ty mají 46mm pouzdro. Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Taky jsem pořídil. Řemínek jsem vyměnil za jiný, tmavší. Jinak mě dělají cca 8s+, polohovat jsem je zatím nezkoušel. Těším se až bude více slunečno, ten modrý sunburst bude super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 moc mě nes..te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Pánové díky za informace a postřehy. Přesně o těchto hodinkách vážně uvažuji. Chtěl bych je koupit letos v létě a doufám, že na Timestore ještě za těch pět a půl budou. Viz: https://www.timestore.cz/ny0141-10le Dokonce tam už ani nemají ty přeškrtnuté jakobypůvodní ceny. Třeba je tak budou mít v nabídce nastálo. Uvidíme... Co je pro mě takové trochu mínus je absence možnosti ručního nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Jj, zobrazeni slev zmizelo, ale ceny se jim tam meni nekdy i nekolikrat denne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Za ty prachy super kauf. Já dával 7k a to byly nejlevnější v té době. Jinak ta tmavěmodrá guma co na ně dal MIK82 jim bude sedět dobře, protože ciferník i luneta mění barvu od černé po právě tmavě modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 @odjinud Asi podle nálady jejich webmastera Donedávna tam fungoval slevový kód 10PLUS na 10% dodatečnou slevu, ale co jsem zkoušel dnes, už to nejde. Teď už musí stačit sleva je 5% s kódem VERNOST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Tady jsou pepsiny za ctyrku, neni proc vahat. https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster/Citizen-Promaster-77046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 10PLUS nejde? A sakra... jeste v sobotu fungoval, bral jsem seika samuraje. No jo, jak se to tu rozkecalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 1 minutou, odjinud napsal: Tady jsou pepsiny za ctyrku, neni proc vahat. https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster/Citizen-Promaster-77046 nj jenže 42mm, minerál.. jiný strojek...pro mě rozhodně "no go" 44mm + safír za 5k top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Aha... mea culpa. Me se zdaji vsechny tak nejak stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) před 8 minutami, ultrawatch napsal: Za ty prachy super kauf. Jo mě právě utekly za těch 5,5 a to určitě ještě fungoval ten kupon na 10% takže by vyšly na pětku... klidně jsem je mohl vzít a ty svý pak prodat ale já nééé, že tam stejně budou no a už nebyly.. teď se mi už zas prodávat a kupovat moc nechce Mi to vychází co měsíc to výměna hodinek EDIT: jo a trošku mám obavu aby ty co tam jsou teď na prodej nejsou všechno vratky z té megaslevové akce.. kdyby jen že někomu nesedly, tak ok..ale aby tam nebyly nějaký technický chybky.. to jen takovej postřeh. Jo a ještě mě zajímalo! kluci chodí v tom balení tlakové potápěcí bobmy?? Nebo klasika krabice? Díky. Upraveno 17. února 2022 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) Teď jsem tam koukal a mají je skladem za 5560, super cena i bez dalších slev. A jo, přijdou ve žluté potápěčské bombě Upraveno 17. února 2022 uživatelem ultrawatch Doplňující informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 8 minutami, odjinud napsal: 10PLUS nejde? A sakra... jeste v sobotu fungoval, bral jsem seika samuraje. No jo, jak se to tu rozkecalo... Třeba se to tam zase změní, steně jako ceny. To že 10plus nefunguje teď, ještě neznamená, že třeba nezačne fungovat jindy. Chce to asi zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 4 minutami, ultrawatch napsal: Teď jsem tam koukal a mají je skladem za 5560, super cena i bez dalších slev. A jo, přijdou ve žluté potápěčské bombě Neeeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se