Přejít na obsah

Citizen Promaster Automatic NY 0141-10LE

ultrawatch

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, Spongebob napsal:

to je paráda :D 

Skoro bych se vsadil že za tu pětku na Time.. budou bez bomby.. ale? nemusí tomu tak být... jen si dávám důvod je nechtít :D

Však tam stačí zavolat nebo napsat a budeš vědět hned.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se právě vrátik z Brněnské Olympie. Ze zvědavosti jsem skočil do Citizenu (tuším Corial) a fakt je tam měly :)

Za vytrínou moc pěkný, tak šup s nima na ruku :) Ale na ruce velikost tak tak, nebo jako ještě ok, ale řekl bych že pohledově jsou to tak 42mm (u mě nositelný minimum).

To pro mě znená, že jakýkoli Promastery starší typy s touhle lunetou co maj papírově 42mm budou uplně pidi.

Hodinky jako takový čili pouzdro fakt moc pěkný, něco mezi leštěným a broušeným povrchem, takovej správnej kompromis, ten sunburst je taky parádní.. ale co jsem rozhodně nedal je ten gumovej řemen 😕 uzoučkej...tenkej...tak na nějaký Casia za litr, nebo z dámskýho modelu..to má u spony snad 15mm.

Takže za mě, na menší ruku (já mám 17cm cca) a s jiným řemenem super! 

jo a v měli je tam za 8400,- :)

Odkaz ke komentáři

Nechal jsem se vyprovokovat k akci : Fugu mají gumu u spony nejmíň 18 mm (šuplera). Pravda je, že Promastery jsem viděl jak 42 mm tak i 44 mm. Záleží na modelu. Pak ještě bývá rozdíl ve skle.

Já ti nevím, jestli si je zbytečně neškaredíš. Stejně je nakonec v akci někde koupíš :D

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, sodekcz napsal:

Já ti nevím, jestli si je zbytečně neškaredíš. Stejně je nakonec v akci někde koupíš :D

Mam holt ma Orisech i Deep Blučkách trošku jiný gumy :) to ti pak tohle příjde jako pro děti. V chlubícím vláknu bych novému majiteli nikdy nekazil radost! Ale tady snad neva když svůj názor povím 🥺 

Měl jsem to na ruce blbec vyfotit...

Odkaz ke komentáři

Ja som v tomto zjavne proti prúdu voči ostatným. Preferujem starší strojek 8203 bez hackingu, s ktorým nieje problém napr. prechádzať časové zóny alebo za pochodu prestaviť čas, ak sa už tú minutú predbehnú alebo oneskoria. A netreba mi čakať pol minúty, kým to bude presne na nule (a za deň-dva sa to aj tak odchýli, že už je to jedno). Tak ako tak to nie je strojek, ktorý by štandardne držal extra presnosť a za pár dní je jedno, či som to nastavil s hackingem alebo nie. I keď u seba mám aj dva "chronometer" kúsky, ktoré ten čas vedia držať celkom presne.
Čo sa veľkosti týka, staršie modely sú myslím o trošku menšie, čo s mojou tenkou rukou ocením. 
Plus staršie modely majú oproti modrej lumi zelenú, ktorá je v tme o niečo lepšie viditeľná (toto možno nie je u všetkých nových). Na druhej strane mi modrá príde krajšia, holt vzhled vs funkce.

IMG_20220220_093259.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď dorazily i s lahví :-)
První dojmy jsou, že to jsou fakt super hodinky, obzvlášť za tu cenu.
Akorát se při přepravě zasekl den přesně při změně a při nastavení času to pak šlo jakoby nadvakrát, tak doufám, že se tomu nic nestalo a bude to šlapat bez problémů. 7c4cbb7d41c5c133033a988042b5c862.jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, _lip_ napsal:

Akorát bych je měl raději na tahu. Pokud byste někdo o nějakém věděl, nebo případně kde by se dal rozumně sehnat, tak dejte prosím vědět.

Co třeba nějaký shark mesh? Ten by se na ně mohl hodit.

https://www.watchgecko.com/shark-mesh-watch-strap

Nebo:

https://www.nejpanskehodinky.cz/ocelove-reminky/geckota-luxusni-ocelovy-reminek-butterfly/

Upraveno uživatelem dragys27
Doplnění odkazu
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, _lip_ napsal:

Akorát bych je měl raději na tahu. Pokud byste někdo o nějakém věděl, nebo případně kde by se dal rozumně sehnat, tak dejte prosím vědět.

Gratuluji k novým strojům:) Na fotkách výš je mám na meshi, přehodil jsem je z gumy a zkouším jestli je takhle unosím. Koneckonců, postnu ještě fotku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...