Zub Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 (upraveno) Pro někoho je dnešek dnem "D", ale pro mě je dnem "B". Dnes jsem si byl koupit v butiku Breitling v Pařížské 1 svoje první "Béčka", které jsem měl rezervované. Už příchod do butiku mě ohromil. Prostě nádhera. Plné vitríny krásných hodinek až zrak přecházel a peněženka kvílela. Volba byla jednoznačná, limitky Breitling SOH v zelené pro mě bohužel, prodali, tak to bylo jasné. A navíc 70 výročí Navitimer, tak nekup to. Věřím, že mi budou dobře sloužit a že jsem vybral dobře. Přikládám pár rychlých fotek (foceno mobilem). Až bude barevná zahrada nafotím venku zrcadlovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2022 uživatelem Zub
xcmaniax Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Gratuluju! Jsou to krásný hodinky a perfektně Ti sedí! A je super občas něco prostě normálně koupit u AD a mít to se vším všudy. Tak ať dělají radost.
Karussell Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Gratuluju ke klasice všech klasik, když se řekne Breitling, tak se mi vždycky vybaví přesně tyhle Navi. Jen škoda, že přestali dělat to okřídlený Béčko. Můžu jednu offtopic? Jsi Zub z Bondovek? Pokud jo, tak už jste tady společně s panem @Kid_A(kterýmu tady teda chybí pan Wint) dva padouchové
Luky Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Taky se přidám ke gratulacím. Vybral jsi super hodinky, opravdová klasika a ikona Breitlingu. Okřídlenýho Béčka je škoda, ale nijak mě to tady neuráží. Dokážu si je představit na ruce.
Zub Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2022 před 12 minutami, xcmaniax napsal: Gratuluju! Jsou to krásný hodinky a perfektně Ti sedí! A je super občas něco prostě normálně koupit u AD a mít to se vším všudy. Tak ať dělají radost. Díky.
Zub Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2022 před 10 minutami, Karussell napsal: Gratuluju ke klasice všech klasik, když se řekne Breitling, tak se mi vždycky vybaví přesně tyhle Navi. Jen škoda, že přestali dělat to okřídlený Béčko. Můžu jednu offtopic? Jsi Zub z Bondovek? Pokud jo, tak už jste tady společně s panem @Kid_A(kterýmu tady teda chybí pan Wint) dva padouchové Zub z Bondovek nejsem. Přezdívku Zub mám od svých dcer.
HondzaX Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Gratuluji. Tohle je prostě klasika.
Vit Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Velká gratulace ke klasice. Koukám, že už je dělají i s průhledem na strojek.
Zub Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Před hodinou, Karussell napsal: Gratuluju ke klasice všech klasik, když se řekne Breitling, tak se mi vždycky vybaví přesně tyhle Navi. Jen škoda, že přestali dělat to okřídlený Béčko. Můžu jednu offtopic? Jsi Zub z Bondovek? Pokud jo, tak už jste tady společně s panem @Kid_A(kterýmu tady teda chybí pan Wint) dva padouchové Díky.
LovecK Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Pro tyhle mám slabost… a taky mě dost sere, že jsem ty svoje okřídlený ve slabé chvilce prodal…
M3maniac Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Velká gratulace, za mě nejkrásnější Béčka vůbec
Kid_A Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 před 2 hodinami, Karussell napsal: Můžu jednu offtopic? Jsi Zub z Bondovek? Pokud jo, tak už jste tady společně s panem @Kid_A(kterýmu tady teda chybí pan Wint) dva padouchové @Zubopravdu krasny a veskrze klasicky model. Skvela volba!!!! @Karussell na chronomagu jsem zasadne za padoucha burziana Jordana Belforta:))
DarylVanHorne Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Gratuluji k luxusní klasice, ale neodpustím si... to balení je extrémní aušus Legendární Béčka balit do tohodle je fakt degradující. Jsem rád, že když kamarád před 14ti dny kupoval identické o kousek dál (Carollinum) podařilo se nám z nich vyrazit to staré kožené pouzdro místo tohohle nesmyslu. O balení ale nejde, vnitřek super, tak užívej a ať dlouho dělají radost
Zub Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2022 před 7 minutami, DarylVanHorne napsal: Gratuluji k luxusní klasice, ale neodpustím si... to balení je extrémní aušus Legendární Béčka balit do tohodle je fakt degradující. Jsem rád, že když kamarád před 14ti dny kupoval identické o kousek dál (Carollinum) podařilo se nám z nich vyrazit to staré kožené pouzdro místo tohohle nesmyslu. O balení ale nejde, vnitřek super, tak užívej a ať dlouho dělají radost Pravdu máš, je to nějaký recykl, ale vypadá to jako papundekl.
DarylVanHorne Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 (upraveno) Vím, bohužel jsem to viděl na vlastní oči. Tak jsem se zhrozil, až někde vyštrachali posledni starou koženou, takže kamarád odcházel s ní Důležitý je samozřejmě obsah, ale ten aktuální recykl obal je za mě zvěrstvo Tyhle hodiny by zasloužily mnohem lepší. Upraveno 10. března 2022 uživatelem DarylVanHorne
Daemonultimate Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Jo, takovej den Bé se nezapomíná a člověk by si ho rád zopakoval častěji, než je obyčejnýmu smrtelníkovi přáno. Parádní kousek kultovní řady
Radek Cigi Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Odesláno 14. března 2022 Krásný hodinky! Taky gratuluji! To jsou "46 mm"? Mně se k Navitimerům vždycky líbil ten leštěný, tuším snad 7-mi řadý, tah. O něm si neuvažoval, nebo chceš mít klasiku na kůži? Tak jako tak - super hodinky s ikonickým B01.
Zub Odesláno 15. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2022 před 22 hodinami, Radek Cigi napsal: Krásný hodinky! Taky gratuluji! To jsou "46 mm"? Mně se k Navitimerům vždycky líbil ten leštěný, tuším snad 7-mi řadý, tah. O něm si neuvažoval, nebo chceš mít klasiku na kůži? Tak jako tak - super hodinky s ikonickým B01. Díky. Chtěl jsem klasiku na kůži a jsou to 43 mm. Zítra mi přijdou od provazníka ještě jedny Béčka na kolo a sport. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 před 18 hodinami, Zub napsal: Díky. Chtěl jsem klasiku na kůži a jsou to 43 mm. Zítra mi přijdou od provazníka ještě jedny Béčka na kolo a sport. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tomu říkám fajn nakupování :-D. Tak ať ti dělají oboje radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se