Pilfour Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Překvapilo mě, že to tu ještě není, takže zakládám, abych trochu rozvířil debatu . Plastové Moon(S)watche, vypadá to na 11 barevných variant odpovídajících tělesům ve Sluneční soustavě. Jsem zvědavý na cenu, určitě budou quartzový, tak snad se bude pohybovat někde v okolí ostatních Swatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 A pokud těch 11 barevných variant má být to, co je na fotce, tak je to takový .... no divný. Ale třeba nebudeme muset pro Omegy k AD a bude stačit si objednat na Zalando.cz. .... Podle kusých informací bych to viděl jako první "Omegy" pro dítě na prvním stupni ZŠ, teda když to budou Omegy za cenu Swatch a ne naopak. .... Za mě mírná skepse, ale třeba pak budu příjemně překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Uzasny sposob, ako dehonestovat znacku Omega. Marketingu "tlieskam"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 a vyjde k tomuto historickemu milniku i limitovana edice moonu, predpokladam? treba 11 000 kusu by bylo peknych, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Viděl jsem nějaké fotky na netu a přijde mi, jako by to byla nějaká hračka nebo dokonce LEGO :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Omega na instagramu avízuje novinku na 26.3. Fratello na zítřek, tj. 24.3. To nebude asi nějak přesnej strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Příprava na apríl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) To pozadie mi pripomina povrch mesiaca... Mozno to budu farebne plastove swatchky v dizajne moonwatch. Edit. Precital som cele vlakno, je to aj v prvom prispevku... Upraveno 23. března 2022 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 1 hodinou, miguel napsal: Uzasny sposob, ako dehonestovat znacku Omega. Marketingu "tlieskam"... No ať to bude jakýkoliv bizár, tak čistě marketingově je to podle mě zvládnuté na jedničku a to proto, že o tomhle počinu bude mluvit každý, ať se mu to líbí, nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 23. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Bližší info je venku: https://revolutionwatch.com/omega-x-swatch-the-moonswatch-in-bioceramic/?fbclid=IwAR0UMvIvnM59unIjje_3dSJguWcqNaLbo_5dE93aVaoMZv1B1zYGMGRxS7A Cena pěkná, já si určitě vyberu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 4 minutami, Pilfour napsal: Bližší info je venku: https://revolutionwatch.com/omega-x-swatch-the-moonswatch-in-bioceramic/?fbclid=IwAR0UMvIvnM59unIjje_3dSJguWcqNaLbo_5dE93aVaoMZv1B1zYGMGRxS7A Cena pěkná, já si určitě vyberu . The content you were trying to reach couldn't be found. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 23. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Vypadá to, že to už zas stáhli, tak sem hodím aspoň ochutnávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) Vyzera to vazne fajn. Este eby mi niekto vysvetlil co je to za matros? Nejaka lacna akoze keramika? kvartz, 4 kamene, rozmery ako klasicke moony, velco strap 250 frankov kus max 2ks na osobu u predajcov Swatch Kto si vyberie Mission to urANUS Edit: ak som si to zapamatal zle, tak ma opravte. Upraveno 23. března 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 23. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Vše sedí, k té biokeramice třeba tady: https://www.the-spin-off.com/news/stories/The-Materials-Swatch-Bioceramic-15885 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Další barevné varianty jsou k nalezení zde : https://www.youtube.com/c/TheDubaiExpat/community Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Uloupeno zde: SwatchxOmega: Incoming MoonSwatch?!... | Page 6 | WatchUSeek Watch Forums Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Ok, musim uznat, ze toto budu predavat ako teple rozky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) Ma Swatch niekde na SK/CZ nejake zastupenie? Kde to budem moct kupit? Pisu, ze iba v offical store, co je najblizsie pre mna Parndorf... Upraveno 23. března 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Movement: Quartz Functions: Hours, minutes, seconds, chronograph Case: 42mm; Bioceramic Dial: Various colors Strap: Spacesuit-ready Velcro strap Price: CHF 250 Availability: Selected Swatch stores worldwide from March 26th; limited to two per customer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Nakonec proč ne! Vybral bych si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se