nicomnik3333 Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 kolegovia co hovorite na toto??? ja som velmi otvoreny tejto chutovke Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 (edited) před 24 minutami, nicomnik3333 napsal: kolegovia co hovorite na toto??? ja som velmi otvoreny tejto chutovke Nevím… něco mi tam vadí. ;( To raději BB39 v bi na jubilee nebo co to mají. Teda, když zapomenu na BB PRO! Edited April 3, 2022 by tomina666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicomnik3333 Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 Před hodinou, tomina666 napsal: Nevím… něco mi tam vadí. ;( To raději BB39 v bi na jubilee nebo co to mají. Teda, když zapomenu na BB PRO! mne se to libi taky RootBeer pro chude kazdopadne velka skoda ze tam nedali novy tah. Ale celkovo sa mi pozdava smer ktory Tudor tento rok zvolil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 před 14 hodinami, nicomnik3333 napsal: kolegovia co hovorite na toto??? ja som velmi otvoreny tejto chutovke me se libi, ale ses v blbym vlakne Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Info z Bechyně: "Momentálně nemáme přesný termín, kdy hodinky budou k dispozici. Předpokládáme, že to bude v průběhu následujících měsíců." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 …jjj, taky jsem zaslechl cca 2 měsíce… Link to comment Share on other sites More sharing options...
susm4n Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 A už vedou waitlist ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Netuším, ale pár lidí už si je nechali jako by objednat. Takže asi ano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Mě si zapsali, resp. říkali, že si u mé osoby udělají poznámku, že mám zájem a až budou na prodejně, tak mi zavolají. Jestli si takhle udělali poznámky u více než 5 lidí, o čem nepochybuji, tak tu máme pěkný waitlist Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicomnik3333 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Mam to podobne v Dealu… nevedia kedy hodinky budu… predomnou velka cakacka… az sa dostanem na radu daju mi vediet maju ma zapisaneho… a tak je to u vsetkych novych modelov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted April 4, 2022 Author Report Share Posted April 4, 2022 (edited) Všichni kdo kdy chtěli RLX a nebyli už ani zapsáni do pořadí mají příležitost. Na Tudor se alespoň můžete zapsat. A dokonce i se slušnou šancí, že to nakonec dopadne dobře. A jestli to nedopadne ? Pak to ještě není konec .... Edited April 4, 2022 by Jarett Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicomnik3333 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 před 2 hodinami, Jarett napsal: Všichni kdo kdy chtěli RLX a nebyli už ani zapsáni do pořadí mají příležitost. Na Tudor se alespoň můžete zapsat. A dokonce i se slušnou šancí, že to nakonec dopadne dobře. A jestli to nedopadne ? Pak to ještě není konec .... Tudor is new Rolex hlavne v zapisoch na wishlist . Na chronu uz to jede s 3000€ prirazkou Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 @nicomnik3333prosím o odkaz kde to "jede" s tou přirážkou, díky za tvůj čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamg Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 asi toto / https://www.chrono24.cz/tudor/tudor-tudor-black-bay-gmt-steel--gold---79833mn---m79833mn0001---79833--id23245873.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 aha, mě zajímá model o kterém je toto vlákno, tedy M79470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicomnik3333 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 před 2 hodinami, špelda66 napsal: @nicomnik3333prosím o odkaz kde to "jede" s tou přirážkou, díky za tvůj čas ospravedlnujem sa ze som sem hodil black bay s&g ale myslim ze to navysenie ceny cez grey market bude aj pri modely black bay pro kvoli velkemu zaujmu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žigi Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-pro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 před 5 minutami, Žigi napsal: https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-pro/ Hmm 98, žádná sranda, slevy unreal. Člověk aby si počkal na bazar nebo dosetril na expy2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Myslíš došetřit 150K a vydržet až přijde řada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 (edited) před 54 minutami, tomina666 napsal: Hmm 98, žádná sranda, slevy unreal. Člověk aby si počkal na bazar nebo dosetril na expy2. Něco mi říká, že tyhle hodinky o moc levnější v bazaru nebudou, pokud tam budou. Ale třeba tam bude nějaký průser ze strojkem (viz překlápění datumu pár let nazpět) a všichni tady zase vystřízlivíme Edited April 5, 2022 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts