CzechJoker Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 IMHO si ve své situaci budeš muset vybrat, zda je pro Tebe důležitější mít auto nové nebo auto velké. Obojí za ty peníze nepořídíš. Za cenu ztráty společenské prestiže (pokud něco takového existuje) pořídíš: Dacia Logan MCV Potkal jsem jich hodně na Německých, Nizozemských i Italských značkách, takže se prodává i ve vyspělé Evropě.
PanzerBear Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 ja koupil renault grand scenic protoze ma 7 mist (dve v treti rade jsou zaklapavaci do podlahy) a jsem zatim dost spokojenej. Male velke auto jak vysite.
JJ Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Za cenu ztráty společenské prestiže (pokud něco takového existuje) pořídíš: Dacia Logan MCV Potkal jsem jich hodně na Německých, Nizozemských i Italských značkách, takže se prodává i ve vyspělé Evropě. Pravda, na Logana jsem úplně zapomněl, to auto je mi sympatické tím, že si na nic moc nehraje a přitom je velmi užitečné. A je fakt, že se jich tu poslední dobou vyrojilo dost. Na společenskou prestiž v daném kontextu s prominutím defekuje pes...
B.F.G. Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Ano Logan je jistě tak volba. Jenže jenže když si to auto prolezete a omakáte, tak možná raději sáhnete po "nekvalitním" ojetém Mondeu. Samozřejmě jako pracovní auto pro partu instalatérů bude bez pochyby super.
CzechJoker Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Nechci se zastávat Logana, ale je ojetina a ojetina. Když víš, co kupuješ, pak OK. Když nevíš, budeš na 110% napálený úplně ve všem, kilometry počínaje a servisní knížkou konče. Takže stejně první cesta vede do servisu a to ti cenu hodně zvýší. Někdo prostě jen preferuje nové auto se zárukou před ojetinou bez záruky.
cody Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Kazdemu jsem rikal, proc premyslet o jinych znackach, kdyz muzu koupit Toyotu nebo Mazdu.... Pokud by se neobevil moooc vyhodny nakup neceho jineho.
rmx Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 No pěkně se to rozjelo, dík za názory. Auto bych chtěl určitě nový, proč MPV, manželce se líbí výšší posez a výhled. Trochu byla u kombíku vyjukaná z délky auta. Další je, že mam skoro 2 metry a 100 kilo jateční váhy, takže se někam nasoukat není úplně med. Auto bude povětšinu času před barákem a roční nájezd je maximálně 15.000 Km takže "dýzl" je pro mně nevyužitelnej. Víc pěněz v autě mi přijde jako nesmysl stejně jako třeba metalíza, a protože jsme v čechách, tak se u každýho novýho auta dá očekává sousedská zkouška vrypu, pomocí bura. Auto bude určitě na dýl, protože ho neujezdíme takže mně spíš zajímá splehlivost. Ta "africká TUV" je dobrá , ale oni většinou nakupují od OSN a ta se neošidí. To PanzerBear : mužeš prosím napsat jak je Scenic starej, jakej máš motor a jestli byli s autem nějaký problémy, díky
B.F.G. Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Pokud je cena auta s benzínem a dieselem stejná, tak zdaleka neplatí pravidlo, že se diesel vyplatí po ujetí velkého počtu kilometrů. Např. u 1.7 nafta Astry vs 1.6 benzín to vychází na cca 8000Km ročně.
budo Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 No pěkně se to rozjelo, dík za názory. Auto bych chtěl určitě nový, proč MPV, manželce se líbí výšší posez a výhled. Trochu byla u kombíku vyjukaná z délky auta. Další je, že mam skoro 2 metry a 100 kilo jateční váhy, takže se někam nasoukat není úplně med. Auto bude povětšinu času před barákem a roční nájezd je maximálně 15.000 Km takže "dýzl" je pro mně nevyužitelnej. Víc pěněz v autě mi přijde jako nesmysl stejně jako třeba metalíza, a protože jsme v čechách, tak se u každýho novýho auta dá očekává sousedská zkouška vrypu, pomocí bura. Auto bude určitě na dýl, protože ho neujezdíme takže mně spíš zajímá splehlivost. Ta "africká TUV" je dobrá , ale oni většinou nakupují od OSN a ta se neošidí. To PanzerBear : mužeš prosím napsat jak je Scenic starej, jakej máš motor a jestli byli s autem nějaký problémy, díky Jestli najedete cca 15000 km rocne, prijde mi jako vyhozene penize kupovat nove auto. Za 70-100 tis. koupite neco starsiho ve velmi slusnem stavu. A jestli trvas na novem, vybiral bych fakt nekde v levnejsich znackach, napr. ta Dacia. Jinak to vidim jako vyhozene penize. Co se tyce metalickeho laku, neni to jen parada, ale take lepsi ochrana proti korozi. Dojdi za dobrym kamaradem, co vozi auta z nemecka a neco si objednej u nej. Bude to levne, pekne, udrzovane, neznicene a na 15tis. km rocne za porizovaci cenu akorat. Ja taky zpocatku vymyslel blbiny, pak jsem si nechal dovezt pro zenu Peugeot 306, pro sebe Citroen ZX Kombi, oboje v super stavu za lepsi cenu, nez bych to koupil v CZ bazaru a "jsme teda fakt děsně spokojený" (citat ze hry Hrdý Budžes)
budo Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) ... někdo ti tu doporučoval Seat Alhambra ... dovoz jetého z Německa není špatnou volbou ... navíc je to stejné auto jako toto http://www.volkswagen.cz/modely/sharan/prednosti, některé díly dokonce vzájemně pasují. Renault dělá podobný model, ale o Renaultu se automechanici vyjadřují jako o nekvalitním autě. http://tinyurl.com/5ztbsc ... tady je nafta lepší volbou Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem budo
honny Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 alkajdu s gulomety uvidíš taky jen na toyotách to jsou panečku jiný testy než tuv a podobné ptákoviny ... --- k tématu - Logana bych se nebál, ale je fakt, že sem v tom zas tak moc nejezdil. Na první pohled mi to ale jako šrot vyloženě nepřišlo.
boo-beek Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Mno, tatik mel Citroen Berlingo 2.0 HDI, je pravda, ze tu prvni generaci, ktera byla podstatne mene elektrizovana nez ta soucasna, nicmene za 3 roky 300 000 km bez jedineho problemu, pouze udrzba (vymena oleje + po case tlumice). A to se k autum opravdu nechova hezky - pracuje hodne venku, velmi caste jezdeni po vsemoznych polnich cestach, ... Perfektni spotreba, bezudrzbovy motor (obecne jsou HDI od PSA podle me velmi kvalitni motory, at uz 2.0 nebo i 1.6), ... Myslim, ze s tou predchozi "mezigeneraci" by ses vesel do limitu uplne v pohode, i pokud bys chtel opravdu hodne. Za ty penize uplne bez problemu 1.6HDI v plny palbe. Nicmene, at to bude cokoliv, pokud budes kupovat jety auto, vezmi si s sebou nekoho, kdo neni v tom obchode zainteresovan a hodne dobre rozumi autum, nech ho to auto zkouknout, projet se v nem, poslechnout si, poptat se na legislativni zalezitosti (kvuli picovine napr. nemusis projit u TK), ... Uplne idealni je napr. pokud bys mel mezi kamaradama treba nekoho z nejake mensi dilny - takovej clovek vi, co se "ochcava", kde se lidi na autech ojebavaj, ...
kubson Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) ROFL to suu nějací amatéři, bo jezdí taxikem (nebo že by se jim posrala ta toyota?), taky se dozadu vlezou jenom 3! ... --- k tématu - Logana bych se nebál, ale je fakt, že sem v tom zas tak moc nejezdil. Na první pohled mi to ale jako šrot vyloženě nepřišlo. Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem kubson
PepaSFI Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 No pěkně se to rozjelo, dík za názory. Auto bych chtěl určitě nový, proč MPV, manželce se líbí výšší posez a výhled. Trochu byla u kombíku vyjukaná z délky auta. Další je, že mam skoro 2 metry a 100 kilo jateční váhy, takže se někam nasoukat není úplně med. Auto bude povětšinu času před barákem a roční nájezd je maximálně 15.000 Km takže "dýzl" je pro mně nevyužitelnej. Víc pěněz v autě mi přijde jako nesmysl stejně jako třeba metalíza, a protože jsme v čechách, tak se u každýho novýho auta dá očekává sousedská zkouška vrypu, pomocí bura. Auto bude určitě na dýl, protože ho neujezdíme takže mně spíš zajímá splehlivost. Ta "africká TUV" je dobrá , ale oni většinou nakupují od OSN a ta se neošidí. To PanzerBear : mužeš prosím napsat jak je Scenic starej, jakej máš motor a jestli byli s autem nějaký problémy, díky pokud jde o vyšší posez, výhled a aby to nemělo rozměrové komplikace kombíku tak vyzkoušej Fiat Multipla. Nevím kolik stojí nový ale to snadno zjistíš. Už to nemá ten prasečí rypák jako původní model a pokud jde o výhled a posez tak to je výletní autobus. Přední sklo je jak bublina a boční okna začínají někde na úrovni loktů. Na zadních sedadlech jsme seděli tři stokiloví chlapi a vlastně jsme se ani loktama nedrcali, totéž platí i pro místo pro nohy. Ani s ojetinami nebývají problémy, ono se vůbec s fiatama moc nešeredí narozdíl od vw a škodovek. Kufr sice není největší ale zas to má celkem normální délku.
N4M Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Jedině TOYOTA HILUX - starší verze. Viz zde: část1: http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk část2: část3:
lolohh Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) Jedině TOYOTA HILUX - starší verze. Viz zde: část1: http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk část2: část3: To je opravdu dobrá rada na požadavky "nové menší MPV". Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem lolohh
N4M Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 To je opravdu dobrá rada na požadavky "nové menší MPV". Jasně - oproti novému ušetří. Taky vydrží 4x lépe než jakékoliv nové auto. A velikost... no, místo navíc se vždycky využije
budo Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) Jedině TOYOTA HILUX - starší verze. Viz zde: část1: http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk část2: část3: Kreténa co schválně máchá v moři auto špinavé od oleje, PHM a kdoví čeho ještě, by měli na pár dní zavřít a zpokutovat do bezvědomí! Doba je tak pokleslá, že mu ještě dav pitomců za to tleská... Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem budo
N4M Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Kreténa co schválně máchá v moři auto špinavé od oleje, PHM a kdoví čeho ještě, by měli na pár dní zavřít a zpokutovat do bezvědomí! Doba je tak pokleslá, že mu ještě dav pitomců za to tleská... Jen jedno auto - to je v pohodě. Horší je masová devastace naší planety. Holt do "toho jednoho kreténa" si kopneme snáz, než do nějaký fabriky, bo nedej bože nadnárodní společnosti
kubson Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Kreténa co schválně máchá v moři auto špinavé od oleje, PHM a kdoví čeho ještě, by měli na pár dní zavřít a zpokutovat do bezvědomí! Doba je tak pokleslá, že mu ještě dav pitomců za to tleská... já bych v tom moři máčel militantní enviromentalisty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se