Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to YPO: souhlasim s Xlague,kazdy mame jine moznosti, nazory, takze by si nemel nikomu vnucovat svuj vlastni nazor.(viz.Loose a Fajnsmejkr).

Druha vec, ktera jse mi nelibila, ze jako moderator pouzivas slovnik ,ktery by si nemel pouzivat.

Presne ,jak rekl Xlague, na zahranicnich forech si tohle moderator nesmi vubec dovolit, je tam od toho aby prave k takovymto diskusim vubec nedochazelo.

Na zahranicnich forech si lide hodinky chvali a pokud se ti neco nelibi,tak to nekomentujes,proc bys si mel nekomu kazit radost, kdyz tobe se to nelibi ?????? :crying_anim02: :crying_anim02: :crying_anim02:

Odesláno
  mengelis napsal:
Já bych si jen nikdy nekoupil hnědý oblek ;-)

Ty hodinky nosím 1-2 krát za měsíc. Z toho je patrné, jak často si beru hnědý oblek.

No, hnědý... On vlastně ani moc hnědý není. Sice netrpím daltonismem, ale stejně mi manželka zakazuje ladit barvy v interiéru :) Prostě ten oblek je světlý a beru si ho jen tehdy, když chci provětrat ty hodinky. Jinak chodím v černé či antracitové. I když... Kdo ví... Já ty barvy fakt moc nezvládám :D

Odesláno

Nema cenu to dalej riešiť, YPO ma svoju modlu a na tejto Zemi ho nikto nepresvedči.

Pamätam si, ako som kedysi mal naražky na Ulysse Nardin.....ani vtedy by som nepovedal, že su to hodinky pre looserov.

Hodinky pre looserov snad ani neexistuju.............možno tak fejky.

Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:
Ty hodinky nosím 1-2 krát za měsíc. Z toho je patrné, jak často si beru hnědý oblek.

No, hnědý... On vlastně ani moc hnědý není. Sice netrpím daltonismem, ale stejně mi manželka zakazuje ladit barvy v interiéru :) Prostě ten oblek je světlý a beru si ho jen tehdy, když chci provětrat ty hodinky. Jinak chodím v černé či antracitové. I když... Kdo ví... Já ty barvy fakt moc nezvládám :D

Letos na Oriose jsi byl v růžovém oblečku a s interiérem jsi báječně ladil.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:

Základní oblek každého gentlemana by měl být v námořnické modři (navy blue), pak by měl následovat šedý (grey), lehký béžový na léto (khaki) a pak černý s bílým proužkem (black with pinstripe). Pak může přijít smoking (tuxedo). Až teprve pak začíná prostoru pro výstřednosti jako je hnědý oblek :-D

Odesláno (upraveno)
  Conrad napsal:
Letos na Oriose jsi byl v růžovém oblečku a s interiérem jsi báječně ladil.

Růžovém? Fakt? Takže tím daltonismem skutečně trpím. Já myslel, že jsem tam byl za temnou noblesu :D

Ale Tara má modré oči, viď že ano? Tady jsem se přeci splést nemohl ;)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Růžovém? Fakt? Takže tím daltonismem skutečně trpím. Já myslel, že jsem tam byl za temnou noblesu :D

Ale Tara má modré oči, viď že ano? Tady jsem se přeci splést nemohl ;)

Tak ty nepřehlédne ani daltonista

Odesláno

Krasne hodinky, a ked zamenis remienok, aj k inym oblekom ich vynosis :thumbsup_anim:

NIGHTinGALE napsal:
Já si šel loni do obchodu pro Longinesky a odnesl si hodinky pro lůzry. A jsem tomu docela rád. A o financích to věru nebylo.

Limitovaná edice, COSC byl přiložen automaticky v balení. Omegu o to člověk musí prosit.

A upřímně - na lepší oblekovky k hnědému obleku jsem zatím nenarazil. A u Seika už vůbec ne :)

Odesláno

Tissoty sú fajn, ak chceš zapôsobiť na okolie, ktoré o hodinkách nemá ani šajnu :thumbsup_anim:

Ale tak je to asi so všetkým, svetu vládne komercia a postupne sa vytrácajú tradičné hodnoty, preto je fajn že aspoň niekde nastáva osveta.

To Mengelis: s tými oblekmi si ma fakt dostal

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

O mně je to patrně známo, nemám k Tissotu kladný vztah.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Já si nemůžu pomoct, ale Seiko mě prostě svým původem nějak nechytá u srdce, i když tenhle model je designově přesně moje představa promočních automatů, být na nich logo Swiss výrobce, tak si kvůli nim urvu ruku.

scvs003a.jpg

EDIT: no ale co bych lhal, je to jen varianta vysněného ideálu

o1679.jpg

nebo ještě lépe

ro4964.jpg

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno
  YPO napsal:
.........tissot je pro lůzry a seiko pro fajnšmějkry........

Tohle byla poslední kapka - musím mít něco od Seika (asi Samuraie) - chci být fajnšmekr - tedy, jeden z tisíce fajnšmekrů, co jsou tady na Chronomagu a milionů fajnšmekrů, co běhaj "tam venku" :thumbsup_anim:

Odesláno

to Mengelis: Tak teď si to chytneš. já srovnal Seiko s Tissotem a dostal sem po čumáku.

A ty zrova Omega, Rolex...

A jinak, ty Seika mám zrovna na ruce, sice jiný tah ( ten novější) a jsou parádní, vůbec se jich neboj.

Ovšem počítej s velikostí pouhých 38mm.

Odesláno
  sved002 napsal:
to YPO: souhlasim s Xlague,kazdy mame jine moznosti, nazory, takze by si nemel nikomu vnucovat svuj vlastni nazor.(viz.Loose a Fajnsmejkr).

Druha vec, ktera jse mi nelibila, ze jako moderator pouzivas slovnik ,ktery by si nemel pouzivat.

Presne ,jak rekl Xlague, na zahranicnich forech si tohle moderator nesmi vubec dovolit, je tam od toho aby prave k takovymto diskusim vubec nedochazelo.

Na zahranicnich forech si lide hodinky chvali a pokud se ti neco nelibi,tak to nekomentujes,proc bys si mel nekomu kazit radost, kdyz tobe se to nelibi ?????? :crying_anim02: :crying_anim02: :crying_anim02:

Udělal jsem velkou chybu, že jsem si toto vlákno četl včera před spaním, protože člověk se má ke spánku ukládat v klidu a ne rozzuřen tím, co se na tomto fóru taky může objevit. Kdybych byl optimista a gentleman, tak bych napsal, že pan YPO včera neměl svůj den. Ale nejsem jedno, ani druhé. Zkrátka kdo nosí Tissotky je zoufalec a ubožák, taková malá krysa někde v bahně kanálu. Ale kdo žije jako krysa, tak ať taky chcípne jako krysa, tumáš ksindle po palici, musíme to tu vyčistit od podobného plevele, uděláme pogrom na všechny, kteří odmítají nosit naše značky, tohle fórum není pro každého!!!

Odesláno

Tady se ale dějí věci" Jako velký nadšenec hodinařiny bych spíše čekal kamenování firmy Seiko-Made in Japan, než-li Tissot-Made in Swiss"

Každýho věc, hlavně se tady nepostřílejte chlapci a děvčata :-)

Odesláno (upraveno)

Vlákno bylo založeno velmi trefně a souhlasím s tím, v poslední době se mi produkce Tissotu nezamlouvá...

Ale modely Seastar 1000, Ballade, Le Locle a řada heritage minimálně stojí za zmínku... Já si své Seastary nemůžu po 5 letech vynachválit, maj vypouklý safír a za tu dobu na něm není jediná rýha, nádherný tah a přesnost je ucházející, nevím, co bych jim vytknul... Jen se mi svou nešikovností podařilo nějak vychýlit korunku ze své osy, budou muset na malou opravu, nic to nemění na faktu, že ty hodinky mám rád...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Domnívám se,že srovnání TISSOT-SEIKO kulhá nejméně na jednu nohu.A proč?

Produkce TISSOT bude za rok tak několik miliónů kusů hodinek.U SEIKO to budou miliónů desítky.SEIKO vyrábí a prodává svojí produkci jen pod svojí značkou,a to ve všech cenových kategoriích,zatímco TISSOT je součástí SWATCH GROUP a ta vymezuje kde je místo té které značky.U TISSOT je to nižší střední až střední třída samozřejmě s výkyvy nahoru nebo dolů.Argument ,že TISSOT to hrne přes reklamu také neobstojí,protože celostránkové reklamy na SEIKO jsou téměř v jakémkoli pánském časopise,což se o TISSOT říci nedá.SWATCH GROUP má určitě jinou strategii pro tu kterou značku ze své stáje a to jednoznačně podle jejich významu.Takže by se hodilo spíše srovnání SWATCH GROUP-SEIKO.Jinak sám za sebe můžu konstatovat,že jsem looser i fajnšmekr zároveň.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...