Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rolex Milgauss GV, tedy Milgaussy se zelenym safirem.

Kalibr 3131 - perpetual (tzn. automat)

Prumer pouzdra: 40mm

Material pouzdra a tahu: Nerezova ocel 904L

Vice informaci a fotek jiz brzy v recenzi na vasem oblibenem Chronomagu... ;)

post-3133-1228263565.jpg

EDIT: Takze ta slibovana recenze je zde.

Upraveno uživatelem INA
  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  911 napsal:
jj, koukal jsem nedavno na ne. snazi se z toho udelat nedostatkove zbozi. s tim zelenym safirem jsou zajimave. mas jen recenzi nebo jsi koupil?

Myslim, ze doby, kdy to bylo nedostatkove zbozi jsou uz pryc...

Hodinky jsou moje a recenzi se teprve pracuje...

Upraveno uživatelem INA
Odesláno

Tesim se na recenzi. Zajimave je, ze kdyz jsem mel Milgaussy poprve v ruce, tak me trochu zklamaly. V porovnani s mymi Colty od Breitlingu jsou o poznani lehci a takove - nechci to rict primo, ale nenapada me jine slovo - plechove. Treba je to tou oceli 904L. Nic ale nemeni na tom, ze cifernik i vse ostatni je dotazeno k dokonalosti.

Odesláno

Dekuji vsem za gratulace.

Jakubisko napsal:
Tesim se na recenzi. Zajimave je, ze kdyz jsem mel Milgaussy poprve v ruce, tak me trochu zklamaly. V porovnani s mymi Colty od Breitlingu jsou o poznani lehci a takove - nechci to rict primo, ale nenapada me jine slovo - plechove. Treba je to tou oceli 904L. Nic ale nemeni na tom, ze cifernik i vse ostatni je dotazeno k dokonalosti.

Recenzi se pokusim stihnout do patku, uvidime...

Plechove? Plechove nee, ze ne, ze si nechtel rici plechove? :) Verim, ze jsi pouze nenasel to spravne slovo... (anebo ty spravne / prave Milgaussy...) ;)

Je pravda, ze ve srovnani s Colty, ktere maji vyraznou a robusni lunetu, Milgaussy se svou hladku a lestenou vypadaji subtilneji. Obecne ale receno, je ocel 904L ocel vyssi tridy s lepsi odolnosti proti korozi nez ocel tridy 316, ale vzhledove a vahove jsou diky sve stejne hustote (8000kg/m3) od sebe nerozeznatelne. Milgaussy se svou vahou ~158g nepatri k nejlehcim, ale ani k nejtezsim... Ono to spise bude o zvyku a subjektivnim dojmu, jestli jsi zvykly na hodinky 200g+, tak cokoliv lehciho ti prijde min. zvlastni...

Odesláno

Ocel Rolexů je naprosto ideální na běžné nošení, je tvrdší a mnohem odolněljší než u B. To je měkká ocel, na kterou se podíváte, tak je podřená..Myslel jsem, že by to za ty peníze mělo něco vydržet, ale jaký koliv ťukanec je hned vidět..Kdežto Rolex ani náhodou..

Už se mi v hlavě promítá nový cíl a sen..:)

Odesláno
  INA napsal:
Dekuji vsem za gratulace.

Recenzi se pokusim stihnout do patku, uvidime...

Plechove? Plechove nee, ze ne, ze si nechtel rici plechove? :) Verim, ze jsi pouze nenasel to spravne slovo... (anebo ty spravne / prave Milgaussy...) ;)

Je pravda, ze ve srovnani s Colty, ktere maji vyraznou a robusni lunetu, Milgaussy se svou hladku a lestenou vypadaji subtilneji. Obecne ale receno, je ocel 904L ocel vyssi tridy s lepsi odolnosti proti korozi nez ocel tridy 316, ale vzhledove a vahove jsou diky sve stejne hustote (8000kg/m3) od sebe nerozeznatelne. Milgaussy se svou vahou ~158g nepatri k nejlehcim, ale ani k nejtezsim... Ono to spise bude o zvyku a subjektivnim dojmu, jestli jsi zvykly na hodinky 200g+, tak cokoliv lehciho ti prijde min. zvlastni...

Asi to opravdu bude tim, ze Colty na ocelovem tahu vazi pres 200g a moc jsem si na ne zvykl. To s tim plechem neber vazne, fakt me nic lepsiho nenapadlo po ranu :suicide_anim:

Odesláno

Gratulace obrovská, obdivuji je už dlouho, ale myslel jsem, že je opravdu problém s dostupností u verze se zeleným safirem a snad jsem někde dokonce zahlédl, že by je Rolex měl přestat vyrábět.

Mohu se zeptat, jak to bylo se sháněním, co bylo zdrojem a jestli cena odpovídala ceníku?

Odesláno

Na těch hodinkách je nejlepší to, že jsi vlastně ušetřil půl mega :D

Jinak to je nejhezčí model od Rolexu, alespoň pro mě. Pokud bych někdy do nějakých šel, byly by to tyhle.

Zajímavé je, že v ČR vychází tyhle zelené velmi slušně, oproti zahraničí. U těch dalších dvou barviček je to obráceně.

Doufám, že se stihneš do odletu pochlubit osobně.

Odesláno
  Bobisek napsal:
Gratulace obrovská, obdivuji je už dlouho, ale myslel jsem, že je opravdu problém s dostupností u verze se zeleným safirem a snad jsem někde dokonce zahlédl, že by je Rolex měl přestat vyrábět.

Mohu se zeptat, jak to bylo se sháněním, co bylo zdrojem a jestli cena odpovídala ceníku?

to sem si taky myslel, ze to bude nejaka "ala limitka" nez me kolega vyvedl z omylu. rolex se jen snazi delat dojem, ze to je horke zbozi. ze zacatku posilal jen jeden kus a nechal lidi cekat. je o tom dost napsano na US forech. cena $9k, jsou ale k sehnani i za $18 a pokud se nepletu, tak na WUS nekdo psal, ze jeden horlivec je koupil za $22k

Návštěvník YPO
Odesláno
  911 napsal:
to sem si taky myslel, ze to bude nejaka "ala limitka" nez me kolega vyvedl z omylu. rolex se jen snazi delat dojem, ze to je horke zbozi. ze zacatku posilal jen jeden kus a nechal lidi cekat. je o tom dost napsano na US forech. cena $9k, jsou ale k sehnani i za $18 a pokud se nepletu, tak na WUS nekdo psal, ze jeden horlivec je koupil za $22k

ta první cena sedí, když byl dolar za 15,- ... ostatní je nesmyslné šílenství :)

gratuluji k nádherným hodinkám - měl jsem najednou všechny troje v ruce a nevím které bych vybral - ale zelené sklo je zelené sklo ;)

Odesláno

Bez čekání z Německa za 7k EUR. To je o dost víc než list price u nás - aktuálně 130.500 Kč, ale s čekáním.

Skvělý hodinky. Měl jsem je na ruce a plechově rozhodně nepůsobí, naopak na civilní model je to pěkný kus kovu. Tah se hodně blýská, až trochu moc. Ale jinak je ten tah super, asi bych neměl chuť ho odložit a nosit je na kůži, kovový tahy k Roládám tak nějak patřej.

Odesláno
  YPO napsal:
ta první cena sedí, když byl dolar za 15,- ... ostatní je nesmyslné šílenství :)

zalezi na typu, ale za $8k se daji s prehledem koupit i ted. jejich retail cena je $6,5 coz odpovida a daji se sehnat i u nas. byl to jen hype na zacatku, kdy se prodavaly za neskutecne ceny a az cas ukaze, jestli se z toho stane ikona nebo ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...