Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

taky Strava, pokud chceš jen porovnat naběhané km/nastoupané metry.

Pripadne Garmin Connect, který se snad dá synchronizovat s AW. Má tam pak i sekci “odznáčků”, který tě motivujou k dalším aktivitám na týdenní/měsični/kvartální bázi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty uz mas ty ostatni vyzvy sfouknuty? 

No jedu teď předposlední (myslel jsem že poslední), ale já to spíš už chodím než beham a doufal jsem že to letos dotahnu. Myslím, že jsou tu borci co už to mají všechno dávno. Co @sido, @ajaj?
Odkaz ke komentáři

Vy jste teda udernici. A nebo ja lenoch… :)
Jinak ja uz ted chodim jen se psama, beh nemuzu. V lete jsem zase objednan na ortopedii, tak doufam, ze mi doktor zvoli nejakou efektivnejsi metodu a budu moct vybehnout treba na podzim.

Odkaz ke komentáři

Vy jste teda udernici. A nebo ja lenoch… default_smile.gif
Jinak ja uz ted chodim jen se psama, beh nemuzu. V lete jsem zase objednan na ortopedii, tak doufam, ze mi doktor zvoli nejakou efektivnejsi metodu a budu moct vybehnout treba na podzim.

Tak to jsme na tom podobně, dneska jsem si dal 5x zkušebně haldu a už tu umírám s bebickem kolenem . Jeden ortoped nepomohl, budu muset zkoušet dál.
fd31a13a6c036c68ac844b9bd2d1293c.jpg
Odkaz ke komentáři

po 22km prochcanej až na kost. Na tom check-pointu na mě čekal kamarád a řekl, že počasí bude stejné možná spíš horší. Strašně se to ve mě mlelo, protože potřebuji kvalifikační body z nějaký stovky, ale zárověn jsem věděl že v tom počasí to bude tortura s nejistým konce. Tak jsem si hodil mincí….a vyšlo mi, že mám pokračovat. Tak jdu na občerstvovačku, naberu něco k jídlu, vyjdu zpátky do deště a z druhý strany občerstvovačky právě ten kamarád nastupuje do auta…….a zbytek už je historie 😀

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Ajaj napsal:

po 22km prochcanej až na kost. Na tom check-pointu na mě čekal kamarád a řekl, že počasí bude stejné možná spíš horší. Strašně se to ve mě mlelo, protože potřebuji kvalifikační body z nějaký stovky, ale zárověn jsem věděl že v tom počasí to bude tortura s nejistým konce. Tak jsem si hodil mincí….a vyšlo mi, že mám pokračovat. Tak jdu na občerstvovačku, naberu něco k jídlu, vyjdu zpátky do deště a z druhý strany občerstvovačky právě ten kamarád nastupuje do auta…….a zbytek už je historie 😀

tvl prochcanej sem byl taky 😂 mě to utnul pořadatel, prej do toho nemuze ty lidi pustit, v těch 2km nahore byla dost kosa a místo deště taková ta sněhová krupice, já teda šel šortky, triko, bundicka, ale plánoval sem se nahore prioblect… pěkne mě serou každopádně zrovna sem byl v laufu…..

kazdopadne lepší vzdát než tam někde zůstat, mels to extrémně daleko do cile a to počasí nám tu holt proste nepreje 🫡

IMG_3083.png

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Ajaj napsal:

@Prochy68 - přesně tak. Lepší trénink. K rozhodnutí přispěl i plán-B = takže po příjezdu na hotel jsem se přihlásil na Krakonošovu 100 za dva týdny

@sido - jseš dobrej! 

Už se v tom nepochybuji, ale pamatuju že k100 byla vždycky do 14 dnu vyprodaná, to se teď dá ještě registrovat? Body tam taky nějaké bývaly (ale to šlo mimo mě chodce 😀)

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Ajaj napsal:

@Prochy68 - přesně tak. Lepší trénink. K rozhodnutí přispěl i plán-B = takže po příjezdu na hotel jsem se přihlásil na Krakonošovu 100 za dva týdny

@sido - jseš dobrej! 

@Ajaj hustě ty, zrovna sem ti to chtěl navrhnout, příjemná 100ka široko daleko co má skvelej rating 😉

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Prochy68 napsal:

Už se v tom nepochybuji, ale pamatuju že k100 byla vždycky do 14 dnu vyprodaná, to se teď dá ještě registrovat? Body tam taky nějaké bývaly (ale to šlo mimo mě chodce 😀)

Ještě teď jen plno míst volných. Sám nechápu. Asi kvůli tomu, že se nejde na Sněžku a poslední léta dost lidí nadává na organizace, která mi nevadí vzhledem k cílům co tam mám (např je mi jedno, zda je občerstvovačka poloprázdná)

Odkaz ke komentáři

@Ajaj Abych řekl pravdu, nadával jsem taky a to byvalo ještě vyprodáno. V té době byla treba p100 vs k100 neporovnatelna a to v Krkonoších nikdo ani neznačí trasu. O občerstvení ani nemluvím. Jo a ke Sněžce, byl jsem párkrát a z toho Sněžka byla jednou. Omlouvali to Krnapem, ale jiné pochody a závody ať už české nebo polské přes Sněžku normálně probíhali. Krajina je pěkná, ale úplně mi to zprotivili pořadatelé. Teď koukám, že je volna ještě víc než polovina registraci, no tak to to šlo hodně dolu. Dřív bývalo 500 míst a ještě 50 přidávali, teď je odhadem dnes něco přes 200 účastníku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...