Lookyn Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 25 minutami, Seamaster napsal: Nemam cas studovat externi zdroje, ale mam dve poznamky k teto diskusi: Kde jste vzali info, ze je vlozka lunety hlinikova? Vzhledem k tomu, ze jsou v ni lumi cislice, tak tipuju, ze bude spis keramicka? Jak jste prisli na to, ze je na dynko vytazena vterinovka a ze se tam neco hybe? Neni spis neco na rotoru jenom? Opticky klam mezi potiskem rotoru a safiru na dynku? Neumim si na hodikas s SC a vystredenym rotorem predstavit, jak by tu osu vytahli az k dynku... Citace z odkazu od @Radek Cigi Measuring 42mm-wide and fitted with a blue aluminum wave dial and a matching blue aluminum bezel insert, the overall appearance of the watch is undeniably reminiscent of the original model chosen for Bond during the 1990s. Achieved with a patent-pending “moiré” effect technique, the mechanical animation is linked to the central seconds hand, so rather than being something that needs to be activated, the scene will continuously play as long as the watch is running. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 OK, diky, tak to jsem na to zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 25 minutami, Lookyn napsal: Citace z odkazu od @Radek Cigi Measuring 42mm-wide and fitted with a blue aluminum wave dial and a matching blue aluminum bezel insert, the overall appearance of the watch is undeniably reminiscent of the original model chosen for Bond during the 1990s. Achieved with a patent-pending “moiré” effect technique, the mechanical animation is linked to the central seconds hand, so rather than being something that needs to be activated, the scene will continuously play as long as the watch is running. Super, to bude pěkně snižovat rezervu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 3 hodinami, kloubik napsal: Za mě naopak Takhle bez datumu super. Naopak od té doby co ji dali na šestku tak to nedávám. Snad ji někdy dají zpět na trojku Taky mám přes veškerou symetrii raději datum na trojce, kam podle mne u hodinek s touto komplikací patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Ceník CZ 205 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Celkovo nemám rád tie nekonečné ,,moon'' edicie speedov a rovnako Bondovky, nejako to vo mne evokuje lacný marketing, no toto by som si kúpil už len z toho dôvodu, že to každý hejtuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Krom nějakého červeného detailu jim nic nechybi. Dynko bych radeji pevné s nějakým odkazem. Byly by hezké jako dvojka k Nttd. Myslíte,ze se budou dat normálně koupit,nebo to bude zase komedie,jak treba se snoopy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Snoopy jsou urcite jinde. Myslim, ze to nakonec nebude nic exkluzivniho a po pocatecnim blaznovstvi budou bezne dostupne jako dnes NTTD. Muj nazor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Pro tebe skoro povinost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 jako uz o nich jednam ale.... ..neni to l.e. (ano, nekamenujte me, vsichni vime, jak to u Omegy s "bond" limitkama je, vzdy neco mezi 5007 - 15007 ks ), tak si nejsem 100% jisty. Modrasky asi potrebuju, ale nabizely by se i tyhle.. nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Ty mají super dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 8 minutami, Pivas napsal: Ty mají super dynko. mam jeste o chloupek hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Posledním modelům SMP 300 s "hrubým ciferníkem" a datem na šestce jsem nepřišel na chuť. Naopak ty předešlé s hladkým modrým ciferníkem a datem na třetí hodině byly za mě dotaženy k dokonalosti ( škoda, že už nejsou nové k sehnání ). Tak jsem si našel jiného favoria a to letošní Heritage 300, kde se zase peru s tím, že nemají datum ... . A tohle? Tady datum taky není, ale vypadají moc hezky. Jsou to snad první hodinky, kde mi nevadí ani ten mesh. Uvidím, jak budou vypadat naživo ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Ještě doplním, že jsem měl SMP 300 ( model před co-axial ) a jsou to neuvěřitelně praktické hodinky. V porovnání s PO 42mm o nich na ruce člověk ani neví. Ale to už je zde asi obecně známá pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Za mě jsou parádní. Návrat k vlnkám. Velmi decentní a jsem rád, že je tam tento mesh tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Ještě se na to podívám z pohledu Jamese Bonda - jsem drsnej týpek, co pořád někde běhá, skáče, střílí a pro ránu nejde daleko. Dostanu hodinky s vypouklým sklíčkem - při prvním incidentu s ním někam jebnu. Luneta, která normálně sklo chrání je tady jen pro okrasu. Luneta nemá lumi bod, nesplňuje tedy požadavky na potápěčský hodinky, ale ani požadavky Jamese Bonda na bleskové odečtení času když klade výbušninu na podmořskou stanici. Ráno plavu v moři, pak jsem na lanovce v Alpách a večer ve smokingu na opeře - moje zápěstí pracuje a s ním by mohla i spona - ouha…Kde jsou moje Submarinery???:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Vsak Bond tyhle limitky ve filmu nenosi, ne? Mozna az No time to die.. No pristi Bond bude stejne nejaka cernobila muzena, resici vse od komplu z HO, takze je to asi jedno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 27. 11. 2022 v 8:34, xcmaniax napsal: Ještě se na to podívám z pohledu Jamese Bonda - jsem drsnej týpek, co pořád někde běhá, skáče, střílí a pro ránu nejde daleko. Dostanu hodinky s vypouklým sklíčkem - při prvním incidentu s ním někam jebnu. Luneta, která normálně sklo chrání je tady jen pro okrasu. Luneta nemá lumi bod, nesplňuje tedy požadavky na potápěčský hodinky, ale ani požadavky Jamese Bonda na bleskové odečtení času když klade výbušninu na podmořskou stanici. Ráno plavu v moři, pak jsem na lanovce v Alpách a večer ve smokingu na opeře - moje zápěstí pracuje a s ním by mohla i spona - ouha…Kde jsou moje Submarinery???:)) Hezky popsané Ikdyž se mi tento kousek líbí, tak souhlasím, že SUB jsou z hlediska praktičnosti a použitelnosti na každý den úplný TOP. Bohužel TOP je nyní cena, která je podle mě až přehnaně nasazená. Navíc mimo mé možnosti ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Asi bych i někde dohledal své příspěvky z doby, kdy před lety prvně vyšly keramiky a já říkal, že se mi moc líbí, ale chybí mi tam vlnky (časem jsem si na absenci i zvykl), pak se objevila nová verze i s novými vlnkami a opět jsem držkoval, že sice vlnky jsou, ale dosti nehezké...no uběhlo pár dalších let a splnilo se to skoro do puntíku. Jen škoda, že to nestihli s prvními keramikami, protože tahle poslední generace už se mi celkově moc nelíbí, všechno zvětšené, že už do toho ty původní vlnky ani moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Mně se moc nelíbí ta animace na dýnku, myslím, že to šlo zpracovat líp … třeba 3rd gen snoopy to má udělané hezky:). Jinak jsou fajn, ale ta kombinace retro+moderna asi nemusí sedět každému.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se