Snow Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Můj milý Jurgene, už delší čas sleduji tuto obzvlášť zábavnou diskusi, v které jsi nám předvedl neobyčejně pestrou a nádhernou paletu hodinek ( alespoň jeden takový krásný kousek bych chtěl, a to bez ohledu na značku či na to kdo je nosí nebo nenosí, viz úžasně vtipná paralela o vídeňských čističích kanálů ), pak jsi nám předvedl Mercedes S-klasse a v neposlední řadě britský válečný křižník, ale teď se ptám, koupíš si někdy něco nebo o tom si jen necháváš zdát na rybářské stoličce v teplákové soupravě ? T.
Návštěvník Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Můj milý Jurgene, už delší čas sleduji tuto obzvlášť zábavnou diskusi, v které jsi nám předvedl neobyčejně pestrou a nádhernou paletu hodinek ( alespoň jeden takový krásný kousek bych chtěl, a to bez ohledu na značku či na to kdo je nosí nebo nenosí, viz úžasně vtipná paralela o vídeňských čističích kanálů ), pak jsi nám předvedl Mercedes S-klasse a v neposlední řadě britský válečný křižník, ale teď se ptám, koupíš si někdy něco nebo o tom si jen necháváš zdát na rybářské stoličce v teplákové soupravě ? T. Můj milý thesis, hodinky su vybrate, farbu este musim vybrat nazivo: AP15300ST.00.1220ST.01 - biele (alebo) AP15300ST.00.1220ST.02 - modre bohuzial pokial ich nechcem preplatit o 50% a kupit ich unas (350sk) (predpokladam ze vcechach to bude podobne), ostava vieden alebo pocas nakeho pekneho vyletu niekam, velmo sa mi lubi u arabov ale tento rok sa tym smerom uz zrejme nedostanem, chystam sa do jusa (otazka mesiacov), tak uvidime. pripadne ich mozem kuknut volakde a potom kupit na nete, len to je trocha riziko a tez sa mi trikrat nechce platit clo.. nekazte mi radost, majte ma zadebila, co potom ked si to kupim, to uz nebude zadna sranda a uz sem nebudem moct chodit...
VS Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 co potom ked si to kupim, to uz nebude zadna sranda a uz sem nebudem moct chodit... No co by? Za týden přijdeš vybírat další hodinky
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 co potom ked si to kupim, to uz nebude zadna sranda a uz sem nebudem moct chodit... No co by? Za týden přijdeš vybírat další hodinky Také to tak vidím. Už se těším na to, co se nosí a v čem se jezdí v dalekých, či blízkých krajinách ( Arábie, BRD ) čímpak nás asi překvapí Brunej nebo Dubaj a jak jsou na tom berlínští taxikáři. AP jsou krásné, mně se asi nejvíc líbïli ty Brequty, ale to byl úplně jiný styl.
Jeremy Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Ať si koupíš cokoli, tak pokud to nebudou Primky, brzo se tady dozvíš, že je to snobárna, žes vyhodil peníze, protože za tu cenu jsi mohl mít patery stejně kvalitní, nebo že to jsou hodinky pro pasáky či jinou pokud možno co nejodpudivější sociální skupinu.. Asi si časem někde koupím za kilo taky jedny, abych je měl v podpisu a začal být vnímám pozitivně. Problém je, že za tu cenu se dá pořídit slušná láhev vína.. Uvidím.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Už se těším na to, co se nosí a v čem se jezdí v dalekých, či blízkých krajinách biele s500 je v saudskej arabii nieco jak oktavia tu. a kedze sme uz totalne offtopic tak odveci obrazkoch mozem pokracovat: napr. bin ladin family baracek (velmi maly kusok): a podobne: to je ina planeta.. obloha modra, palmy zelene, cesta rovna... ne jak posrana europa.. nebyt tej.. vojny z izrealom tak som v decembry v bejrute... tak uz mi ostava len "slaba utecha" jusa, tam som este nebol, az to bude stat zaprd sa namieste odpalim! Asi si časem někde koupím za kilo taky jedny, abych je měl v podpisu a začal být vnímám pozitivně. Problém je, že za tu cenu se dá pořídit slušná láhev vína.. Uvidím. :lol:
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 jurgen - gratuluju, jak ses perfektně naučil slovensky, jen aby ti ty AP slušely i v interirech tvých nemovitostí. jeremy, ty si primky NIKDY nekoupíš, vsadím se. Pošlapal by sis renome. Nebo si je alspoň nedávej do podpisu, prosím midlochu - škoda rány, která padla vedle, ale lze to napravit. Pár měsíců na foru a běžíš pro jiné. Jenom mě zcela zmátlo, proč vyzdvihuješ , jak byly brajle špicovní v leteckých hodinkách, když jsi potápěč ? Na to jsou přeci jiný kalibry. Na co stopky v potápěčskejch hodinkách, to je třeba dost origoš řešení, neníliž pravda?
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene, podívej se ješte pro zajímavost na nejvyšší modely Schwarz Etienne, vypadají také dost dobře, ale nepoužívají patrně své strojky, no uvidíš. T.
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 jurgen - gratuluju, jak ses perfektně naučil slovensky, jen aby ti ty AP slušely i v interirech tvých nemovitostí. jeremy, ty si primky NIKDY nekoupíš, vsadím se. Pošlapal by sis renome. Nebo si je alspoň nedávej do podpisu, prosím midlochu - škoda rány, která padla vedle, ale lze to napravit. Pár měsíců na foru a běžíš pro jiné. Jenom mě zcela zmátlo, proč vyzdvihuješ , jak byly brajle špicovní v leteckých hodinkách, když jsi potápěč ? Na to jsou přeci jiný kalibry. Na co stopky v potápěčskejch hodinkách, to je třeba dost origoš řešení, neníliž pravda? ...jen pro tvou info v leteckých Chronomat Evolution je naprosto stejný kalibr (B13) stejně jako v těch mých, jinak pro jiný už nepoběžím, tyto se mi fakt líbí. Navíc proč by firma co je specializovaná na letecké hodinky nemohla dělat hodinky do vody? IWC je třeba taky dělá a i jiní výrobci. Chtěl jsem festovní hodinky co něco vydrží, přitom vypadají dobře a navíc ty ,,budíčky,, se mi vždycky fakt moc líbili
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene, podívej se ješte pro zajímavost na nejvyšší modely Schwarz Etienne totalny smejd
Ondraj Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Chtěl jsem festovní hodinky co něco vydrží, přitom vypadají dobře a navíc ty ,,budíčky,, se mi vždycky fakt moc líbili Kupoval si je nové ? Stejné hodinky se myslím prodávaly nedávno na sbazaru. S těmi budíčky jsem na tom byl dlouho stejně, až v poslední době dávám přednost jednodušším hodinkám. I když jeden budíček "mimostředka" se mi líbí stále a moc.
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene, podívej se ješte pro zajímavost na nejvyšší modely Schwarz Etienne totalny smejd Nechám se poučit, moc se mi líbí, uvažuji o nich, tak bych nerad udělal chybu.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene, podívej se ješte pro zajímavost na nejvyšší modely Schwarz Etienne totalny smejd Nechám se poučit, moc se mi líbí, uvažuji o nich, tak bych nerad udělal chybu. v uhren exclusiv (diki este raz kasper!) maju v kolonke "prestigefaktor" 1 bod z potencialnych 6. (a uz napr. tissot ma 3/6) - co je premna teda hodne dostatocny argument kolko mas rozpocet? urcite sa najde plno lepsich znaciek, teto vseliake "nikdo o nich nikdy nepocul" stoja vacsinou za...
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 totalny smejd Nechám se poučit, moc se mi líbí, uvažuji o nich, tak bych nerad udělal chybu. v uhren exclusiv (diki este raz kasper!) maju v kolonke "prestigefaktor" 1 bod z potencialnych 6. (a uz napr. tissot ma 3/6) - co je premna teda hodne dostatocny argument kolko mas rozpocet? urcite sa najde plno lepsich znaciek, teto vseliake "nikdo o nich nikdy nepocul" stoja vacsinou za... Do 5.000.-CHF koupil bych ve Švýcarsku, jsem vášnivý lyžař, tak jsem pořád na ledovci. T.
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Chtěl jsem festovní hodinky co něco vydrží, přitom vypadají dobře a navíc ty ,,budíčky,, se mi vždycky fakt moc líbili Kupoval si je nové ? Stejné hodinky se myslím prodávaly nedávno na sbazaru. S těmi budíčky jsem na tom byl dlouho stejně, až v poslední době dávám přednost jednodušším hodinkám. I když jeden budíček "mimostředka" se mi líbí stále a moc. jo, jo byly nové, kupoval jsem je v česku. Budíčky sem chtěl i z toho důvodu že Brajt byl první firma co je dohodinek začala montovat, kámoš má Headwind bez budíčků a taky vypadají pěkně.
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 totalny smejd Nechám se poučit, moc se mi líbí, uvažuji o nich, tak bych nerad udělal chybu. v uhren exclusiv (diki este raz kasper!) maju v kolonke "prestigefaktor" 1 bod z potencialnych 6. (a uz napr. tissot ma 3/6) - co je premna teda hodne dostatocny argument kolko mas rozpocet? urcite sa najde plno lepsich znaciek, teto vseliake "nikdo o nich nikdy nepocul" stoja vacsinou za... je někde na internetu na ten uhren exclusiv odkaz? Rád bych se tam mrkl...
Viktor Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ... Brajt byl první firma co je (budíčky) dohodinek začala montovat ... Breitling jako vynálezce náramkových hodinek s chronografem? To slyším prvně.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Do 5.000.-CHF koupil bych ve Švýcarsku, jsem vášnivý lyžař, tak jsem pořád na ledovci. jlc, iwc, ulysse nardin... je někde na internetu na ten uhren exclusiv odkaz? Rád bych se tam mrkl... to neviem, ale ak ta zaujima naka konkretna znacka, kludne ti to sem opisem pripadne oskenujem...
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Do 5.000.-CHF koupil bych ve Švýcarsku, jsem vášnivý lyžař, tak jsem pořád na ledovci. jlc, iwc, ulysse nardin... je někde na internetu na ten uhren exclusiv odkaz? Rád bych se tam mrkl... to neviem, ale ak ta zaujima naka konkretna znacka, kludne ti to sem opisem pripadne oskenujem... ...no bude to překvápko, ale zajímá mě Breitling Chrono Superocean... Díky
Jeremy Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ... Brajt byl první firma co je (budíčky) dohodinek začala montovat ... Breitling jako vynálezce náramkových hodinek s chronografem? To slyším prvně. No jo, člověk se pořád učí..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se