orol Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Jo je to naprostý unikát. Jedinečné hodinky. Dílo domácího kutila. Stroj je 66.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 3 hodinami, orol napsal: Jo je to naprostý unikát. Jedinečné hodinky. Dílo domácího kutila. Stroj je 66.4 Děkuji. A to dýnko se dávalo na hodinky s tímto strojkem i v Eltonu, nebo pochází ze starších hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Pokud Eltonem myslíš Elton hodinářská a.s. pak určitě pochází ze starších hodinek. Elton hodinářská a.s. byla založena v roce 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 6 minutami, Bert napsal: Pokud Eltonem myslíš Elton hodinářská a.s. pak určitě pochází ze starších hodinek. Elton hodinářská a.s. byla založena v roce 2000. Tak Chronomag, nebo jak si tehdy říkali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Vole. Opravdu si myslíš, že si říkali Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Právě teď, Bert napsal: Vole. Opravdu si myslíš, že si říkali Chronomag? Ne, nemyslím. Chronotechna Nové Město. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Jinak podle Wiki používali název Elton od roku 1969. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Jasně, a proto jsem se ptal, který Elton myslíš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukus7 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Dobrý den, mohl bych poprosit o identifikaci těchto Primek? Zatím se mi k nim nepodařilo nic dohledat. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Dle knihy pana Libora Hovorky (Hodinky Prim 1954-1994) se jedná o model typového označení 66 475 1, s rokem vzniku 1983. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPelicanCZ Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dobrý večer, Prosím o pomoc s identifikaci těchto hodinek. Děkuji mnohokrát za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato9 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Prosim, aky je rozdiel medzi puzdrami prim spartak a prim pospartak? Su rovnake? Alebo? viete dat foto aj spartakov a aj pospartakov s uvedenymi rozdielmi, ak dake su. Zaujimaju ma hlavne rozdiely v puzdre... Vopred dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Zač!ní číst třeba tady: ve vlákně je i odkaz na fotku, kde pouzdra Spartak a Postspartak leží na sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Mato9: Ahoj! Pouzdra stejná nejsou, rozdíl je zřejmý při pohledu na nožky pouzdra z profilu (z boku.) Dál a podrobně už jak píše šéf. Mohl bych sem vložit ten srovnávací obrázek pouzder na sobě, ale lepčí pro tebe bude, když si to najdeš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Rozdíl je také v napojení nozek na pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ája Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Dobrý den, mám po babičce tyto hodinky PRIM. Chci si je nechat vyčistit a začít je nosit Jsem naprostý laik, který o hodinkách nic neví. Přesto bych ráda o těch mých něco věděla, např. přibližný rok výroby, model, typ, aktuální hodnota,...). Taky bych chtěla vědět, zda je pouzdro původní...patrně asi ne, protože na zadní straně hodinek je uveden pouze jakýsi číselný kód. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ahoj! Vidím to na dámské (30mm) "bruselky" s označením 50 049 1 a počátkem výroby v r. 1960. Podle čísla na dýnku by mohlo být možné stanovit bližší rok, sám to neumím. Pouzdro bude dle mého soudu původní a hodnota hodinek - nevím, třeba tisícovka...? Vyčistit pouzdro od zašlosti (žádné leštění, je to chromovaná mosaz!), vyčistit a promazat strojek, ponechat babiččinu patinu a nadělají ještě hodně radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bučos Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 dobrý den prosím Vás pomůže mi prosím někdo s identifikací těchto Primek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Poprosim o radu: co su to za Prim a oplati sa mi ich dat oprevit/renovovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Nedávno mi někdo donesl staré primky, že to našel doma v šuplíku, jestli je nechci. Tak jsem je uložil do skříňky a nijak to neřešil, obyčejné Primky, kterých nefunkčních mám více stejných kusů. No jo, ale dnes jsem je jen tak náhodou otočil dýnkem vzhůru a co jsem nanašel. Tohle jsem nikde ještě nezaregistroval. Netušíte někdo, co to může být? Vyfotit se mi to kalkulačkou lépe nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se