cody Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Ja toho lituju vetsinou hned ten vcer. Portske ma na me moc voltu, spim po prvni lahvince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Ja chlastam primo jako dobytek. Nastesti pouze narazove. Ve volnych chvilich jsem abstinent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 když piju, tak pouze pracovně a jsem velmi pracovitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 No jak by řekl klasik-nebo spíš můj kamarád z Ostravy-. Tož su navalené jako pi*a, ale mi to nepřinde. Prostě občas si vypju....dnes fernet citrus + napoleon-a hodně!....mi bude zitra zle Ale neteř má patnáct, to se musí oslavit. Však jsme s bráchou vzpomínali na jeho 15tiny...koskencorva peach...na litry...ble!!!! Ještě že jsem starší než on a nemusel vzpomínat na moje...to jsme pili alpský ryzlink....Kdo si pamatuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 (upraveno) Sandeman neni spatny, i kdyz nepatri mezi me favority, rozhodne stoji za vyskouzeni. Obecene, portske patri k dezertnim tezkym vinum a tedy jestli jsi mlsal ve smyslu, ze Ti chutna sladke, tak Ti bude chutnat i portske. Je to vino s tezsi a vyraznou sladkou chuti, tedy nic co znas s porovnanim s ostatnimi viny. V otevrenem a nasledne uzavrenem stravu v lezici poloze - tedy zamezena moznost pristupu dasiho vzduchuti Ti toto vino v lednici vydrzi par dni beze zmeny chutovych vlastnosti, obecne plati - cim vice vzduchu v lahvi tim hure pro kvalitu vina.... Portske se podava pri pokojove teplote (~18-20'C) coz je to vemi dulezite pro podtrzeni jeho chti... Toto vine je opravdu velmi sladne a tedy clovek ma tedy tendenci vypit vetsi mnozstvi, cehoz druhy den muze litovat.... Ano, portské miluju a v podstatě po večeři už nepiju nic jiného. Doporučuju pořádně se nafutrovat a pak si lahvinku otevřít. Ruby je klasické mladé portské se stářím průměrně 3 let, bude z něho výrazněji cítit brandy. Starší jsou víc "kulatější" (říká se to tak?), ovocná, cítíš vůni a chut sudů, ve kterých víno zraje - klasické portské je Tawny, to má pět let, dál už jsou vína víceletá, kde potěšení narůstá geometrickou řadou :-). Sandeman je dobrá střední třída, co jsem tak koukal, tak je určitě nejlepší z toho, co jde koupit v hypermarketech. Osobně srkám většinou Crofta, citová záležitost :-). Po otevření ještě tak den, max. dva, pak díky vzduchu ve flašce docela kysne. Jo, a před pitím odšpuntovat a nechat hodinku stát a "vydýchat". PS: odpovídám na ten uplně první příspěvek od Patrika Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Už někdo něco popíjíte??? Já teda sedim v práci jak rozinka v buchtě a maximálně mám kafe. Turka. Klasická Jihlavanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Už někdo něco popíjíte??? Ještě ne, ale když jsem pročetl pár příspěvků dozadu... jdu si dát portské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 já si dal "Jagra" na žaludek, ať mě dobře tráví obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 já si dal "Jagra" na žaludek, ať mě dobře tráví obídek já si dal včera k večeři láhev balantinky, teď jsem si dal na srovnání láhev actimelu - po obědě si dám láhev džejmsna a v 19 jsem tuhej - tak sťastný nový rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Ještě ne, ale když jsem pročetl pár příspěvků dozadu... jdu si dát portské. Já jsem na něj taky dostal chuť, ale 3/4 litru fakt sám nevypiju No nic, ještě jsem stále v práci, všichni už v jednu zmizeli domů, ale já tu budu muset do 18:00 být na stráži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Portské je výborné, ale levnější variantou je ukrajinský nebo moldavský Kagor, Ukr je lepší 16% alc 15% cukru, krásně kousavé, už mám půl lahvinky v břiše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 brácha dotáhl z Portugalska portské. Momentálně je otevřená lahev Untermarine Tawny, teda jestli jsem ty ozdobný písmena dobře přečet. Zatím jsem vypil dvě sklínky a už cítím jak to leze do báně. Ještě tady mám trochu Absintu takže by se to mohlo zajímavě doplnit :-) Mimochodem, neznáte někdo nějakou značku Absintu která by byla málo mentolová? Když jsem to před mnoha lety poprvé ochutnal tak to bylo báječně brutální ale od té doby furt samé lesněnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 brácha dotáhl z Portugalska portské. Momentálně je otevřená lahev Untermarine Tawny, teda jestli jsem ty ozdobný písmena dobře přečet. Zatím jsem vypil dvě sklínky a už cítím jak to leze do báně. Ještě tady mám trochu Absintu takže by se to mohlo zajímavě doplnit :-) Mimochodem, neznáte někdo nějakou značku Absintu která by byla málo mentolová? Když jsem to před mnoha lety poprvé ochutnal tak to bylo báječně brutální ale od té doby furt samé lesněnky. Neznám, můžeš tu flašu pak blejsknout? PS: U absinthu se taky hraje na nějakou chuť? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Kdyz mam cas a chut, tak se znorkuju jak prase a je mi fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Za chvíli je zase Silvestr a téma bude opět aktuální, tak mi snad prominete jeden necro-post . No jak by řekl klasik-nebo spíš můj kamarád z Ostravy-. Tož su navalené jako pi*a, ale mi to nepřinde. Prostě občas si vypju....dnes fernet citrus + napoleon-a hodně!....mi bude zitra zle Ale neteř má patnáct, to se musí oslavit. Však jsme s bráchou vzpomínali na jeho 15tiny...koskencorva peach...na litry...ble!!!! Ještě že jsem starší než on a nemusel vzpomínat na moje...to jsme pili alpský ryzlink....Kdo si pamatuje? Alpský ryzlink? Myslíš čůčo s francovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozm3tac Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 a po pravdě hlavně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 a po pravdě hlavně Tak nějak s obavami a studem před sebou samým, ale jist si anonymitou, jsem dal poslední nožnost a hle ono nás alkoholiků samotářů, co si dáme večer u chronomagu skleničku, je tady skoro největší skupina. To by stálo za psychologický rozbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 kdyby jen jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 99% abstinent... To si vysvětluju tak, že třikrát do roka huba v louži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 V hlasování se nemohu najít. Nejsem abstinent, že piji minimálně se také nedá říct. Ale nechodím pravidelně do hospody. Jedinou vyjímkou jsou oslavy ale tam zase nepiji nijak do němoty. Pár piv, nějaký panák a pokud už vím že jsem pod parou tak většinou přecházím na nealko a prokofoluji se do střízlivosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se