Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Rolex Tudor Prince OysterdateZpocatku jsem dosti vahal, zda opet koupit neco ciste pres net. Prodejce forwatch byl jeste loni na ebay, a mel tam kolem 700 spokojenych zakazniku s vybornym hodnocenim. Potom z nejakeho duvodu ebay opustil a zalozil si vlastni web http://www.forwatch.com Tato stranka je primarne zamerena na hodinky Rolex a Tudor. Daji se tam naji i pekne Omegy a IWC. Ac nikdo tu, na WUS ani na jinych dalsich forech nemel zadnou zkusenost s timto prodejcem, semnou komunikoval velmi dobre a ochotne. Risknul jsem to tedy. Vybral Tudory, zaplatil pres PayPal a cekal. Dnes, po tydnu, mi prisel brcalove zeleny balicek z HongKongu deklarovany jako Gift - Used steel watch. Po rozbaleni kartonove krabice, ktera byla uvnitr na me vykoukly nablyskane Tudory. Krasny zazitek.Technicke specifikace jsou tyto:Brand TudorModel No. 90735Serial No. 9-----Year 1990sCrystal AcrylicPacking No BoxDocument No PaperBezel Solid Gold BezelBracelet Original Tudor Buckle, Non-Brand Leather StrapDial Golden DialCase Size Men 37mm with Crown, 34mm without CrownQuickset Date Yes, with Quickset DateMovement Tudor Automatic Winding MovementCase Material Gold Capped Steel Case A ted par fotek:Hodinky maji 34mm bez korunky. Je to stejna velikost jako napr. Prim Diplomat. Tudory ale diky jinaci lunete vypadaji mensi. Nandany remen jim moc nesedi, urcite prijde vymenit. Co me dostalo je sroubovaci korunka! Samozrejme signovana Rolex, stejne jako dynko. Pouzdro by melo byt gold capped neboli nakovana zlata vrstva na oceli. Tloustka te vrstvy nebyva klasicky zlacenych 5-10-20-40um, ale masivnich 200um. Mely by tak snest i umyslne prelesteni (zatim zkouset nebudu). Strojek jsem jeste nevidel, ale podle tikotu je 28800kmitu.Ve vysledku jsem z nich totalne nadsen P.S. kdyz si budete odtamtud neco objednavat, muzete me uvest jako referenci. Treba pak pri pristim nakupu neco dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 gratuluji ke krásným hodinkám Můžu vědět zdali byl ten "GIFT" odesílatelem pojištěn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Gratulace Kubo, jsem rad, ze to dobre dopadlo Vezmes je na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 gratuluji ke krásným hodinkám Můžu vědět zdali byl ten "GIFT" odesílatelem pojištěn? V objednavce je moznost zvolit si cilovou castku na pojisteni az na 20% finalni. Pro jistotu jsem ale daval 80%. Postovne pak bylo kolem 15USD. Fakt super kramek. Spiderer: Samozrejme! Musim se Simonem vykonzultovat novy remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Jakubisko, tak si vem kulicha, já za držkování budu stát venku a simon psal, že na stojáka mu to taky neva. Hodinky vypadaj výborně, pro mě to bude inspirace k oblekovkám, který nemám. Zatím se jim vyhýbám, přestože oblek nosím 4 dny v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Jakubisko, tak si vem kulicha, já za držkování budu stát venku a simon psal, že na stojáka mu to taky neva. Hodinky vypadaj výborně, pro mě to bude inspirace k oblekovkám, který nemám. Zatím se jim vyhýbám, přestože oblek nosím 4 dny v týdnu. takto budem v kulichu vsichni venku a ve vnitr nikdo jinak hodinky jsou hezke, diky za tip na kram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 911: no a? to neni žádnej sraz trejdrů u Jelínků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Některé věcičky tam mají hodně zajímavé ceny, proč mě tohle děláte ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) Tak jsem na ne nasadil jiny remen. Muzete porovnat zmenu. Edit: tak jsem jeste pridal pstrosa... Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Porad to neni ono - nelibi se mi ani jeden Dal bych tam nejakeho pstrosa s takovou tou jemnou strukturou bez tech der od chlupu - snad z nohy nebo odkud to je, bude to vypadat vyborne Ale to uz u Simona neco vyberes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Mno....já bych na ně dal takovej ten řemen s podložkou-název toho bazmeku už mi zase vypadl.....pardon.....ale když už,tak už.....a byly by fantastico.....!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Porad to neni ono - nelibi se mi ani jeden Naopak, ta jesterka k tomu zlatu vypada skvele. Jinak gratulace, jsou velice decentni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) Mno....já bych na ně dal takovej ten řemen s podložkou-název toho bazmeku už mi zase vypadl.....pardon.....ale když už,tak už.....a byly by fantastico.....!!!! Ty voe, vzdyt to je pro duchodce! Bakere, to je trochu problem. Ta jesterka k nim vypada super jen na fotce. Protoze si ruce neholim, tak to vypadalo dost krute. Chce to neco svetlejsiho. Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Ty voe, vzdyt to je pro duchodce! tak to ne-e......ale jsou to Tvé hodinky,dej si na ně,co se Tobě bude líbit nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Krasne minimalisticke hodinky, skvely kontrast k Breitlingom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Zajimave ceny no uvidime jak budu vypadat po Vanocich Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Jacobs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Zajimave ceny no uvidime jak budu vypadat po Vanocich Imho na forwatch se ceny nepohnou. Neni to zadny vyprodej, ale regulerni obchod. Jedine, co by to mohlo ovlivnit je kurz dolaru. Ten ale vyhledove bohuzel take dolu nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Fakt tam je napsáno SELE-WINDING? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Fakt tam je napsáno SELE-WINDING? No jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Fakt tam je napsáno SELE-WINDING? Limitka? Sem nebo sem natiskli SELF Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se