Dynno Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 No jasne ja o jejich servisu nic nevim vubec sem nemel tuseni ze maj takovy pristup k zakaznikovy toje vazne humus. Musim ovsem uznat ze name byly prodavacky velice prijemne nebyl jsem tam v zadnym obleku nebo tak ale v obycejnych hadrech za par susnu a stejne mi dali hodinky do ruky i na ruku takze pristup vazne dobrej alespon co se prodavacek tyce. Jinak snazil jsem se udelat jeste lepsi foto ale mam asi spatnej digital nejsem schopnej udelat nerozmazane tak detailni fotky tak s tech 30 ti vyfocenych se vyvedla jen tadle Skús zaúnúť na foťáku macro...
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Skús zaúnúť na foťáku macro... Ja s tim neumim Ale to je fuk stejne vsichni vi how is it look like
Porotrico Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Ja s tim neumim Ale to je fuk stejne vsichni vi how is it look like Yes, you're right, everyone knows. Fakt krásný kousek. Akorát já osobně se bál toho oboustranného antireflexního sklíčka. Četl jsem nějakou anglickou recenzi, respektive porovnání Planet Ocean versus Rolex Sea-Dweller a jedna z významných výtek byl právě ten antireflex, podle oné recenze snadno poškrabatelné.
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 (upraveno) Yes, you're right, everyone knows. Fakt krásný kousek. Akorát já osobně se bál toho oboustranného antireflexního sklíčka. Četl jsem nějakou anglickou recenzi, respektive porovnání Planet Ocean versus Rolex Sea-Dweller a jedna z významných výtek byl právě ten antireflex, podle oné recenze snadno poškrabatelné. S toho mam nejvetsi bobky dost jsem tu o tom cetl tak sem si koupil ty uterky z mikrovlakna no uvidime za jak dlouho tou vypouklinou nekde rypnu... Pri nejhorsim se da ten antireflex odstranit cely lepsi nez aby to vypadalo hnusne... Upraveno 28. července 2007 uživatelem Messiah
gas Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 jinak 10% dává automaticky při platbě v hotovosti skoro každý, mě to u Hanáka prodavačka nabízela aniž bych projevil zájem, každopádně lepší než nic pěkný hodinky, na antireflex kašli a užívej si je, je to přece na nošení
anton Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Tak jsem si dneska konecne udelal radost a koupil si hodinky po kterych pokukuju uz vic jak pul roku... Moc pěkné hodinky-gratuluju,ale poslyš,nehoroval jsi nedávno o jistých quartz?Kam že se na ně hrabe mechanika a tp.Nebo se mýlím?
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Moc pěkné hodinky-gratuluju,ale poslyš,nehoroval jsi nedávno o jistých quartz?Kam že se na ně hrabe mechanika a tp.Nebo se mýlím? Jak bych to rekl kazdy jednou dospeje nekdo drive nekdo pozdeji... Driv jsem to bral spise jen podle vzhledu dneska uz vim jaky ma to tikani skvelej zvuk
anton Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Gratuluju ještě jednou,k hodinkám i změně postoje!!!!
Porotrico Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Jak bych to rekl kazdy jednou dospeje nekdo drive nekdo pozdeji... Driv jsem to bral spise jen podle vzhledu dneska uz vim jaky ma to tikani skvelej zvuk I já ještě jednou gratuluji. Mimochodem, quartz mi nesmí do domu. Miluji tikání a plynulý posun sekundové ručky.
Lovap Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 I já ještě jednou gratuluji. Mimochodem, quartz mi nesmí do domu. Miluji tikání a plynulý posun sekundové ručky. Plynulý posun? Tak to musíš Seiko Spring Drive
Foundryman Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 (upraveno) Taky mám přírůstek. Značka: Prim Kalibr: budík Průměr: hrdých 180 mm bez zvonků, 210 mm se zvonky Za tento krásný kus vděčím Mechanovi, čímž mu ještě jednou děkuji Upraveno 28. července 2007 uživatelem Foundryman
Porotrico Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Plynulý posun? Tak to musíš Seiko Spring Drive Myslíš, že jen Seiko Spring drive má plynulý posun? Viděl jsem nějaká videa a vypadalo to velmi pěkně, ale zase je to kombinace mechanik s nějakou elektronikou, takže to už vlastně nejsou mechaniky. A mně zase tak moc to "mikro" skákání sekundové ručky v mechanických hodinkách nevadí. Rozhodně je to hezčí, než sekundové skákání ve všech běžných quartzkách. A otázka na závěr, dováží se vůbec do Čech ty Seika Spring Drive? Já je viděl jen na webu, většinou v USA nebo Japonsku a stály nekřesťanské peníze. Bych se na ně docela rád kouknul naživo...
damankapsky Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 To Foundryman: To je předělávka těch Omeg, co se nedařila u Hanáka? Ten Mechano je fakt třída.
chose Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Spring Drive: Ano, vteřinovka běží zcela plynule, opravdu analogově. Nekřesťanské peníze stojí cokoliv s SD kalibrem kdekoliv. A na závěr, do Čech se pokud vím nedováží, a nečekal bych, že brzy budou - nejdražší hodinky od SEIKA jsem tu viděl titankarbidové sportury LE s kinetikou za cca 100k, a to byla spíš promo akce. Edit: byly ošklivý jak noc ty sportury Upraveno 29. července 2007 uživatelem chose
Foundryman Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 To Foundryman: To je předělávka těch Omeg, co se nedařila u Hanáka? Ten Mechano je fakt třída. Jo, jo. Teď ještě sehnat pořádnej řemen
mechano Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Jo, jo. Teď ještě sehnat pořádnej řemen Někde na venkově se bude takovejch válet , dříve se s nima poháněly mlátičky.
safi Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Hlásím nových 13 přírustků: Více info zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8210 Upraveno 29. července 2007 uživatelem ¨safi
rentier Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Moje nová láska...za korunku! No vážně! Aj takhle se na Aukru někdy zadaří, líbily se mi od prvního pohledu i díky avantgardnímu tahu aneb tik tak náramek báječný! A co teprve, když dostaly nové sklíčko. Za půl sta:-o Na světě je přeci krásně, tralalala...
Porotrico Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Spring Drive: Ano, vteřinovka běží zcela plynule, opravdu analogově. Nekřesťanské peníze stojí cokoliv s SD kalibrem kdekoliv. A na závěr, do Čech se pokud vím nedováží, a nečekal bych, že brzy budou - nejdražší hodinky od SEIKA jsem tu viděl titankarbidové sportury LE s kinetikou za cca 100k, a to byla spíš promo akce. Edit: byly ošklivý jak noc ty sportury Hmm, chtělo by je vidět na živo. Ale videa na Seiko stránkách vypadají opravdu úchvatně. A zjistil jsem, že se dělají dvě verze Spring Drive. Jedna je Grand Seiko pro japonský trh a druhá verze je pro zbytek světa. Designově se poměrně liší a mně osobně se více líbí ty Grand Seiko (až na font nápisu Grand Seiko).
Porotrico Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Hlásím nových 13 přírustků: Více info zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8210 Pěkná smečka. My zase očekáváme kočičí přírůstky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se