koblih69 Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 Zkus točit den mezi 7-12-7, tak to funguje u kalibru 2614 u mých Aviatorů. Jasně je to tak v manuálu je doporučeno tuším 1 a vrátit na 7 a pořád dokola, pokud ti datum přes půlnoc přeskakuje tak to musí fungovat. Dokonce když to budeš dělat tak někde mezi 7-8 ucítíš lehké lupnutí a pak už můžeš zase dopředu....
ego alter Odesláno 6. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 co rikate na moji posledni akvizici?
ZJ Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 co rikate na moji posledni akvizici? ...blahopřeju,jedna z mých oblíbených značek
Mike. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 co rikate na moji posledni akvizici? Skvělé, téměř stejné jako Ollech & Wajs , které se mi moc líbí.
ego alter Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 ...blahopřeju,jedna z mých oblíbených značek diky! jsem s nima opravdu spokojeny! jsou i docela serizene- zatim +2s/24h....zajimalo by me, kdo jim dela pouzdra. je ne nem neprehlednutelna znacka - neco jako SUG Germany.neznate nekdo?
ego alter Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Skvělé, téměř stejné jako Ollech & Wajs , které se mi moc líbí. jo,ale ollechy nemaji sroubovaci korunku a vodotesnost 200m....pokud se nepletu....
Viktor Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 diky! jsem s nima opravdu spokojeny! jsou i docela serizene- zatim +2s/24h....zajimalo by me, kdo jim dela pouzdra. je ne nem neprehlednutelna znacka - neco jako SUG Germany.neznate nekdo? SUG = Sächsische Uhrentechnologie GmbH http://www.sug-glashuette.de/ Skvělý hodinky, gratuluju!
B.F.G. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) co rikate na moji posledni akvizici? Je to paráda, po záplavě Omeg, Breitlích a Hamiltonech. Jenmo mě zarazily ty rozházené datumovky... Raději dodám, že to je jen žert, samosebou půlnoc u Ety. Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem B.F.G.
kubson Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 co rikate na moji posledni akvizici? pěkný pěkný.. kdes je kupoval?
l3stat Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 no moc pěkný tuhle sem našel na netu moc pěkný sinn ale už to nemůžu najít
Mike. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 jo,ale ollechy nemaji sroubovaci korunku a vodotesnost 200m....pokud se nepletu.... Máš pravdu, mají 100M, ale šroubovací korunku asi mají. http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMirageMK.html
ego alter Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 SUG = Sächsische Uhrentechnologie GmbH http://www.sug-glashuette.de/ Skvělý hodinky, gratuluju! jo,to je ono!diky.potesitelna informace.jsou opravdu hodne zdarile opracovane......kupoval jsem je u neila wooda/GB....
Skipi Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 (upraveno) Dneska mi přišlo tohle. Už jen zbývá naplnit tu bednu až po okraj Upraveno 10. prosince 2007 uživatelem Skipi
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 dnes jsem koupil od jednoho clena z Big Watch fora tyto hodinky, takze se tesim, a doufam, ze to santa claus stihne k jeziskovi:) No. 12 of 88
tommi_d Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Urobil som si radosť Aquaracerami (inklinujem k vode)
boo-beek Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Urobil som si radosť Aquaracerami (inklinujem k vode) Vetsiiii foto, jeste vetsi, prosiiim!
zdenda Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Ještě jednou Díky Díky Kubsonovi :):) http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES/San...kBlackAug03.htm raději vkládám odkaz, protože moje fotografické pokusy mnohým z vás asi v dojemném předsvátečním shonu naženou do očí slzy :)
tommi_d Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Vetsiiii foto, jeste vetsi, prosiiim! To Boo-beek Ak nemáš čo povedať k veci buď radšej ticho. Btw zaplať si poriadne pripojenie a nemusíš tu vyplakávať.
boo-beek Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Vetsiiii foto, jeste vetsi, prosiiim! To Boo-beek Ak nemáš čo povedať k veci buď radšej ticho. Btw zaplať si poriadne pripojenie a nemusíš tu vyplakávať. ?? Klidek pane, nebyl to zadny utok, pouze rypnuti a upozorneni. Co bych Ti tak asi me povedat? Pekny aquaracery, to kazdopadne, ale fotka je trochu prerostla Lepsi? Neskodilo by trosku procist forum a taky se zamyslet nad tim, ze ne vsicni maji rychle pripojeni. Btw, jsem pripojenej z prace pres 10Mb lajnu Neslo ani tak o me, ale proste je to neohleduplne. Ponemajes?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se