Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zkus točit den mezi 7-12-7, tak to funguje u kalibru 2614 u mých Aviatorů.

Jasně je to tak v manuálu je doporučeno tuším 1 a vrátit na 7 a pořád dokola, pokud ti datum přes půlnoc přeskakuje tak to musí fungovat. Dokonce když to budeš dělat tak někde mezi 7-8 ucítíš lehké lupnutí a pak už můžeš zase dopředu....

Odesláno
...blahopřeju,jedna z mých oblíbených značek

diky! jsem s nima opravdu spokojeny! jsou i docela serizene- zatim +2s/24h....zajimalo by me, kdo jim dela pouzdra. je ne nem neprehlednutelna znacka - neco jako SUG Germany.neznate nekdo?

Odesláno (upraveno)
co rikate na moji posledni akvizici? :guiltysmiley:

Je to paráda, po záplavě Omeg, Breitlích a Hamiltonech. Jenmo mě zarazily ty rozházené datumovky...

Raději dodám, že to je jen žert, samosebou půlnoc u Ety.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno

Vetsiiii foto, jeste vetsi, prosiiim!

To Boo-beek

Ak nemáš čo povedať k veci buď radšej ticho. Btw zaplať si poriadne pripojenie a nemusíš tu vyplakávať.

Odesláno
Vetsiiii foto, jeste vetsi, prosiiim!

To Boo-beek

Ak nemáš čo povedať k veci buď radšej ticho. Btw zaplať si poriadne pripojenie a nemusíš tu vyplakávať.

??

Klidek pane, nebyl to zadny utok, pouze rypnuti a upozorneni.

Co bych Ti tak asi me povedat? Pekny aquaracery, to kazdopadne, ale fotka je trochu prerostla ;)

Lepsi?

Neskodilo by trosku procist forum a taky se zamyslet nad tim, ze ne vsicni maji rychle pripojeni.

Btw, jsem pripojenej z prace pres 10Mb lajnu ;) Neslo ani tak o me, ale proste je to neohleduplne. Ponemajes?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...