Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Urcite, stoji za to usetrit na Tag Heuer. Pred tydnem poridil jsem hnede Link automatic Calibre 6. Jsou vynikajici. Nevymenil bych je a ni za Audemar Pigeut - Royal Oak.

Nebyly by fotky? ... chystam se take na Tag Heuer Link v automatu :-)

Upraveno uživatelem martin1
Odesláno
Urcite, stoji za to usetrit na Tag Heuer. Pred tydnem poridil jsem hnede Link automatic Calibre 6. Jsou vynikajici. Nevymenil bych je a ni za Audemar Pigeut - Royal Oak.

Hmmmmmmmmmmmmm, tak to jsi :alien1:

No, nic ve zlým, ale zajdi někam, kde je prodávají, tam se na ně dlouho dívej, pak je požádej o zapůjčení do a na ruku a pak nám o tom napiš!

:thumbsup_anim:

Odesláno
Moje nové Seiko potápky ;)

post-2606-1207136576.jpg

Dobře si koupil, ideální do rachoty i v moře...

A co takhle jiný řemen? Viz.foto nebo i carbon jim sluší, ten mám na SKX 173 já.

post-500-1207203290.jpg

Odesláno

Další přírůstek do rodiny, tentokrát spíše historický. Prim kalibr 50 v pěkném stavu, vyměnil jsem jim stěžejky a vybírám nový řemínek (mám k nim echtovní koženkový, co se provléká pod pouzdrem).

post-2946-1207230261.jpg

Odesláno
Dobře si koupil, ideální do rachoty i v moře...

A co takhle jiný řemen? Viz.foto nebo i carbon jim sluší, ten mám na SKX 173 já.

JJ, bude od Kubsona silikonovej pruhovanej:)

Přítelkyně už má také pepsi 34mm :thumbsup_anim:

Odesláno

Vintage divers Tagy z ebay dnes dorazili od sikmookeho

ked som ich uvidel, proste som ich musel mat, poznate to....

vo vnutri je old skuuuul 17 sutrova ETA bez mikroregulacie a hackingu ale s lozikami a malickym napisom Tagheuer na rotore , takze odhadujem ze hodinky budu cca tak stare ako ja

mna dostali hlavne na korunku rajcovne utopenu v puzdre, ktora je srobovacia (co ma velmi nenadchlo, v popise o tom nepisali) ale na stastie v dobrom stave... a dalej hlavne na nepritomnost lupy..... celkovo uspokojivy stav vsetkych casti, vratane originalneho tahu, ktory cuduj sa svete mi padne akurat (takze ich bud musela nosit nejaka podobna vyzla ako ja :) alebo naopak nejaky medved ale s rozopnutou potapacskou klipsou)

cena mohla byt aj nizsia ale vzhladom na prijemnu komunikaciu s predavajucim, rychlu postu a fakt, ze tento krat sa to aspon obislo bez colnikov hodnotim celu vec pozitivne..... dam ich namazat a dam si zase dufam na par mesiacov pauzu :)

post-1266-1207239660.jpg

Odesláno

Tak se tedy vyjimecne pochlubim novym prirustkem, jako uz temer obvykle quartz, Omegy Aqua Terra, velmi prijemny spolecensky hodinky, prumer 39,2mm je naprosto optimalni, celkove jsem s nima spokojenej. Uz se tesim az se domluvime se Simonem na finalni podobe hnedyho krokodyla ktery k nim pujde na stridacku s kovovym tahem ;) Tady jeste par rychlocvaku z dnesniho dopoledne ;)

post-1304-1207385115.jpg

post-1304-1207385122.jpg

post-1304-1207385130.jpg

Odesláno

Mám je 2 roky (akorát s nápisem CO-AXIAL CHRONOMETER) a pořád se mi zdají, jako jedny z nejhezčích hodinek :). Aligátora jsem koupil u Dušáka. Už se nemůžu dočkat, až ho dostanu k narozeninám.

Návštěvník Kamil
Odesláno

To spiderer a havran:

Hodinky jsou to hezký, ale nemůžu si pomoct, nesedí mi minutová ručka. Přirozenější a taky mnohem hezčí je u Omeg a nejenom u nich, šipka na hodinové.

Odesláno
To spiderer a havran:

Hodinky jsou to hezký, ale nemůžu si pomoct, nesedí mi minutová ručka. Přirozenější a taky mnohem hezčí je u Omeg a nejenom u nich, šipka na hodinové.

To mas pravdu Kamile, me se to taky libi vice takto:

3551-15_4.JPG

Na druhou stranu ani ta varianta co maji tyhle AT mi nevadi, je to takovy jiny, ze zacatku jsem automaticky bral tu dlouhou rucku se sipkou jako hodinovou a teprve na druhej pohled jsem vedel ktera bije ;) ale uz je to lepsi

Návštěvník YPO
Odesláno

nenech se vykolejit ;) - Kamil je na Broad Arrow vysazený :D - je důležité,že víš kolik je hodin ;) - gratuluji

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
nenech se vykolejit ;) - Kamil je na Broad Arrow vysazený :D - je důležité,že víš kolik je hodin ;) - gratuluji

Proč by se měl nechat vykolejit? Nemyslel jsem to jako výtku, prostě se mi líbí opačná varianta šipky (asi jsem ovlivněn Orlíky nebo Monstry :)). Přece nebudu jako nováčci, abych se nad vším rozplýval blahem. Pár hodinek už jsem snad držel v ruce, tak můžu vyjádřit vlastní názor. Od toho fórum je, abychom tady debatovali, rozebírali hodinky a jejich detaily, projevovali vlastní postřehy a myšlenky. Proto mi ani moc nesedí PO se šipkami na obou ručkách. Kdybych si někdy kupoval chronografy - jako že to spíš neplánuju, tak Speedmastery Broad Arrow s bílým číselníkem a modrými ručkami. Jsou to nejhezčí Omega chronografy a spolu s Daytonami a AP Royal Oak jedny z nejhezčích vůbec, IMHO. Kam se na ně hrabou Breitlingy a Hubloty (pánové midloch a safi snad prominou).:D

Omega_Speedmaster_Broad_Arrow_(055648)%20008.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník YPO
Odesláno
Proč by se měl nechat vykolejit? Nemyslel jsem to jako výtku, prostě se mi líbí opačná varianta šipky (asi jsem ovlivněn Orlíky :)). Přece nebudu jako nováčci, abych se nad vším rozplýval blahem. Pár hodinek už jsem snad držel v ruce, tak můžu vyjádřit vlastní názor. Od toho fórum je, abychom tady debatovali, rozebírali hodinky a jejich detaily, projevovali vlastní postřehy a myšlenky. Proto mi ani moc nesedí PO se šipkami na obou ručkách. Kdybych si někdy kupoval chronografy - jako že to spíš neplánuju, tak Speedmastery Broad Arrow s bílým číselníkem a modrými ručkami. Jsou to nejhezčí Omega chronografy a jedny z nejhezčích vůbec, IMHO.

to je jako,když střelí do hejna vrabců :D ----- Kamile vím jak jsi to myslel ;) a proto jsem tam napral smajlíky ----- příště jich tam naperu víc :)

Odesláno

Jeste vy dva se hadejte :) Jinak s tim ze Omega BA s bilym cifernikem a modrymi indexy a ruckama jsou jedny z nejhezcich chronografu souhlasim, jsou to jedny z tech ktery budou ;)

Ty AT jsem kupoval proto abych mel na chvilku klid od jednoduchych spolecenskych hodinek a tenhle pozadavek splnily celekm dobre, takze spokojenost, jeste se tesim na krokodyli-tuning od Simona ;)

Odesláno (upraveno)
Proč by se měl nechat vykolejit? Nemyslel jsem to jako výtku, prostě se mi líbí opačná varianta šipky (asi jsem ovlivněn Orlíky nebo Monstry :)). Přece nebudu jako nováčci, abych se nad vším rozplýval blahem. Pár hodinek už jsem snad držel v ruce, tak můžu vyjádřit vlastní názor. Od toho fórum je, abychom tady debatovali, rozebírali hodinky a jejich detaily, projevovali vlastní postřehy a myšlenky. Proto mi ani moc nesedí PO se šipkami na obou ručkách. Kdybych si někdy kupoval chronografy - jako že to spíš neplánuju, tak Speedmastery Broad Arrow s bílým číselníkem a modrými ručkami. Jsou to nejhezčí Omega chronografy a spolu s Daytonami a AP Royal Oak jedny z nejhezčích vůbec, IMHO. Kam se na ně hrabou Breitlingy a Hubloty (pánové midloch a safi snad prominou).:D

Nebyl jsi Kamile odborný poradce přes hodinky u našeho předposledního prezidenta? :)

Upraveno uživatelem old black

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...